"/""" Caro's Kaartjes: Artisan Design Team Curvy Celebrations Blog Hop 2

Pagina's

3 november 2020

Artisan Design Team Curvy Celebrations Blog Hop 2


* Dear International readers, please use the google translation button in the right upper corner for this post. 
Next Artisan post will be in English and Dutch again, I promise. 


Hallo en welkom bij deze extra Blog Hop van het Artisan Design Team.
Wij hebben de eer om jullie voor te stellen aan gloednieuwe producten met de naam Curvy Celebrations. In het Nederlands gaan deze producten Zwierig vieren heten.Deze Zwierig vieren producten zijn producten uit de Mini Catalogus voorjaar 2021! Ze zijn exclusief vroegtijdig te bestellen als voorproefje op de nieuwe mini catalogus. 

Voor klanten zijn deze producten vanaf vandaag bestelbaar.

Dit productpakket is ook te kiezen wanneer je het starterspakket aan wilt schaffen.
Voor deze eerste Artisan Blog Hop met deze super leuke producten, mocht ik aan de slag met het Quite Curvy productpakket. Een mooie stempelset met leuke teksten in mooie lettertypes en bijpassende stansen. Misschien heb je mijn voorbeeldje gezien in de eerste Artisan Design Team Blog Hop?
Onderaan deze post zal ik je nog een keer het linkje geven, zodat je eventueel alsnog of nog een keertje een kijkje kunt nemen.
Deze keer mocht ik echter aan de slag met de stempelset Curvy Christmas, die ook super past bij de Zo Zwierig stansen. Daarnaast heb ik het Classic Christmas Design papier uitgeprobeerd. 

Ideale papiertjes als je van wat meer basic printjes houdt net als ik. Laten we kijken wat ik ermee gebakken heb...Op het eerste gezicht lijkt dit een standaard slimline kaart, maar niets is minder waar. Dat blijkt zometeen als we de kaart openklappen.

Natuurlijk is deze kaart zo ook al leuk. Ik heb wat minder voor de hand liggende kleuren gecombineerd voor mijn doen. Maar je kunt daar natuurlijk altijd je eigen draai aangeven. 

Ik vind de slinger met sterren erg leuk als middelpunt. Daaromheen heb ik nog wat mini sterretjes in andere kleurtjes gestempeld. Zo schattig die mini stempeltjes! 

Om het extra feestelijk te maken heb ik een strik gestempeld en bovenop geplakt. Tekstje erop en ik zeg niks meer aan doen.

Of toch wel....


Aan de binnenkant heb ik een omslag gemaakt, waarin ik een cadeaukaart kan stoppen of iets anders.
Deze omslag heb ik bekleed met design papier. 

Nu was het Classic Christmas Design papier iets kleiner dan mijn omslagkaart, dus ik heb twee patroontjes aan elkaar geplakt. Zo geeft het ook nog eens een feestelijk effect. 

Omdat ik op de kaart best bonte kleuren heb gebruikt, heb ik papier gekozen met een neutrale tint.


In deze kaart maakt ik nog een kaart. Deze zou je ook los kunnen gebruiken als je 'm weer op een stuk kaartkarton plakt. Ik heb voor deze kaart expres andere stempels gebruikt, zodat je kunt zien, dat dit principe dus ook met de andere zwierige stempels gemaakt kan worden. Wat andere kleuren gebruiken en dan heb je toch weer een heel andere kaart, dan de voorkant van deze cadeaukaart.

En zoals je ziet heb ik hier ook weer met mini stempeltjes gewerkt. Zoooo leuk! Deze keer zijn het de sneeuwvlokjes.

Mocht je dit een leuk kaartmodelletje vinden, dan kun je deze heel makkelijk zelf namaken door de volgende korte werkbeschrijving te volgen:


Werkbeschrijving cadeaukaart

 • Snijd een A4 kaartkarton op 21x21 cm (ik nam crumb cake karton)
 • Ril op 9 en 18 cm
 • Vouw de rillijnen met een vouwbeen, waarbij je de korte kant naar binnen vouwt.
 • Deze korte kant kun je nadat je je kaart versiert hebt aan de zijkanten vastlijmen met een stukje tape of een klein beetje lijm. Lijm hierbij alleen de uiteinden. 
 • Maat mat bovenkant kaart: 19,5 x 7,5 cm
 • Strookjes design papier 1cm en 0,5 cm. Deze strookjes waren niet lang genoeg. Ik heb er 2 achter elkaar geplakt en de strik dient als verbergingsmechanisme voor de overlap).
 • Maat van de losse kaart: 19 x 8 cm
 • Maten van de strookjes op de losse kaart 1 x 10 cm en 0,5 x 10 cm.


Hier is nog een fotootje van mijn projecten voor beide bloghops samen. Zijn ze niet enig die vogeltjes, die ik op mijn andere kaart heb gebruikt? Ook deze kaart is aan de binnenkant een verrassing.

Hop even door naar mijn super creatieve collega Emma, want zij heeft ook wat leuks voor je op haar blog staan. En vergeet ook niet om even langs al mijn andere Artisan collega's te hoppen om nog meer leuke inspiratie op te doen. Er is zoveel leuks te zien!

Heel veel plezier met hoppen...

ARTISAN DESIGN TEAM 2020:

Wil je alle Zwierig vieren projecten van het Artisan Design Team bekijken?
Hop dan even door naar mijn post van de de eerste Blog Hop. Deze post kun je vinden door {HIER} te klikken. Mijn post is het begin, zo kun je nog een keertje helemaal rond gaan. Veel plezier met inspiratie op doen.

Tot Stempels!


   


Bestelinformatie:

 • WINKEL ONLINE bij Caro's Kaartjes - klik {HIER} om meteen te shoppen.
 • HOST CODE - bestel je via de webwinkel en gebruik je de hostcode JJMXVR97, dan ontvang je volgende maand een leuke verrassing via de post. Bestel je voor €200 of meer gebruik dan de host code niet en bestel gratis Stampin' Up!® producten via de Stampin' Rewards.
 • AANSCHAF STARTERSPAKKET: kies voor €175 aan Stampin' Up!® producten uit de actuele catalogi en/of lopende speciale aanbiedingen. Je betaalt €129. Hiermee heb je een korting van €46 te pakken. Interesse? Klik {HIER} om meteen jouw pakket te bestellen.
 • AANBIEDINGEN: check de koopjes in de webwinkel en bespaar tot wel 70%. OP=OP! Deze koopjes zijn ook via de mail te bestellen. Klik {hier} om alle koopjes te bekijken
 • BESTELLEN VIA E-MAIL is mogelijk viacarooskaartjes@hotmail.nl

3 opmerkingen:

Jan Clothier zei

Your slimline cards are gorgeous. I like the way you used a mix of papers for the envelopes too.

Hannah zei

Love these cards. What is the name of the green/turquoise colour you have used please?

Marine zei

It's fantastic Caro ! I love everything about your project !

Misschien vindt je deze blogposts ook leuk om te bekijken: