"/""" Caro's Kaartjes: #tgifc393 Color Challenge - Peaceful Deer Stars Treat Bag

Pagina's

4 november 2022

#tgifc393 Color Challenge - Peaceful Deer Stars Treat Bag

Cadeau doosje Stars Treat Bags, Peaceful Deer, Stampin' Up! , Caro's Kaartjes, #tgifc393

Hallo allemaal & happy Friday!

Het weekend staat weer voor de deur. Heb je er al een beetje zin in?

Ik ga dit weekend hard aan de slag met het maken van kleine ruilcadeautjes (swaps) voor een evenement van Stampin' Up!, dat in Wenen plaats gaat vinden. Oh ik heb er zo'n zin in! Zo leuk, dat we eindelijk de collega's uit diverse landen weer eens live kunnen ontmoeten.

Maar voordat ik ga, maak ik je graag attent op een super leuk nieuwe uitdaging bij TGIF Challenges. Deze week is het een mooie kleurencombinatie.


In eerste instantie vond ik 'm best pittig en dat kwam vooral door de kleur Cajun Craze, die ik dus bijna nooit gebruik. Maar zo in deze combinatie is het toch wel een erg mooi kleurtje. 

Mmmmm... ik ben benieuwd of ik deze kleur nog eens ga gebruiken. Wat vind jij eigenlijk van de kleur Cajun Craze? Een go of een no go? Ik hoor het graag van je.

Ik hoop dat jij deze kleur ook een kans gaat geven en gezellig met deze TGIF Challenge gaat mee doen. Je kunt jouw creatie ook uploaden op tgifchallenges.com en wie weet word jij wel onze weekwinnaar.


Cadeau doosje Stars Treat Bags, Peaceful Deer, Stampin' Up! , Caro's Kaartjes, #tgifc393

Bij mijn leuke collega Martha van Cookies, Crafts & Co. vond ik zo'n leuk projectje, dat moest ik maken! Zij had namelijk een doosje gemaakt van een CADEAUZAKJE MET STERRENDeze CADEAUZAKJES MET STERREN zijn verkrijgbaar bij Stampin' Up! en het handige is, dat de sterretjes er al uit gestanst zijn, dus dat hoef je zelf niet meer te doen. 

Verder zijn deze cadeauzakjes ook voedsel safe, dus je kunt er ook koekjes of chocolade in doen. Ze zitten in een verpakking van 10 en kosten €12,25.


werktekening - template doosje stars treat bags
Dank je wel Martha voor dit leuke idee. Ik heb het even van je gepikt en er een bouwtekening van gemaakt. Dat vind ik zelf altijd wel handig. 

Wellicht wil jij dit doosje ook eens maken? Dan heb je hierbij meteen de maten. 

Wil je liever mee knutselen met een video? Dan verwijs ik je graag naar Martha's video. Klik dan {HIER}.


Cadeau doosje Stars Treat Bags, Peaceful Deer, Stampin' Up! , Caro's Kaartjes, #tgifc393

Gebruikte materialen voor dit project:

Al deze materialen zijn verkrijgbaar via Caro's Kaartjes, of via de webwinkel (vergeet de gastvrouwcode dan niet in te vullen) of stuur me een mailtje, dan help ik je graag.

Ik wens je een fijn weekend toe.

Tot Stempels!


   
De gebruikte producten zijn verkrijgbaar via Caro's Kaartjes

  • Woon je in Nederland? Dan zou ik het heel leuk vinden om jouw demonstratrice te mogen zijn.
  • Woon je in BelgiĆ«? Dan kan ik je vanaf nu ook helpen! 
  • WINKEL ONLINE bij Caro's Kaartjes - klik {HIER} om meteen te shoppen. (Betaling is mogelijk met Ideal, credit card of Paypal).
  • GASTVROUW CODE - bestel je via de webwinkel en gebruik je de gastvrouw code ZCDEVTK7, dan ontvang je volgende maand een leuke verrassing via de post om je te bedanken. Bestel je voor €200 of meer gebruik dan de host code niet en bestel gratis Stampin' Up!® producten via de Stampin' Rewards 
  • AANSCHAF STARTERSPAKKETkies voor €207 aan Stampin' Up!® producten uit de actuele catalogi en/of lopende speciale aanbiedingen. Je betaalt €129. Hiermee heb je een korting van €78 te pakken. Interesse? Klik {HIER} om meteen jouw pakket te bestellen.
  • AANBIEDINGEN: check de koopjes in de webwinkel OP=OP! Deze koopjes zijn ook via de mail te bestellen. Klik {hier} om alle koopjes te bekijken
  • BESTELLEN VIA E-MAIL is ook mogelijk via: carooskaartjes@hotmail.nl Betaling is mogelijk per bankoverschrijving, tikkie of betaalverzoek.Bij bestellingen vanaf €60 zijn de verzendkosten gratis. Dit geldt alleen voor bestellingen per mail.


3 opmerkingen:

Ingen zei

Super leuk project heb je gemaakt met deze kleuren! Mijn eerste keus is Cajun Craze ook niet ben ik bang maar zoals jij het hier gebruikt heb vind ik het wel erg mooi.
En bedankt voor je lieve bericht op mijn blog. Ik hoop ook dat ik nu snel opknap...

Janneke zei

Yeah, ik zie je in Wenen ♥

Wool In Enmercantile zei

Een geweldig cadeau-idee. Prachtig vakmanschap! Voor Kerstmis heb ik voor mijn moeder een mooie wollen trui gebreid. Ze was ook heel blij voor hem.

Misschien vindt je deze blogposts ook leuk om te bekijken: