"/""" Caro's Kaartjes: TGIFC378 - Just a few of my favorite things

Pagina's

22 juli 2022

TGIFC378 - Just a few of my favorite things


Hallo!

Vandaag heb ik een nieuwe creatie om te showen. Voor de uitdaging van TGIF CHALLENGES heb ik deze keer een scrap layout gemaakt.Het thema is deze week JUST A FEW OF MY FAVORITE THINGS. Nou dat was helemaal niet moeilijk! Dat moest een layout van onze Saar worden.


Voor deze layout gebruikte ik het Vlinderliefde productpakket, dat eerlijk gezegd in eerste instantie helemaal niet tot mijn favorieten behoorde, maar de liefde is langzaam maar zeker toch gekomen.

Ik gebruikte wat scrap strookjes in een aantal van mijn favoriete zachte tinten; POOL PARTY, SOFT SUCCULENT, FLIRTY FLAMINGO EN PETAL PINK.

Het ZWART/WIT GESTIPTE PAPIER staat in de mini catalogus op blz. 55. Dit design papier heeft een zwart witte kant en de achterkant is grijs/zwart.

Het hartje en de 2 accenten aan de zijkant heb ik gemaakt met de CELEBRATION TAG DIES (mini catalogus pg 67 en 72). Wat mij betreft echt een must have en één van de leukste meest veelzijdige producten uit de mini catalogus.

Doe je ook gezellig mee met de uitdaging van TGIF CHALLENGES? Meer leuke voorbeelden kun je vinden op tgifchallenges.com. Ik ben benieuwd wat jouw favorieten zijn!

Het was een uitdaging om deze layout op tijd af te krijgen en het was helemaal een uitdaging om deze blogpost te schrijven.

Vanuit een zonnig Frankrijk, alwaar de wifi en het internet niet al te best is, wens ik je een hele fijne dag toe!

Tot Stempels!


   
De gebruikte producten zijn verkrijgbaar via Caro's Kaartjes

  • Woon je in Nederland? Dan zou ik het heel leuk vinden om jouw demonstratrice te mogen zijn.
  • Woon je in België? Dan kan ik je alleen helpen als je een postadres in Nederland hebt of wanneer je de producten bij mij komt afhalen.
  • WINKEL ONLINE bij Caro's Kaartjes - klik {HIER} om meteen te shoppen. (Betaling is mogelijk met credit card).
  • GASTVROUW CODE - bestel je via de webwinkel en gebruik je de gastvrouw code SKN3W9QF, dan ontvang je volgende maand een leuke verrassing via de post om je te bedanken. Bestel je voor €200 of meer gebruik dan de host code niet en bestel gratis Stampin' Up!® producten via de Stampin' Rewards.
  • AANSCHAF STARTERSPAKKETkies voor €175 aan Stampin' Up!® producten uit de actuele catalogi en/of lopende speciale aanbiedingen. Je betaalt €129. Hiermee heb je een korting van €46 te pakken. Interesse? Klik {HIER} om meteen jouw pakket te bestellen.
  • AANBIEDINGEN: check de koopjes in de webwinkel en bespaar tot wel 70%. OP=OP! Deze koopjes zijn ook via de mail te bestellen. Klik {hier} om alle koopjes te bekijken
  • BESTELLEN VIA E-MAIL is ook mogelijk via: carooskaartjes@hotmail.nl Betaling is mogelijk per bankoverschrijving, tikkie of betaalverzoek.Bij bestellingen vanaf €60 zijn de verzendkosten gratis. Dit geldt alleen voor bestellingen per mail.


1 opmerking:

Ankie vd Polder zei

Wat een supermooie, gave lay-out heb je gemaakt Caro. Ben er gewoon even stil van. Groetjes, Ankie

Misschien vindt je deze blogposts ook leuk om te bekijken: