"/""" Caro's Kaartjes: Nederlandse Slimline vouwkaart

21 januari 2022

Nederlandse Slimline vouwkaart

CHCHALLENGE - NEDERLANDS - TIMELESS TULIPS - SLIMLINE CARD

Hallo!

Leuk dat je langs komt op mijn blog vol met mijn creatieve uitspattingen.

Vandaag laat ik je graag een fleurige creatie zien met een Nederlands tintje.Tot en met april heb ik voor mijn team iedere week een uitdaging bedacht. Deze week is het thema Nederlands / Dutch. 

In de huidige Stampin' Up! catalogus staan aardig wat leuke producten die je binnen dit thema kunt gebruiken.Ik koos ervoor om iets te gaan maken met de TIJDLOZE TULPEN / TIMELESS TULIPS stempelset met de bijpassende TULIP PONS / TULIP PUNCH.  Ik hou namelijk van tulpen. De witte zijn mijn favoriet, maar helaas zijn witte tulpen niet zo makkelijk om te stempelen, dus ik koos ervoor om ze in onze Nationale Kleuren te stempelen; POPPY PARADE (rood), MISTY MOONLIGHT (blauw) en CALYPSO CORAL (oranje). De kleur wit is gebruikt als achtergrond. 

Deze set blijft toch enig! En zo handig met een bijpassende pons. 
De kleinere tulpen heb ik wel met de hand uitgeknipt. Een lekker rustgevend werkje vind ik dat altijd, dus ik had opeens veel tulpjes voor op mijn kaart om mee te bloemschikken. 

CHCHALLENGE - NEDERLANDS - TIMELESS TULIPS - SLIMLINE CARD

Binnen het thema van deze week maakte ik een Slimline vouwkaart. Net iets specialer, dan een gewone Slimline kaart en heel makkelijk te maken uit 1 A4. De maten vindt je verderop in deze post.


Voor de teksten gebruikte ik de stempelset SLIM SAYINGS. Deze stempels passen heel mooi bij de SLIM CARD DIES, welke ik deze keer niet heb gebruikt. Voor onze challenge van vorige week maakte ik hiermee een kaart. Deze kun je {HIER} terug zien.

Maten van een Slimline Vouwkaart A4- door Caro's Kaartjes

Eerder vertelde ik al, dat de Slimline vouwkaart heel makkelijk te maken is uit 1 A4tje. En ik denk dat ik niets teveel heb gezegd. Als je bovenstaande maten hanteert, dan draai je er je hand niet voor om (zie foto).

De maten van de mat en het witte papier kun je natuurlijk aanpassen naar je eigen smaak. Ik vind het persoonlijk wel sjiek als er een beetje een randje rondom is, dus voor deze kaart gebruikte ik de volgende maten:

 • Midnight Muse (blauwe) mat: 7.5 x 19,5 cm
 • Wit karton: 7 x 19 cm (als je heel goed kijkt zie je dat ik de onderkant geĆ«mbosst heb met de leuke RUITJES EN BOLLETJES EMBOSSING MALLEN - in dit geval de bolletjes).


Measurements Slimline fold card - by Caro's Kaartjes

For people who use US letter size paper I tried to figure out the measurements as well. I hope someone can make a card like this and check if these measurements are correct. I just am not sure, as we don't have US letter size here. So if you give it a try, please let me know and show me the result of your card. I really appreciate it.


CHCHALLENGE - NEDERLANDS - TIMELESS TULIPS - SLIMLINE CARD

En natuurlijk laat ik je ook nog graag even de binnenkant zien. Want uiteraard is die ook in stijl.

En wat denk je? Ben ik geslaagd voor deze uitdaging?

Ik daag jou ook graag uit om met ons mee te doen:
 • Maak een leuke creatie binnen het thema Nederlands
 • Plaats een foto van je creatie op social media
 • Gebruik #CHCHALLENGE

Heb een goed weekend...

Tot Stempels!


   


De gebruikte producten zijn verkrijgbaar via Caro's Kaartjes

 • Woon je in Nederland? Dan zou ik het heel leuk vinden om jouw demonstratrice te mogen zijn.
 • Woon je in BelgiĆ«? Dan kan ik je alleen helpen als je een postadres in Nederland hebt of wanneer je de producten bij mij komt afhalen.
 • WINKEL ONLINE bij Caro's Kaartjes - klik {HIER} om meteen te shoppen. (Betaling is mogelijk met credit card of met PAYPAL).
 • HOST CODE - bestel je via de webwinkel en gebruik je de hostcode 7PVBH2SV, dan ontvang je volgende maand een leuke verrassing via de post om je te bedanken. Klik {HIER} om te winkelen met de HOST CODE. Hij staat al ingevuld voor je.  Bestel je voor €200 of meer gebruik dan de host code niet en bestel gratis Stampin' Up!® producten via de Stampin' Rewards.
 • AANSCHAF STARTERSPAKKETkies voor €175 aan Stampin' Up!® producten uit de actuele catalogi en/of lopende speciale aanbiedingen. Je betaalt €129. Hiermee heb je een korting van €46 te pakken. Tijdens SALE-A-BRATION (tot en met 28 feb 2022) mag je tevens 2 gratis stempelsets uitkiezen uit de huidige catalogi. Interesse? Klik {HIER} om meteen jouw pakket te bestellen.
 • AANBIEDINGEN: check de koopjes in de webwinkel en bespaar tot wel 70%. OP=OP! Deze koopjes zijn ook via de mail te bestellen. Klik {hier} om alle koopjes te bekijken
 • BESTELLEN VIA E-MAIL is ook mogelijk via: carooskaartjes@hotmail.nl  Betaling is mogelijk per bankoverschrijving, tikkie of betaalverzoek.Bij bestellingen vanaf €60 zijn de verzendkosten gratis. Dit geldt alleen voor bestellingen per mail.

3 opmerkingen:

Ankie vd Polder zei

Wat een leukerd Caro. Daar word je vrolijk van. Groetjes, Ankie

Holly zei

Prachtige kaart en heel mooi model en leuke uitwerking SUPER!

Nicole Parmentier zei

Wat een pracht van een bos tulpen Caro. Ik vind je kaart echt geweldig mooi!!

Misschien vindt je deze blogposts ook leuk om te bekijken: