"/""" Caro's Kaartjes: TGIFC 376 - Sketch challenge - All Bundled up

Pagina's

8 juli 2022

TGIFC 376 - Sketch challenge - All Bundled up


Hoi hoi,

Deze week is er een leuk schetsuitdaging bij TGIF CHALLENGES, waarvoor ik mijn favoriete stempelset uit de nieuwe MINI CATALOGUS heb uitgeprobeerd. Wat issie leuk! Ik vind die Eland dus echt the coolest.


Sinds we in Zweden zijn geweest heb ik sowieso een beetje een zwak voor rendieren en elanden. Ze zijn zo guitig en lopen ook gewoon midden op de weg daar. Zoals deze leukerd, die opeens naast onze auto liep...

ALL BUNDLED UP STEMPELSET - CLING (ROOD RUBBER) - 159824

Maar de getekende Eland in de ALL BUNDLED UP stempelset is nog guitiger...ik vind hem zo gaaf getekend en hij is ook heel leuk in te kleuren met diverse kleurmediums. Ik gebruikte voor mijn Eland de STAMPIN' BLENDS (alcohol markers) Petal Pink en Crumb Cake.


Ben jij klaar om het weekend af te trappen met een geweldig leuke schetsuitdaging? Ik daag je uit om mee te doen met TGIF CHALLENGES

Voor meer leuke inspiratie kun je terecht op het TGIF CHALLENGES BLOG.
Hier kun je ook t/m volgende week woensdag jouw creatie uploaden. Ik ben erg benieuwd wat jij van deze schets bakt.

Iedere vrijdag staat er bij TGIF CHALLENGES een nieuwe uitdaging voor je klaar om aan mee te doen. Zie ik jouw creatie ook bij de inzendingen?

Fijn weekend en Tot Stempels!   
De gebruikte producten zijn verkrijgbaar via Caro's Kaartjes

  • Woon je in Nederland? Dan zou ik het heel leuk vinden om jouw demonstratrice te mogen zijn.
  • Woon je in BelgiĆ«? Dan kan ik je alleen helpen als je een postadres in Nederland hebt of wanneer je de producten bij mij komt afhalen.
  • WINKEL ONLINE bij Caro's Kaartjes - klik {HIER} om meteen te shoppen. (Betaling is mogelijk met credit card).
  • GASTVROUW CODE - bestel je via de webwinkel en gebruik je de gastvrouw code SKN3W9QF, dan ontvang je volgende maand een leuke verrassing via de post om je te bedanken. Bestel je voor €200 of meer gebruik dan de host code niet en bestel gratis Stampin' Up!® producten via de Stampin' Rewards.
  • AANSCHAF STARTERSPAKKETkies voor €175 aan Stampin' Up!® producten uit de actuele catalogi en/of lopende speciale aanbiedingen. Je betaalt €129. Hiermee heb je een korting van €46 te pakken. Interesse? Klik {HIER} om meteen jouw pakket te bestellen.
  • AANBIEDINGEN: check de koopjes in de webwinkel en bespaar tot wel 70%. OP=OP! Deze koopjes zijn ook via de mail te bestellen. Klik {hier} om alle koopjes te bekijken
  • BESTELLEN VIA E-MAIL is ook mogelijk via: carooskaartjes@hotmail.nl Betaling is mogelijk per bankoverschrijving, tikkie of betaalverzoek.Bij bestellingen vanaf €60 zijn de verzendkosten gratis. Dit geldt alleen voor bestellingen per mail.


1 opmerking:

Ankie vd Polder zei

Oh hij is echt zo leuk .... en wat een mooie kleuren ook. Groetjes, Ankie

Misschien vindt je deze blogposts ook leuk om te bekijken: