"/""" Caro's Kaartjes: TGIFC 368 - Sketch challenge

13 mei 2022

TGIFC 368 - Sketch challenge

#tgifc368 - Perfectly Penciled designer series paper - Caro's Kaartjes

Hallo en welkom!

Er is weer een nieuwe uitdaging op het TGIF CHALLENGES BLOG! Deze keer is het een leuke schets, waar je je op uit kunt leven.


Is hij niet enig? Je kunt er alle kanten mee op. Ik hou van strakke schetsen met weinig poespas. Hoewel het mijn week niet is, vond ik toch nog een gaatje tijd om hier een kaartje mee te maken. 

Bij TGIF challenges werken we namelijk met twee Design teams week op week af. Natuurlijk mag je ook altijd in de andere week aanschuiven en dat doe ik deze week heel graag.

Iedere vrijdag wordt er een nieuwe uitdaging gelanceerd en dan heb je in ieder geval tot en met woensdag de tijd om je inzending op het TGIF CHALLENGE BLOG te plaatsen bij de InLinkz, onderaan de desbetreffende post.

We zouden het heel leuk vinden om wat meer Nederlandse inzendingen te zien! Kom je ook gezellig mee doen?

#tgifc368 - Perfectly Penciled designer series paper - Caro's Kaartjes

Dit is mijn uitwerking. Ik heb de bloemetjes uitgeknipt uit het PERFECTLY PENCILED DESIGN PAPIER of in het Nederlands UITSTEKEND GETEKEND DESIGN PAPIER. Dit lag al op mijn bureau te wachten, want ik was al eerder lekker aan het knippen geweest in een verloren momentje. Dat kwam nu superhandig uit!

Dit uitgeknipte design papiertje met mooie bloemetjes heb ik ingekleurd met de AQUARELPOTLODEN van Stampin' Up! Hiervan zijn twee verschillende sets verkrijgbaar. Voor mijn kaart heb ik voornamelijk set 2 gebruikt, op het knalroze na. Maar ook in set 2 zit een roze, maar ik wilde alleen net even een beetje meer knallen. 

#tgifc368 - Perfectly Penciled designer series paper - Caro's Kaartjes

Ik heb voornamelijk de donkerdere gedeelten van de bloemen op het design papier gekleurd en wat randjes aangezet. Daarna heb ik met een mengstift mijn randjes wat uitgewaaierd. Heel voorzichtig, want ik wilde ook wat lichtere gedeeltes, zodat de bloem wat meer tot leven komt.

Als basiskaart heb ik het mezelf makkelijk gemaakt en een grote kaart uit een set MEMORY & MORE KAARTEN EN ENVELOPPEN - BASIC WHITE gepakt.

De maatvoering van deze kaart is als volgt: 
 • Memory & More kaart : 10.8 x 16 cm
 • Witte laag met embossing: 10.3 x 15.5 cm
 • Gestreepte papier: 8 x 14 cm
 • Goud randje: 2 x 16 cm
 • Wit karton onder bloemen: 7 x 12.7 (die 2 mm meer kwam net beter uit met het uitgeknipte deel).

Het streepjespapier is ook van het Perfectly Penciled design papier. De witte achtergrond is embossed met de 3D EMBOSSINGMAL OUDE DRUK. Door het gebruik van zo'n embossingmal krijgt je kaart meteen wat meer reliƫf, waardoor het net wat interessanter wordt.

Ik hoop dat ik je heb weten te inspireren en ik ben heel benieuwd naar jouw uitwerking van deze schets! Kom je gezellig meedoen met TGIF challenges?

De gebruikte producten zijn verkrijgbaar via Caro's Kaartjes

 • Woon je in Nederland? Dan zou ik het heel leuk vinden om jouw demonstratrice te mogen zijn.
 • Woon je in BelgiĆ«? Dan kan ik je alleen helpen als je een postadres in Nederland hebt of wanneer je de producten bij mij komt afhalen.
 • WINKEL ONLINE bij Caro's Kaartjes - klik {HIER} om meteen te shoppen. (Betaling is mogelijk met credit card).
 • GASTVROUW CODE - bestel je via de webwinkel en gebruik je de gastvrouw code PNKV4DV9, dan ontvang je volgende maand een leuke verrassing via de post om je te bedanken. Bestel je voor €200 of meer gebruik dan de host code niet en bestel gratis Stampin' Up!® producten via de Stampin' Rewards.
 • AANSCHAF STARTERSPAKKETkies voor €175 aan Stampin' Up!® producten uit de actuele catalogi en/of lopende speciale aanbiedingen. Je betaalt €129. Hiermee heb je een korting van €46 te pakken. T/m 31 mei a.s. krijg je hierboven op voor €81 aan nieuwe In Color producten helemaal GRATIS! Interesse? Klik {HIER} om meteen jouw pakket te bestellen. 
 • AANBIEDINGEN: check de koopjes in de webwinkel en bespaar tot wel 70%. OP=OP! Deze koopjes zijn ook via de mail te bestellen. Klik {hier} om alle koopjes te bekijken
 • BESTELLEN VIA E-MAIL is ook mogelijk via: carooskaartjes@hotmail.nl Betaling is mogelijk per bankoverschrijving, tikkie of betaalverzoek.Bij bestellingen vanaf €75 zijn de verzendkosten gratis. Dit geldt alleen voor bestellingen per mail.


1 opmerking:

Rebecca Nutley zei

Stunning Colouring, so beautiful!

Misschien vindt je deze blogposts ook leuk om te bekijken: