"/""" Caro's Kaartjes: Memory Keeping with Project Life by Stampin' Up! Design Team blogshare

7 februari 2016

Memory Keeping with Project Life by Stampin' Up! Design Team blogshareHoi hoi,

Afgelopen maand ben ik gevraagd door de dames van de Facebookgroep Memory Keeping with Project Life by Stampin' Up!© of ik deze maand als gast designer mee wilde doen aan de blogshare van hun Design Team. Nou, daar hoefde ik natuurlijk niet lang over na te denken. Natuurlijk wilde ik dat! 

Zeker omdat ik de combinatie van scrapbooken en Project Life steeds leuker ga vinden en ook steeds meer mogelijkheden ga zien om dit te combineren met mijn stempelhobby.

Het Design Team laat je deze maand graag wat inspiratie zien voor de Memories in the Making Project Life Specialty Card Collectie van Stampin' Up!©, welke gratis is te verkrijgen bij een bestelling van €60 of meer aan Stampin' Up!© producten. Deze super leuke kaartjescollectie staat namelijk in de Sale A Bration folder!


Project Life by Stampin' Up! producten zijn verkrijgbaar via carooskaartjes@hotmail.nl / www.carooskaartjes.blogspot.com


Op eerste kerstdag ben ik met Bas en Gio lekker wezen uitwaaien op Kijkduin. Heerlijk even eruit met z'n drietjes, terwijl onze oudste even bij een vriend op visite was. Dat heb je met tieners, die willen niet altijd meer met paps en mams mee en al helemaal niet op de foto! Is dat herkenbaar? Gelukkig hebben we de rest van de dag wel gezellig met elkaar doorgebracht hoor! 

Om de foto's van dit uitje te verwerken voor mijn album, heb ik een scrappagina gecombineerd met een Project Life pagina.


Project Life by Stampin' Up! producten zijn verkrijgbaar via carooskaartjes@hotmail.nl / www.carooskaartjes.blogspot.com


Hiervoor heb ik gekozen om dit in een kleurstelling te doen die bij het strand past en de foto's in zwart-wit af te drukken.


Project Life by Stampin' Up! producten zijn verkrijgbaar via carooskaartjes@hotmail.nl / www.carooskaartjes.blogspot.com


Alleen de foto van het strand zelf heb ik in kleur gedaan, omdat deze kleurtjes ook terug komen in de scraplayout en op de Project Life pagina. 

Voor de Project Life pagina heb ik de zwart-wit en transparante kaartjes uit de Memories in the Making Project Life Specialty Card Collectie van Stampin' Up!© gebruikt, om de zwart-wit foto's nog mooier uit te laten komen. Het is leuk om hierachter een foto te doen en deze nog wat aan te kleden met een klein detail. Voor deze kleine details heb ik gebruik gemaakt van mijn Stampin' Up! itty bitty accents hartjes pons en de Large Numbers framelits.

Het wordt misschien afgezaagd na de hele week stempelset in de Hoofdrol, maar ook voor deze layout heb ik gebruik gemaakt van de Bloomin' Love bundle. Wat een diversiteit zit er in deze set!

Graag nodig ik jullie uit om ook eens even een kijkje gaan te gaan nemen op de blogs van de andere Design Team leden van Memory Keeping with Project Life by Stampin' Up! ©, want ook zij hebben weer een hoop leuks om te laten zien!Wanneer je op de naam van een design team klikt opent automatisch het blog van dit designteamlid.

Ik hoop dat jullie het leuk vinden om wat meer Project Life te zien op mijn blog, want ik heb zo'n flauw vermoeden dat het vanaf nu wat vaker voorbij gaat komen. Het is ook zooo leuk om te doen!

Tot Stempels!


Photobucket

De producten die ik heb gebruikt voor mijn scrap en Project Life pagina zijn via mij verkrijgbaar.
Je kunt ze via de webshop bestellen {betaling met credit card} of je kunt me een mailtje sturen; carooskaartjes@hotmail.nl

- Wanneer je op het plaatje hieronder klikt, dan kom je direct in de webshop terecht -

Built for Free Using: My Stampin Blog
12 opmerkingen:

Sandra Korten zei

Heel leuk gedaan, Caro. Ik vind het vooral leuk omdat je een combi hebt gemaakt met je scraplayout. Gefeliciteerd met je plekje in het team. Echt heel leuk!!

gr
Sandra :)

Constanze W. zei

Love, love, LOVE your pages!

Jolanda de bode zei

Erg leuk om ook de andere te zien. En wat ik van jou project vind dat weet je al. SUper!

Liefs Jolanda ��

Dominique Bergen zei

Wauw, wat een gave lay-out Caro! Erg mooi gemaakt, het kriebelt bij mij ook gelijk weer

Caroline van der Straaten zei

Thanks San! :)

Caroline van der Straaten zei

Thank, thank, thank you Constanze!! x

Caroline van der Straaten zei

Dank je Jolan. In het echt is toch anders he?! ;-)

Caroline van der Straaten zei

Dank je Do! Maar jij maakt ook te gekke scrappagina's en Project Life! Ben benieuwd wat jij nu gaat maken met je kriebels. ;-)

linda den Besten zei

Mooie lay out zo met die kleurencombi en zwartwit foto's. Gaaf ook om 1 kleurenfoto te gebruiken!

Eveline zei

Super. Leuk die combi van traditionele layout en PL.

Caroline van der Straaten zei

Thanks Linda. Dat van die ene kleurenfoto had ik ooit eens ergens gezien. Soms sla ik dat soort dingen dan ergens in mijn grijze cellen op om later nog eens op te duikelen. ;-)

Caroline van der Straaten zei

Thanks Eef!

Misschien vindt je deze blogposts ook leuk om te bekijken: