"/""" Caro's Kaartjes: Exclusieve Stampin' Up!® kerststempelset gratis

1 oktober 2017

Exclusieve Stampin' Up!® kerststempelset gratisIn de maand oktober kun je de exclusieve Merry Patterns stempelset gratis krijgen bij een bestelling van €350. Nu is dat best een groot bedrag, maar wie weet heb je wel vriendinnen die ook van de 15% stempelset actie of de designer series paper actie gebruik willen maken.

Wanneer jij de bestellingen van je vriendinnen/familie verzamelt met een totaalbedrag van €350, krijg jij deze leuke stempelset gratis + je kunt voor €35 gratis extra Stampin' Up! producten uitzoeken. Is het totaalbedrag van jullie bestelling €375, dan kun je voor €42 nog extra gratis Stampin' Up! producten uitzoeken.

Je krijgt in dat geval dus niet alleen deze leuke stempelset gratis, maar je mag ook nog leuke producten naar eigen keuze gratis uitzoeken. Hoe leuk is dat!De stempelset Merry Patterns is dus niet te koop, maar wel gratis te verkrijgen.

Ook wanneer je zelf een bestelling doet van €350 is de stempelset natuurlijk gratis.

Je kunt er ook voor kiezen om een stempelfeestje te organiseren, waarbij jij de gastvrouw bent. Wanneer het totale bestelbedrag tijdens het feestje op €350 ligt, dan is deze set gratis voor jou als gastvrouw. Ook dan kun jij als gastvrouw bovenop de gratis stempelset nog voor €35 aan gratis Stampin' Up! producten naar eigen keuze uitzoeken. Het kan zelfs nog meer zijn naar mate het toaalbedrag van het feestje groter is.

Hieronder in het filmpje laat Brandy van het Stampin' Up!® hoofdkantoor je graag zien hoe leuk deze stempelset te gebruiken is. Verder zie je daaronder nog wat leuke voorbeelden.

Neem gerust contact op als je meer wilt weten over deze actie, een stempelfeestje wilt boeken of een bestelling door wilt geven; carooskaartjes@hotmail.nl

Tot Stempels!Geen opmerkingen:

Misschien vindt je deze blogposts ook leuk om te bekijken: