"/""" Caro's Kaartjes: Condoleance kaartje - #tgifc392 Wat zou jij doen...

Pagina's

28 oktober 2022

Condoleance kaartje - #tgifc392 Wat zou jij doen...

#tgifc392 - Olive branch card - Stampin' Up! - Caro's Kaartjes

Hallo en fijne vrijdag!
Ook deze week is er weer een leuke uitdaging bij TGIF CHALLENGES.

Wat zou jij doen als je geen zwarte inkt mag gebruiken?

Voor sommigen misschien super easy peasy, maar voor andere en echte uitdaging.
In ieder geval hopen wij dat je met ons mee komt doen!


De uitdaging van deze week is om geen zwarte inkt te gebruiken! 
Nou kom maar op hoor met al die leuke creaties. Ik ben benieuwd wat jullie gaan maken zonder zwarte inkt.

Ik had een condoleance kaartje nodig. En dat vind ik nu typisch van die kaartjes, die extra troost geven als ze zelf gemaakt zijn. Voor dit condoleance kaartje combineerde ik de TGIF CHALLENGE met de Olive Branch stempelset.

#tgifc392 - Olive branch card - Stampin' Up! - Caro's Kaartjes

Op de achtergrond liet ik de gebruikte kleuren terugkomen in de vorm van strookjes karton. Dit geeft altijd een leuk effect vind ik.

Verder heb ik geprobeerd de kaart rustig te houden, want dat vind ik toch het mooist voor deze gelegenheid.

De olijftak heb ik stap voor stap ingekleurd met behulp van de Stamparatus, diverse kleuren inkt, markers en sponge daubers. Daarna heb ik de afbeelding met een blenderpen bewerkt, zodat de kleuren in elkaar overlopen.

De kleuren die ik voor deze kaart heb gebruikt zijn: Mint Macaron, Soft Succulent, Merry Merlot (per ongeluk verkeerde kleurtje karton gebruikt - oepsie), Blackberry Bliss, Old Olive and Evening Evergreen.

De tekst heb ik in Evening Evergreen gestempeld. Als ik dan geen zwart mag gebruiken, dan pak ik gewoon de donkerste kleur van het palet wat ik heb gebruikt, zodat de tekst toch goed uitkomt.

Wil je mee doen met TGIF CHALLENGES? Upload dan jouw creatie voor a.s. donderdag 17.00 uur op tgifchallenges.com. Alle verdere informatie over het mee doen kun je ook aldaar vinden, onderaan de post.

Ik wens je een heel fijn weekend toe!

Tot Stempels!


   
De gebruikte producten zijn verkrijgbaar via Caro's Kaartjes

  • Woon je in Nederland? Dan zou ik het heel leuk vinden om jouw demonstratrice te mogen zijn.
  • Woon je in BelgiĆ«? Dan kan ik je vanaf nu ook helpen! 
  • WINKEL ONLINE bij Caro's Kaartjes - klik {HIER} om meteen te shoppen. (Betaling is mogelijk met Ideal, credit card of Paypal).
  • GASTVROUW CODE - bestel je via de webwinkel en gebruik je de gastvrouw code R3VAJCB7, dan ontvang je volgende maand een leuke verrassing via de post om je te bedanken. Bestel je voor €200 of meer gebruik dan de host code niet en bestel gratis Stampin' Up!® producten via de Stampin' Rewards.
  • AANSCHAF STARTERSPAKKETkies voor €207 aan Stampin' Up!® producten uit de actuele catalogi en/of lopende speciale aanbiedingen. Je betaalt €129. Hiermee heb je een korting van €78 te pakken. Interesse? Klik {HIER} om meteen jouw pakket te bestellen.
  • AANBIEDINGEN: check de koopjes in de webwinkel OP=OP! Deze koopjes zijn ook via de mail te bestellen. Klik {hier} om alle koopjes te bekijken
  • BESTELLEN VIA E-MAIL is ook mogelijk via: carooskaartjes@hotmail.nl Betaling is mogelijk per bankoverschrijving, tikkie of betaalverzoek.Bij bestellingen vanaf €60 zijn de verzendkosten gratis. Dit geldt alleen voor bestellingen per mail.


1 opmerking:

Ankie vd Polder zei

Hij is wel heel mooi hoor. Groetjes, Ankie

Misschien vindt je deze blogposts ook leuk om te bekijken: