"/""" Caro's Kaartjes: Nog maar 1 week gratis inktpads!

23 juli 2018

Nog maar 1 week gratis inktpads!


Hallo allemaal,

Ben jij gek op stempelen? Ben je gek op kleurtjes? Wil jij graag alle kleurtjes Stampin' Up!® inktpads bij elkaar sparen? Dan heeft Stampin' Up!® speciaal voor jou een te gekke aanbieding!

Wanneer je nu het starterspakket/product pakket aanschaft, mag je voor €175 aan Stampin' Up!® producten uitzoeken en je betaalt hiervoor slechts €129!

Dat is op zich al een hele leuke deal, maar in de maand juli krijg je er ook nog eens GRATIS inktpads bij in jouw favoriete kleurenfamilie. Dat zijn 10 GRATIS inktpads!! WOW!
Let op: De inktpads zijn alleen per kleurenfamilie te kiezen!
Het is bijna niet te geloven, maar je ontvangt bijna het dubbele in waarde wanneer je nu het starterspakket aanschaft.

Laten we eens kijken hoe dat kan:

Het starterspakket kost €129 en je kunt voor €175 aan Stampin' Up!® producten uitzoeken.
Dat is €46 aan extra gratis Stampin' Up!® producten +  €81 waarde van de 10 Stampin' Up!® inktpads = €127 aan gratis Stampin' Up!® producten.  WOW, dat is nog eens een mooie deal!
Je ontvangt voor in het totaal voor ongeveer €256 aan Stampin' Up!® wanneer je nu het starterspakket aanschaft! Betalen kan door middel van bankafschrijving. Je hebt dus geen credit card nodig!

Deze actie is alleen geldig in de maand juli, dus mocht je hier gebruik van willen maken, wacht dan niet te lang, want je hebt nog maar een paar dagen!

De 10 inktpads kun je uitkiezen in de kleurenfamilie, die jou het meeste aanspreekt.
Stampin' Up!® heeft de kleurenfamilies pas geupdate naar 2018, dus hier is nog even een overzichtje van alle kleurenfamilies.Wil je gebruik maken van deze actie of wil je hierover meer informatie ontvangen?
Stuur dan gerust een mailtje naar carooskaartjes@hotmail.nl

Wil je meteen het starterspakket inclusief de 10 GRATIS inktpads t.w.v. €81 en 46 euro aan GRATIS Stampin' Up! producten aanschaffen, klik dan {HIER}.


Tot Stempels!Geen opmerkingen:

Misschien vindt je deze blogposts ook leuk om te bekijken: