"/""" Caro's Kaartjes: #TGIF351 - Friendly Hello slimline kaart

19 januari 2022

#TGIF351 - Friendly Hello slimline kaart

#TGIFC351 - Friendly Hello slimline kaart - SALE A BRATION - Caro's Kaartjes

Hallo,

Leuk dat je op mijn blog langs komt!

Toen ik begon met kaarten maken, deed ik heel vaak mee met leuke uitdagingen. 
Hier kon ik echt mijn creativiteit in kwijt en daarbij hadden mijn creaties altijd meteen resultaat. Of het nu een sketch uitdaging is of een kleuren challenge, je hebt er gewoon een beetje houvast aan. Dat vind ik persoonlijk erg fijn!

Deze keer heb ik de sketch van TGIF challenges gemaakt. Erg leuk issie! Ik was er helemaal onderste boven van. hahaha Daarom heb ik de schets onderste boven uitgewerkt.

Op het blog van TGIF challenges staan nog veel meer leuke voorbeelden met de onderstaande sketch, dus ga zeker even een kijkje nemen. Ik zal onder het plaatje een linkje plaatsen.


#TGIFC351 - sketch challenge

Meer voorbeelden van deze TGIF schets uitdaging bekijken? Klik dan {HIER}


#TGIFC351 - Friendly Hello slimline kaart - SALE A BRATION - Caro's Kaartjes

Met deze schets maakte ik een speciale Slimline kaart. Hiervoor gebruikte ik een aantal gratis verkrijgbare SALE A BRATION producten, zoals de FRIENDLY HELLO stempelset en het super vrolijke FRIENDLY HELLO design papier. Dat is allemaal lekker op elkaar afgestemd. Ik hou ervan!


FRIENDLY HELLO stempelset en design papier gratis verkrijgbaar tijdens SALE A BRATION

Je kunt tot en met 28 februari a.s. bij iedere besteding van €60 aan Stampin' Up!® producten een gratis product uitzoeken uit de SALE A BRATION brochure. Dat is toch super! Wil je alvast uitzoeken wat jij als gratis cadeautje wilt ontvangen bij je bestelling? Klik dan {HIER} om de SALE A BRATION brochure online in te zien.

N.B.: De bovenstaande set met papier en stempelset is gratis bij een bestelling vanaf €120.


#TGIFC351 - Friendly Hello slimline kaart - SALE A BRATION - Caro's Kaartjes

Omdat ik graag speciale kaarten maak, heb ik van deze Slimline kaart een soort klapkaart gemaakt. En om je eerlijk de waarheid te zeggen, kon ik niet meer stoppen met het maken van deze leukerd. Ik heb 3 verschillende varianten gemaakt tot nu toe. Vrijdag laat ik één van de anderen zien en zal ik de maten met je delen. Kom je dan nog eens een kijkje nemen?

Oja, haal je knutselspullen uit de kast en doe gezellig met met TGIF CHALLENGES! Daar ga je geen spijt van krijgen. Echt leuk!

Tot Stempels!


   De gebruikte producten zijn verkrijgbaar via Caro's Kaartjes

  • Woon je in Nederland? Dan zou ik het heel leuk vinden om jouw demonstratrice te mogen zijn.
  • Woon je in België? Dan kan ik je alleen helpen als je een postadres in Nederland hebt of wanneer je de producten bij mij komt afhalen.
  • WINKEL ONLINE bij Caro's Kaartjes - klik {HIER} om meteen te shoppen. (Betaling is mogelijk met credit card of met PAYPAL).
  • HOST CODE - bestel je via de webwinkel en gebruik je de hostcode 7PVBH2SV, dan ontvang je volgende maand een leuke verrassing via de post om je te bedanken. Klik {HIER} om te winkelen met de HOST CODE. Hij staat al ingevuld voor je.  Bestel je voor €200 of meer gebruik dan de host code niet en bestel gratis Stampin' Up!® producten via de Stampin' Rewards.
  • AANSCHAF STARTERSPAKKETkies voor €175 aan Stampin' Up!® producten uit de actuele catalogi en/of lopende speciale aanbiedingen. Je betaalt €129. Hiermee heb je een korting van €46 te pakken. Tijdens SALE-A-BRATION (tot en met 28 feb 2022) mag je tevens 2 gratis stempelsets uitkiezen uit de huidige catalogi. Interesse? Klik {HIER} om meteen jouw pakket te bestellen.
  • AANBIEDINGEN: check de koopjes in de webwinkel en bespaar tot wel 70%. OP=OP! Deze koopjes zijn ook via de mail te bestellen. Klik {hier} om alle koopjes te bekijken
  • BESTELLEN VIA E-MAIL is ook mogelijk via: carooskaartjes@hotmail.nl  Betaling is mogelijk per bankoverschrijving, tikkie of betaalverzoek.Bij bestellingen vanaf €60 zijn de verzendkosten gratis. Dit geldt alleen voor bestellingen per mail.

1 opmerking:

Eveline zei

Echt een hele leuke kaart Caro!

Misschien vindt je deze blogposts ook leuk om te bekijken: