"/""" Caro's Kaartjes: TGIF 259 sketch challenge - Artfully layered kaart

Pagina's

11 maart 2022

TGIF 259 sketch challenge - Artfully layered kaart


Hallo!

Wat is het de laatste tijd prachtig weer he?! Het is nog wel wat koud, maar in het zonnetjes uit de wind is het heerlijk in de tuin. En terwijl ik zo lekker zat te genieten, kwam ik op het idee van deze kaart, die ik heb gemaakt voor de TGIF schets uitdaging van deze week: 

TGIF - Thank God It's FRIDAY!

Iedere week is er een nieuwe uitdaging op het blog van TGIF challenges. Jij kunt ook mee doen! 

  • Maak een creatie (kaart, scrapbookpagina, ander project) binnen het thema van de uitdaging; deze week bovenstaande schets.
  • Het is natuurlijk gewoon al leuk om mee te doen, maar wij vinden het leuk als je ons ook laat zien wat je hebt gemaakt: 
  • Maak een foto van jouw creatie en upload deze op jouw blog of facebookpagina etc.
  • Upload de link onder aan de TGIF challenge blogpost van de desbetreffende uitdaging.
Het uploaden van jouw project op de TGIF challenge pagina kan tot en met donderdag 17 maart 2022 18.00 uur (als ik me niet vergis - 17 maart 2022 - 10 am PST tijdzone).



Terwijl ik zo lekker in het zonnetje zat, waande ik me bijna in tropische sferen. Bijna, nog niet helemaal, want daarvoor was het windje nog te dun. Voor die Tropische sferen moest ik zelf maar zorgen. En dag gaat heel makkelijk met de set Artfully layered!

Ik heb deze al vanaf het begin dat de catalogus uitkwam op het oog, maar tot ong. een week geleden kon ik 'm nog weerstaan. Mijn hebben hebben klieren kregen toch een zwak momentje en tsja, toen moest deze set er toch komen. En gelukkig maar, want hij is erg leuk!


Naast het  ARTFULLY LAYERED productpakket gebruikte ik ook de 3-D embossingmal MACRAMÉ, ook al zo leuk! En het geweldig leuk papierblokje ABSTRACTE PRACHT (4"x6" - 10.2 x 15.2 cm). Van dit papierblokje wordt je echt vrolijk! Zoveel leuke patroontjes, kleurtjes en gezellige papiertjes.

De bladeren heb ik gestanst met de TROPISCHE LAAGJES STANSEN. Eén van de bladeren heb ik eerst gestempeld in JUST JADE inkt en daarna ingekleurd met STAMPIN' BLENDS.

Voor deze kaart gebruikte ik de kleurencombinatie: JUST JADE, BERMUDA BAY, COASTAL CABANA, POOL PARTY. Dit blijven toch mijn favoriete kleurtjes voor kaartjes. Ik word op de één of andere manier altijd helemaal blij van deze kleuren.

Hopelijk vind je mijn uitwerking van de schets geslaagd en heeft het je geïnspireerd om  de TGIF schets uitdaging aan te gaan. Ga lekker aan de slag. Ik ben benieuwd wat jij maakt! Doe je mee?


Tot Stempels!


   




Een overzicht van alle gebruikte materialen kun je {HIER} vinden.

De gebruikte producten zijn verkrijgbaar via Caro's Kaartjes

  • Woon je in Nederland? Dan zou ik het heel leuk vinden om jouw demonstratrice te mogen zijn.
  • Woon je in België? Dan kan ik je alleen helpen als je een postadres in Nederland hebt of wanneer je de producten bij mij komt afhalen.
  • WINKEL ONLINE bij Caro's Kaartjes - klik {HIER} om meteen te shoppen. (Betaling is mogelijk met credit card).
  • GASTVROUW CODE - bestel je via de webwinkel en gebruik je de gastvrouw code XUN7MCCJ, dan ontvang je volgende maand een leuke verrassing via de post om je te bedanken. Bestel je voor €200 of meer gebruik dan de host code niet en bestel gratis Stampin' Up!® producten via de Stampin' Rewards.
  • AANSCHAF STARTERSPAKKETkies voor €175 aan Stampin' Up!® producten uit de actuele catalogi en/of lopende speciale aanbiedingen. Je betaalt €129. Hiermee heb je een korting van €46 te pakken. Interesse? Klik {HIER} om meteen jouw pakket te bestellen.
  • AANBIEDINGEN: check de koopjes in de webwinkel en bespaar tot wel 70%. OP=OP! Deze koopjes zijn ook via de mail te bestellen. Klik {hier} om alle koopjes te bekijken
  • BESTELLEN VIA E-MAIL is ook mogelijk via: carooskaartjes@hotmail.nl Betaling is mogelijk per bankoverschrijving, tikkie of betaalverzoek.Bij bestellingen vanaf €60 zijn de verzendkosten gratis. Dit geldt alleen voor bestellingen per mail.


1 opmerking:

Ankie vd Polder zei

Wow, wat een beauty Caro. Mooie kleuren ook. Groetjes, Ankie

Misschien vindt je deze blogposts ook leuk om te bekijken: