"/""" Caro's Kaartjes: Pick A Pattern design papier kaartjes

2 oktober 2017

Pick A Pattern design papier kaartjes


www.carooskaartjes.blogspot.com

Terwijl ik van de week lekker bezig was om een notitieboekje te maken met het Pick A Pattern design papier, bedacht ik dat het ook wel erg leuk was om een paar scrapkaartjes met dit papier te maken. De afbeeldingen zijn namelijk op zichzelf schattig.

Ik vind dit papier een heel hoog HEMA gehalte hebben, vind je niet?
Bij de HEMA moet ik soms ook een beetje wennen aan bepaalde kleurtjes, maar uiteindelijk heeft alles een hoog hebben-hebben gehalte. En zo is dat ook met dit papier.

Het eerst kaartje dat ik maakte is voor iemand die op vakantie gaat. Hiervoor heb ik de afbeeldingen uit een vel scrappapier geknipt. De tekst heb ik met de labeler alphabet stempeltjes gemaakt, want hier kun je zo leuk je eigen teksten mee maken. En dat was in dit geval erg fijn!

www.carooskaartjes.blogspot.com

Voor het 2e kaartje ging ik voor een kinderverjaardagskaartje. Ook hiervoor heb ik weer een aantal afbeeldingen uit het Pick A Pattern design papier geknipt en heb ik de tekst met de labeler alphabetstempels gestempeld. Ik vond het leuk om één dier over de rand mee te laten gluren als grapje.

www.carooskaartjes.blogspot.com

 Tot slot ontsproot er ook nog een kerstkaart in mijn hoofd met dit papier, dus die moest ook gemaakt worden. Hiervoor heb ik ook nog de stempelset Pieces & Patterns gebruikt, die perfect bij het Pick A Pattern design papier past.

Het Pick A Pattern Design papier is ook te kiezen in de 4 halen 3 betalen design papier actie van Stampin' Up!  En de stempelset Pieces & Patterns is tot en met 10 oktober verkrijgbaar met 15% korting.

Ik hoop dat ik je met deze kaartjes weer eens iets anders heb kunnen laten zien. Iets wat je misschien niet meteen had verwacht. Het is best leuk om eens iets totaal anders te doen dan je gewend bent.

En dat is een mooi begin van de week....fijne maandag.

Tot Stempels!

Gebruikte producten voor bovenstaande kaartjes:

-al deze producten zijn verkrijgbaar via Caro's Kaartjes-

2 opmerkingen:

Bianca zei

Ooohhh, wat een cuties!

barb mann zei

Love these Caro! So stinkin' ADORABLE!

Misschien vindt je deze blogposts ook leuk om te bekijken: