"/""" Caro's Kaartjes: Notitieboekjes

9 februari 2016

NotitieboekjesStampin' Up! producten zijn verkrijgbaar via carooskaartjes@hotmail.nl / Voor meer Stampin' Up! inspiratie www.carooskaartjes.blogspots.com


Hoi hoi,

Afgelopen vrijdagavond had ik voor een aantal nieuwe teamgenootjes een gezellige kennismakingsavond georganiseerd. 

Om de nieuwe teamleden welkom te heten had ik voor hen een gezellig notitieboekje gemaakt, met natuurlijk een bijpassende pen.


Stampin' Up! producten zijn verkrijgbaar via carooskaartjes@hotmail.nl / Voor meer Stampin' Up! inspiratie www.carooskaartjes.blogspots.com


Deze spiraal notitieboekjes heb ik bij de Hema gekocht. Ze waren al in Kraft kleur, maar ik wilde ze nog wat opleuken. Er zat een blauw elastiek omheen en daarom bedacht ik dat het misschien leuk was om deze blauwe kleur nog eens terug te laten komen. 

Laatst was ik aan het winkelen en ik zag ook heel veel donkerblauw in de winkels hangen. Nu ben ik niet echt heel modegevoelig, maar ik heb het gevoel dat donkerblauw wel weer "in" is.

Ik wilde graag een beetje een hippe en frisse combinatie en daarom heb ik als tegenkleur gekozen voor de In Color kleur Watermelon Wonder (rozerood).


Stampin' Up! producten zijn verkrijgbaar via carooskaartjes@hotmail.nl / Voor meer Stampin' Up! inspiratie www.carooskaartjes.blogspots.com


De kaft van de boekjes heb ik bestempeld met...jawel, een bloemetje uit de stempelset Bloomin' Love. Deze lag namelijk nog op mijn bureau toen ik deze notitieboekjes ging maken. Ik kan gewoon geen genoeg krijgen van deze set, maar a.s. woensdag heb ik toch inspiratie met een nieuwe stempelset voor je in de aanbieding hoor! 

Om een setje van het geheel te maken heb ik een bijpassende pen gemaakt. Dit is een Pentel RSVP pen, welke helaas niet verkrijgbaar is in Nederland. Althans, ik heb 'm nog niet gevonden. Deze heb ik destijds gekocht via Amazon.com. Ik begin alweer aardig door mijn voorraadje heen te raken, want ze zijn zo leuk om cadeau te geven samen met een notitieboekje.

Al met al was het een hele gezellige avond, waarvan ik helaas vergeten ben foto's te maken. Tsja, soms zit het mee en soms zit het tegen! We waren zo lekker druk bezig met kwebbelen onder het stansen van bloemen voor het projectje dat we hebben gemaakt, dat het er helemaal bij ingeschoten is.

De notitieboekjes zijn in ieder geval met plezier ontvangen voor zover ik heb begrepen.

A.s. woensdag komt er een nieuwe post met een nieuwe Stempelset in de Hoofdrol. Eens kijken of we over deze stempelset net zo enthousiast worden als over de Bloomin' Love. 

Tot Stempels! 


Photobucket


De producten die ik voor deze notitieboekjes heb gebruikt op een rijtje:
-uiteraard via mij verkrijgbaar; carooskaartjes@hotmail.nl-
Built for Free Using: My Stampin Blog

1 opmerking:

Anne-Marie Breurkes-Rood zei

Superleuk setje geworden Caroline. Mocht je nog weer eens die pennen gaan bestellen, geef je me dan een seintje?

Misschien vindt je deze blogposts ook leuk om te bekijken: