"/""" Caro's Kaartjes: ©Stampin' Up! Wekelijkse Aanbiedingen

30 maart 2016

©Stampin' Up! Wekelijkse Aanbiedingen


Hoi hoi,

Er zijn weer nieuwe Weekly Deals, oftewel wekelijkse aanbiedingen bij ©Stampin' Up!
Iedere week selecteert ©Stampin' Up! een aantal producten voor je, welke gedurende die week in de aanbieding zijn. Zit er iets voor je bij wees er dan dus snel bij!

Met stip op nummer 1 in deze aanbieding staat voor mij het Go Wild design papier blokje! Dit is zulk leuk papier!! Ik heb hiermee ook gescrapt. Dit kun je {hier} terug zien.

Aangezien de Sale A Bration ten einde loopt verzamel ik vandaag nog bestellingen van degene die nog van deze actie willen profiteren. Nog steeds geldt dat je bij iedere €60 aan bestelde ©Stampin' Up! producten één exclusief product uit de Sale A Bration folders mag uitzoeken. 

Vanaf 1 april zijn de Sale A Bration producten niet meer verkrijgbaar via ©Stampin' Up!


Daarnaast wil ik jullie er alvast op wijzen dat de In Colors van 2014-2016 niet meer zo heel lang in de collectie aanwezig zullen zijn. Vanaf 1 juni a.s. zijn de producten in deze kleuren helaas niet meer verkrijgbaar. Dus wil je nog een voorraadje cardstock en refills inslaan, doe dit dan tijdig!
Uit ervaring weet ik dat er op het laatst een run ontstaat op deze producten en het zou zonde zijn als je straks mis grijpt! Hoe leuk is het om nog lang van deze kleuren te kunnen genieten!
Hieronder nog even alle producten in deze kleurtjes voor je op een rijtje.
Vandaag is dus de allerlaatste kans om je bestelling door te geven voor de allerlaatste Sale A Bration verzamelbestelling!! 

Wil je nog één keer van deze actie gebruik maken, geef dan je bestelling vandaag nog door via carooskaartjes@hotmail.nl

Tot Stempels!


Photobucket

Geen opmerkingen:

Misschien vindt je deze blogposts ook leuk om te bekijken: