"/""" Caro's Kaartjes: Stampin' Fancy Friday Zany Zebra kaartje

Pagina's

3 december 2020

Stampin' Fancy Friday Zany Zebra kaartje

Stampin' Up! - Zany Zebra's - Stampin' Fancy Friday - Caro's Kaartjes
Hallo!

Nu mijn Artisan Design Team periode bijna is afgelopen, is mij gevraagd of ik deel wilde nemen in het Design Team van Stampin' Fancy Friday. Dat vind ik natuurlijk wel erg leuk!

Stampin' Fancy Friday is een groep met oud- en huidige Artisan Design Team leden. Op de eerste vrijdag van iedere maand organiseren wij een leuke uitdaging voor onze volgers, om jullie te inspireren creatief aan de slag te gaan. 

Gedurende de hele maand zullen wij je onze projecten laten zien, die speciaal voor deze uitdaging zijn gemaakt. Wanneer je geinspireerd bent geraakt door deze uitdaging en onze projecten, zouden we het super leuk vinden om te zien wat jij hebt gecreëerd. 

Om mee te doen, post je jouw creatie op je social media kanalen, tag ons met een hashtag. Door de #stampinfancyfriday te gebruiken op jouw social media kanaal kun je ons laten zien wat jij het gemaakt.
Stampin' Up! -  Stampin' Fancy Friday - Core Colors Challenge -Caro's Kaartjes

Stampin' Up! - color families - kleuren families - Caro's Kaartjes


Wat ik zo fijn vind aan Stampin' Up!®, zijn de mooie kleuren en de coördinatie van diverse producten in deze kleuren. 

Stampin' Up!® heeft 4 hele mooie standaard kleurenfamilies in het assortiment. In deze kleuren is zowel kaartkarton, als inkt, als design papier, als Stampin' Blends (stiften op alcohol basis), als lint, als embellishments verkrijgbaar. 

Je hoeft dus nooit meer te zoeken naar een lintje dat zo'n beetje dezelfde kleur heeft of past dat karton wel bij die inkt? Nee, het past gewoon altijd! Het is namelijk in precies dezelfde kleur verkrijgbaar. 

De uitdaging van Stampin' Fancy Friday heeft alles met deze kleuren te maken: 


Gebruik van alle kleurenfamilies 1 kleur op je kaart!


Het is echt leuk om kleurtjes bij elkaar te zoeken, die een mooi geheel vormen. En misschien pak je er wel een kleur bij, die je normaal niet zo snel zult gebruiken.

Ga je het ook proberen?

Stampin' Up! - Zany Zebra's - Stampin' Fancy Friday - Caro's Kaartjes

Voor deze uitdaging combineerde ik Pumpkin Pie (oranje uit de Regals), Balmy Blue (zacht blauw uit de Subtles), Poppy Parade (knalrood uit de Brights) en Smoky Slate (zacht grijs uit de Neutrals). Hiermee maakte ik een leuke, niet al te moeilijke Zany Zebra kaart. 

Mijn kaart is de op één na laatste in deze serie. Er is dus al heel veel leuke inspiratie voor deze uitdaging te vinden op Facebook en Instagram.

Je kunt Stampin' Fancy Friday volgen via Facebook of Instagram.


Voor de volgende uitdaging heb ik mijn kaartje ook al klaar. Ik hoop dat jij ook gezellig mee gaat doen met onze uitdagingen. 

Via bovenstaande links kun je ons in de gaten houden en door de #stampinfancyfriday te gebruiken op jouw social media kanaal kun je ons laten zien wat jij het gemaakt.

Tot Stempels!


   









Wil jij Stampin' Up! kerstcadeautjes bestellen? 
Doe dit dan voor 9 december a.s! 
Dit in verband met de levertijd. 
Je wilt natuurlijk wel dat jouw cadeautje op tijd binnen is. 😊



De gebruikte producten zijn verkrijgbaar via Caro's Kaartjes

  • Woon je in Nederland? Dan zou ik het heel leuk vinden om jouw demonstratrice te mogen zijn.
  • Woon je in België? Dan kan ik je alleen helpen als je een postadres in Nederland hebt of wanneer je de producten bij mij komt afhalen.
  • WINKEL ONLINE bij Caro's Kaartjes - klik {HIER} om meteen te shoppen. (Betaling is mogelijk met credit card).
  • GASTVROUW CODE - bestel je via de webwinkel en gebruik je de gastvrouw code MQXBXZNY, dan ontvang je volgende maand een leuke verrassing via de post om je te bedanken. Bestel je voor €200 of meer gebruik dan de host code niet en bestel gratis Stampin' Up!® producten via de Stampin' Rewards.
  • AANSCHAF STARTERSPAKKETkies voor €175 aan Stampin' Up!® producten uit de actuele catalogi en/of lopende speciale aanbiedingen. Je betaalt €129. Hiermee heb je een korting van €46 te pakken. Interesse? Klik {HIER} om meteen jouw pakket te bestellen.
  • AANBIEDINGEN: check de koopjes in de webwinkel en bespaar tot wel 70%. OP=OP! Deze koopjes zijn ook via de mail te bestellen. Klik {hier} om alle koopjes te bekijken
  • BESTELLEN VIA E-MAIL is ook mogelijk viacarooskaartjes@hotmail.nl  Betaling is mogelijk per bankoverschrijving, tikkie of betaalverzoek.Bij bestellingen vanaf €60 zijn de verzendkosten gratis. Dit geldt alleen voor bestellingen per mail.

Geen opmerkingen:

Misschien vindt je deze blogposts ook leuk om te bekijken: