"/""" Caro's Kaartjes: Stampin' Up!® In Color kleuren - zorg dat je ze niet mist!

22 maart 2018

Stampin' Up!® In Color kleuren - zorg dat je ze niet mist!


Ieder jaar heeft Stampin' Up! een set van 5 kleuren die op dat moment trendy zijn, de In Color kleuren. Deze kleuren blijven in de collectie voor 2 jaar, waarna ze ons helaas weer verlaten. Ieder jaar komen er 5 nieuwe trendy kleuren uit, zodat er altijd een overlap is en we 10 extra kleuren in het assortiment hebben, bovenop de kleurlijnen die Stampin' Up! standaard in het assortiment heeft.

Op 31 mei a.s. moeten we helaas weer afscheid nemen van de 5 In Color kleuren, waarvan we hebben mogen genieten van 2016 tot en met mei 2018:Peekaboo Peach, Flirty Flamingo, Sweet Sugar Plum, Dapper Denim en Enmerald Envy. Deze kleuren gaan uit het assortiment en alle producten met deze kleuren zijn vanaf 31 mei a.s. dan ook niet meer verkrijgbaar. 

Wil je nog producten in deze kleuren aanschaffen, zoals inkt, inktnavulling, papier, lint etc.?  Sla dan nu je slag tijdens Sale A Bration.

Dit heeft 2 voordelen; namelijk, je bent er zeker van dat deze producten nog leverbaar zijn en daarnaast  kun je tot en met 31 maart bij iedere €60 nog een gratis Sale A Bration item.
Na 31 maart a.s. is deze actie helaas voorbij.

Over een aantal weken zal Stampin' Up! de zogeheten retiring lijst uitbrengen. Hierop staan alle producten die niet meer terugkomen in de nieuwe jaarcatalogus 2018-2019, welke begin juni 2018 uitkomt. 

Helaas weten wij niet vooraf welke producten in deze lijst worden opgenomen. Maar wanneer deze lijst uitkomt, is er een run op producten waarvan je niet kan wachten om hiervan een voorraadje aan te leggen, zoals inktnavullingen, kaartkarton (cardstock), designer paper, ponsen en die ene set waar je al zolang naar zit te kijken en welke je toch echt nog moet hebben.

De producten met de In Color kleuren 2016-2018 zullen zeer vermoedelijk ook in deze lijst worden opgenomen. Alle producten die straks op deze lijst staan zijn leverbaar zolang de voorraad strekt.
Wat betekent, dat je er vliegensvlug bij moet zijn als je nog producten in deze kleuren wilt aanschaffen. 

In de 5 jaar dat ik nu demo ben heb ik nog niet mee gemaakt, dat In Color kleuren langer verkrijgbaar zijn dan de dag waarop de retiring lijst uitkomt. Vooral de inktpads en de navullingen zijn binnen no time uitverkocht. 

Dat is de reden waarom ik vandaag deze blogpost schrijf. Want ben je van deze kleuren gaan houden, grijp straks dan niet mis en sla nu je slag! Het zou zo zonde zijn als je straks naast het net vist. En geloof me, ik heb het vaker zien gebeuren en mensen teleur moeten stellen dan me lief is. Dus grijp je kans nu het nog kan en pak meteen dat gratis Sale A Bration product mee!

Hieronder heb ik de producten in de In Color kleuren 2016-2018 voor je op een rijtje gezet.
Wanneer je op het plaatje klikt, kom je meteen in de Stampin' Up!® webshop en kun je gaan shoppen. Betaling is mogelijk met een credit card en vergeet bij het afrekenen niet om de Host Code in te voeren als je voor minder dan €200 hebt geshopt (zie rechter zijbalk), want dan kan ik je volgende maand nog een bedankje sturen.

Wil je liever via mij bestellen, dan kan dat natuurlijk ook altijd. Je kunt jouw bestelling doormailen naar carooskaartjes@hotmail.nl en dan help ik jou graag.


Stampin' Up!® producten in de In Color kleuren 2016 - 2018
Aanvullende Stampin' Up!® producten met 2016-2018 In Color kleuren:

Tot Stempels!

Geen opmerkingen:

Misschien vindt je deze blogposts ook leuk om te bekijken: