"/""" Caro's Kaartjes: #tgifc363 Sketch Challenge - Vrolijke Viooltjes layout

Pagina's

8 april 2022

#tgifc363 Sketch Challenge - Vrolijke Viooltjes layout


Hallo!

Leuk dat je langs komt vandaag op mijn blog.
Deze keer heb ik weer eens gescrapt! Dat was veel te lang geleden.
Als basis voor mijn layout heb ik de onderstaande TGIF sketch gebruikt.



De TGIF design teamleden dagen je uit om deze week een leuke creatie te maken met deze schets. Je kunt jouw creatie uploaden tot a.s. donderdag 14 april 2022 17.00 uur via de link op het TGIF challenge blog. Doe je ook gezellig mee? Wij kijken uit naar jouw creatie! 

Klik {HIER} om naar het TGIF challenge blog te gaan, daar kun je nog meer inspiratie opdoen voor deze schets uitdaging en jouw creatie uploaden (onderaan de blogpost).


Om te laten zien dat je niet altijd een kaart hoeft te maken met een schets, gebruikte ik deze voor een 6x8 inch layout met een foto van onze Saar.

Saar vond de pas geplante viooltjes in onze tuin erg interessant en had er stiekem eentje uit de mand gepikt. Oh oh...kleine viooltjesdief!

Natuurlijk heb ik snel een fotootje gemaakt. Het kwam goed uit dat het VROLIJKE VIOOLTJES PRODUCTPAKKET nog op mijn bureau lag. Kon ik dat meteen gebruiken om deze foto scrappen.


Om de achtergrond wat interessanter te maken, heb ik wat zeshoeken gestanst.
Deze stansen en het labelstansje, dat ik gebruikte, zijn te vinden in het HELLO BEAUTY PRODUCTPAKKET.

Zo'n layout is leuk om in te lijsten of om meerdere van deze layouts te verzamelen tot een foto album.

Ik hoop dat ik je heb weten te inspireren en dat je mee gaat doen met de TGIF uitdaging van deze week.

Tot Stempels!


   



De gebruikte producten zijn verkrijgbaar via Caro's Kaartjes

  • Woon je in Nederland? Dan zou ik het heel leuk vinden om jouw demonstratrice te mogen zijn.
  • Woon je in BelgiĆ«? Dan kan ik je alleen helpen als je een postadres in Nederland hebt of wanneer je de producten bij mij komt afhalen.
  • WINKEL ONLINE bij Caro's Kaartjes - klik {HIER} om meteen te shoppen. (Betaling is mogelijk met credit card).
  • GASTVROUW CODE - bestel je via de webwinkel en gebruik je de gastvrouw code D7VE7QGX, dan ontvang je volgende maand een leuke verrassing via de post om je te bedanken. Bestel je voor €200 of meer gebruik dan de host code niet en bestel gratis Stampin' Up!® producten via de Stampin' Rewards.
  • AANSCHAF STARTERSPAKKETkies voor €175 aan Stampin' Up!® producten uit de actuele catalogi en/of lopende speciale aanbiedingen. Je betaalt €129. Hiermee heb je een korting van €46 te pakken. Interesse? Klik {HIER} om meteen jouw pakket te bestellen.
  • AANBIEDINGEN: check de koopjes in de webwinkel en bespaar tot wel 70%. OP=OP! Deze koopjes zijn ook via de mail te bestellen. Klik {hier} om alle koopjes te bekijken
  • BESTELLEN VIA E-MAIL is ook mogelijk via: carooskaartjes@hotmail.nl Betaling is mogelijk per bankoverschrijving, tikkie of betaalverzoek.Bij bestellingen vanaf €60 zijn de verzendkosten gratis. Dit geldt alleen voor bestellingen per mail.




Bestel je het Vrolijke Viooltjes productpakket via Caro's Kaartjes, dan ontvang je gratis de CREATE WITH US tutorial bundle t.w.v. €15, met 15 super leuke inspirerende projecten om zelf na te kunnen maken.







Geen opmerkingen:

Misschien vindt je deze blogposts ook leuk om te bekijken: