"/""" Caro's Kaartjes: Waves of the ocean

Pagina's

12 maart 2022

Waves of the ocean


Ontdek de diepte van de oceaan - en je artistieke mogelijkheden - met de WAVES OF THE OCEAN collectie! 


Deze kustcollectie bevat een inspirerende stempelset en gedetailleerde stempels. Beide zijn vroegtijdige bestelbare producten voor de aankomende 2022-2023 Stampin' Up! jaarcatalogus. 

Plus prachtig designpapier, dat hand geverfde afbeeldingen bevat, blauw getinte folie vellen voor een zee van glans en stralende strass steentjes voor een scheutje sprankeling - exclusieve producten, die je alleen kan bestellen tijdens deze promotie periode!  

De Ocean of Waves stempels en stansen zwemmen zo de 2022-2023 Stampin' Up! jaarcatalogus in, maar de bijpassende producten in deze serie verdrinken na 2 mei a.s. en zijn vanaf dan niet meer verkrijgbaar.



Ontdek je artistieke kant met de Waves of the Ocean Collectie. Me deze kust producten duik je zo naar inspiratie en zwem je in een zee van creativiteit!

In dit filmpje kun je zien welke producten precies aanwezig zijn in 
de Waves of Ocean collectie:


Deze producten zijn allemaal los verkrijgbaar, maar je kunt ook de hele collectie in 1 keer aanschaffen met korting ingebouwd in de prijs.

Bekijk {HIER} de folder van deze geweldige WAVES OF THE OCEAN producten.

Ben jij overspoeld met hebben hebben golfjes, duik dan in het diepe en bestel meteen de hele collectie! 

Klik op het eerste plaatje in deze post, dan kom je meteen in de webwinkel. 
Shop je online, gebruik dan de gastvrouwcode van maart: XUN7MCCJ, zodat ik je volgende maand een leuk bedankje kan sturen.

Uiteraard mag je me ook altijd een berichtje sturen. Ik verzorg met alle plezier jouw bestelling; carooskaartjes@hotmail.nl.


Tot Stempels!


   



De gebruikte producten zijn verkrijgbaar via Caro's Kaartjes

  • Woon je in Nederland? Dan zou ik het heel leuk vinden om jouw demonstratrice te mogen zijn.
  • Woon je in BelgiĆ«? Dan kan ik je alleen helpen als je een postadres in Nederland hebt of wanneer je de producten bij mij komt afhalen.
  • WINKEL ONLINE bij Caro's Kaartjes - klik {HIER} om meteen te shoppen. (Betaling is mogelijk met credit card).
  • GASTVROUW CODE - bestel je via de webwinkel en gebruik je de gastvrouw code XUN7MCCJ, dan ontvang je volgende maand een leuke verrassing via de post om je te bedanken. Bestel je voor €200 of meer gebruik dan de host code niet en bestel gratis Stampin' Up!® producten via de Stampin' Rewards.
  • AANSCHAF STARTERSPAKKETkies voor €175 aan Stampin' Up!® producten uit de actuele catalogi en/of lopende speciale aanbiedingen. Je betaalt €129. Hiermee heb je een korting van €46 te pakken. Interesse? Klik {HIER} om meteen jouw pakket te bestellen.
  • AANBIEDINGEN: check de koopjes in de webwinkel en bespaar tot wel 70%. OP=OP! Deze koopjes zijn ook via de mail te bestellen. Klik {hier} om alle koopjes te bekijken
  • BESTELLEN VIA E-MAIL is ook mogelijk via: carooskaartjes@hotmail.nl Betaling is mogelijk per bankoverschrijving, tikkie of betaalverzoek.Bij bestellingen vanaf €60 zijn de verzendkosten gratis. Dit geldt alleen voor bestellingen per mail.


Geen opmerkingen:

Misschien vindt je deze blogposts ook leuk om te bekijken: