"/""" Caro's Kaartjes: TGIFC369 - Knal bonbon

20 mei 2022

TGIFC369 - Knal bonbon

KNALBONBON DOOSJES - TGIFC369 - CARO'S KAARTJES

Hallo!

Vandaag is er weer een nieuwe uitdaging op het TGIF CHALLENGES BLOG. Deze keer dagen we je uit om iets te maken met de producten uit de nieuwe Stampin' Up! jaarcatalogus 2022-2023.

Het TGIF CHALLENGES DESIGN TEAM heeft weer leuke voorbeelden voor je gemaakt ter inspiratie! Deze kun je bekijken op het blog van TGIF CHALLENGES. Klik {HIER} om meteen even een kijkje te nemen.

Ik ben erg benieuwd naar jouw favoriet uit de catalogus en ik hoop dan ook, dat jij ook gezellig mee komt doen met de #tgifc369 uitdaging!

Voor mijn bijdrage maakte ik iets met één van mijn favorieten uit de jaarcatalogus, namelijk de CRACKER & TREAT BOX DIES of in het Nederlands KNALBONBON DOOSJES STANSENMet deze stans maak je heel eenvoudig super leuke knalbonbon doosjes. Super leuk als kleine traktatie of bijv voor bedankjes bij een trouwerij. Je kunt met een handig truckje ook een langere knalbonbon maken met deze stans.

Er zitten ook diverse labeltjes bij, waar je zelf leuke teksten op kunt stempelen.
Deze labeltjes zijn uiteraard ook te gebruiken op een kaart of andere creatie.

Daarnaast kun je ook 3 kleine hartjes of 3 kleine sterretjes in 1 keer uit stansen. Super handig!

KNALBONBON DOOSJES - TGIFC369 - CARO'S KAARTJES

Ik sneed de knalbonbon met de mal uit PERFECTLY PENCILED DESIGNER SERIES PAPER - UITSTEKEND GETEKEND DESIGN PAPIER. Dit zwart witte papier is hier ook favoriet.

De knalbonbon is eenvoudig in elkaar te zetten en vast te plakken. Vergeet niet om er iets in te doen, voordat je 'm aan de tweede kant afsluit met een touwtje of een lintje! 

Voor mijn creatie gebruikte ik het rechthoekige labeltje. Hieronder heb ik een Crumb Cake mat geplakt, om de tekst er wat meer uit te laten springen. Zo komt de kleur van het touwtje ook weer terug.

De kleine hartjes in de stansen set vind ik enig, maar deze keer wilde ik een iets groter hartje gebruiken. Ik vond een leuke met een gestikt randje in de GIVE IT A WHIRL DIES - WEL VERDRAAID STANSEN, waarmee je super leuke draaikaarten kunt maken. In dit geval had ik alleen het hartje nodig. Ook erg leuk!

De tekst komt uit de stempelset HELLO BEAUTIFUL, welke onderdeel uitmaakt van het super gave collectiepakket ABSTRACT BEAUTY. Dit collectie pakket is nog verkrijgbaar tot en met einde van de maand of zolang de voorraad strekt. 
De stempelset HELLO BEAUTIFUL en de bijbehorende stansen blijven verkrijgbaar, want deze staan ook in de nieuwe Stampin' Up! jaarcatalogus. 

KNALBONBON DOOSJES - TGIFC369 - CARO'S KAARTJES

Het leuke aan het PERFECTLY PENCILED DESIGNER SERIES PAPER - UITSTEKEND GETEKEND DESIGN PAPIER is, dat ieder doosje toch weer een andere uitstraling heeft. De één iets moderner en de ander iets romantischer. 

Zo, nu heb je kennis kunnen maken met een aantal van mijn favorieten uit de Stampin' Up! jaarcatalogus. Ik zie graag jouw favorieten verschijnen op het TGIF CHALLENGES BLOG. Doe je ook gezellig mee?!


Tot Stempels!


   

Dit overzicht kun je bekijken door {HIER} te klikken.

De gebruikte producten zijn verkrijgbaar via Caro's Kaartjes

  • Woon je in Nederland? Dan zou ik het heel leuk vinden om jouw demonstratrice te mogen zijn.
  • Woon je in België? Dan kan ik je alleen helpen als je een postadres in Nederland hebt of wanneer je de producten bij mij komt afhalen.
  • WINKEL ONLINE bij Caro's Kaartjes - klik {HIER} om meteen te shoppen. (Betaling is mogelijk met credit card).
  • GASTVROUW CODE - bestel je via de webwinkel en gebruik je de gastvrouw code PNKV4DV9, dan ontvang je volgende maand een leuke verrassing via de post om je te bedanken. Bestel je voor €200 of meer gebruik dan de host code niet en bestel gratis Stampin' Up!® producten via de Stampin' Rewards.
  • AANSCHAF STARTERSPAKKETkies voor €175 aan Stampin' Up!® producten uit de actuele catalogi en/of lopende speciale aanbiedingen. Je betaalt €129. Hiermee heb je een korting van €46 te pakken. Interesse? Klik {HIER} om meteen jouw pakket te bestellen.
  • AANBIEDINGEN: check de koopjes in de webwinkel en bespaar tot wel 70%. OP=OP! Deze koopjes zijn ook via de mail te bestellen. Klik {hier} om alle koopjes te bekijken
  • BESTELLEN VIA E-MAIL is ook mogelijk via: carooskaartjes@hotmail.nl Betaling is mogelijk per bankoverschrijving, tikkie of betaalverzoek.Bij bestellingen vanaf €60 zijn de verzendkosten gratis. Dit geldt alleen voor bestellingen per mail.


1 opmerking:

Anoniem zei

Gaaf gedaan. Groetjes, Ankie

Misschien vindt je deze blogposts ook leuk om te bekijken: