"/""" Caro's Kaartjes: TGIFC377 Christmas in July

Pagina's

15 juli 2022

TGIFC377 Christmas in JulyHallo en welkom!

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar eigenlijk ben ik nog helemaal niet toe aan het maken van kerstcreaties. Jij wel? Zeker niet, nu de mussen dood van het dak vallen qua hitte. Met recht een uitdaging om nu een coole kerstcreatie te maken. Deze week is het thema van TGIF CHALLENGES namelijk KERST IN JULI. Kom je ook gezellig mee doen? Dan heb je meteen alvast een beginnetje voor de kerstkaarten van dit jaar.Om mee te doen ga je naar het TGIF CHALLENGES BLOG
Aldaar upload je een foto van jouw creatie onderaan de post van deze challenge.

Je kunt tot en met a.s. donderdag 19.00 uur mee doen. Daarna wordt de uitdaging gesloten en wordt er door de Design Team leden gestemd wie winnaar van de week is.
De winnende kaart wordt bij de eerst volgende uitdaging bekend gemaakt. 

Als jouw kaart wordt gekozen, wordt hij geshowd op het TGIF CHALLENGES BLOG met een link naar jouw blog, facebook of instagram. Super leuk toch?!


Dit is mijn kerstcreatie geworden, clean & simpel. Ik was nog niet toe aan echte kerstkleuren, dus koos ik voor zachte 's zomerse kleurtjes; BLUSHING BRIDE, SOFT SEAFOAM, MINT MACARON EN SOFT SUCCULENT. 

Doordat ik heb gewerkt met producten uit de SWEETEST CHRISTMAS SUITE is het toch wel echt een kerstkaart geworden.

De zuurstokken komen uit het SWEETEST CANDY CANES PRODUKTPAKKET en de takjes, de tekst en banner komen uit het CHRISTMAS BANNERS PRODUKTPAKKET.

Ik maakte gebruikt van een MEMORY & MORE KAART & ENVELOP BASIC WHITE. Lekker makkelijk, al een kant en klare kaart en meteen een passende envelop erbij. Ik gebruikte de grote variant van het gemengde pakket met grotere en kleinere kaarten.

De achtergrond heb ik gespetterd met een Crumb Cake marker, een Blushing Bride marker en een wink of stella gold (helaas niet meer verkrijgbaar via Stampin' Up).

Als extra elementje heb ik nog een klein stukje GESTREEPT LINT ROSÉGOUD EN WIT toegevoegd. Dit lint is echt super mooi en maakt samen met de hulst en besjes een kleine extra blikvanger op deze kaart.

Ben je al toe aan nog meer kerstinspiratie? Neem dan even een kijkje op het TGIF CHALLENGES BLOG naar wat de andere Design Team leden hebben gemaakt. 

Ik hoop dat ik je heb weten te inspireren om ook lekker aan de slag te gaan. Zie ik jouw creatie ook terug bij Mr Linky op TGIF CHALLENGES?

Ik wens je een heel fijn creatief weekend, maar geniet vooral ook van het lekkere weer.

Tot Stempels!


   
De gebruikte producten zijn verkrijgbaar via Caro's Kaartjes

  • Woon je in Nederland? Dan zou ik het heel leuk vinden om jouw demonstratrice te mogen zijn.
  • Woon je in België? Dan kan ik je alleen helpen als je een postadres in Nederland hebt of wanneer je de producten bij mij komt afhalen.
  • WINKEL ONLINE bij Caro's Kaartjes - klik {HIER} om meteen te shoppen. (Betaling is mogelijk met credit card).
  • GASTVROUW CODE - bestel je via de webwinkel en gebruik je de gastvrouw code  SKN3W9QF, dan ontvang je volgende maand een leuke verrassing via de post om je te bedanken. Bestel je voor €200 of meer gebruik dan de host code niet en bestel gratis Stampin' Up!® producten via de Stampin' Rewards.
  • AANSCHAF STARTERSPAKKETkies voor €175 aan Stampin' Up!® producten uit de actuele catalogi en/of lopende speciale aanbiedingen. Je betaalt €129. Hiermee heb je een korting van €46 te pakken. Interesse? Klik {HIER} om meteen jouw pakket te bestellen.
  • AANBIEDINGEN: check de koopjes in de webwinkel en bespaar tot wel 70%. OP=OP! Deze koopjes zijn ook via de mail te bestellen. Klik {hier} om alle koopjes te bekijken
  • BESTELLEN VIA E-MAIL is ook mogelijk via: carooskaartjes@hotmail.nl Betaling is mogelijk per bankoverschrijving, tikkie of betaalverzoek.Bij bestellingen vanaf €60 zijn de verzendkosten gratis. Dit geldt alleen voor bestellingen per mail.


Geen opmerkingen:

Misschien vindt je deze blogposts ook leuk om te bekijken: