"/""" Caro's Kaartjes: Hello Wekelijkse Aanbiedingen

3 februari 2016

Hello Wekelijkse Aanbiedingen

Ze zijn er weer...de Weekly Deals, oftewel wekelijkse aanbiedingen!
Deze week zijn de bovenstaande producten in de aanbieding met 25% korting.
Deze actie is tot en met 9 februari a.s. geldig.
En het leuke is dat SALE-A-Bration ook in februari nog geldig is. Dus bij iedere bestelling van €60 of meer mag je een product uit de speciale SALE-A-Bration folder uitzoeken.

Voor deze SALE-A-Bration aanbieding maakt het niet uit of je iets besteld uit de jaarcatalogus, de lente/zomer catalogus, de Weekly Deals of de Clearance Rack (uitverkoop in de online shop, maar de producten die je daar ziet kun je ook via mij bestellen!!)

Wel is het even opletten vanaf pag. 16 van de SALE-A-Bration folder, want deze producten kun je na 15 februari a.s. niet meer uitkiezen. Ze zijn dus super exclusief!Stampin' Up! is te bestellen via carooskaartjes@hotmail.nl / www.carooskaartjes.blogspot.nl


Bij deze super exclusieve producten hoort ook de SUper leuke stempelset Hello. Hiermee heb ik onderstaande creaties gemaakt in combinatie met het papier wat je ook als gratis SALE-A-Bration product kunt kiezen. Het is SUper mooi design papier, dat net iets steviger is dan ik gewend ben.


Stampin' Up! is te bestellen via carooskaartjes@hotmail.nl / www.carooskaartjes.blogspot.nl


Omdat het papier lekker stevig is heb ik er met het Envelope Punch Board leuke envelopkaartjes mee gemaakt. En omdat het papier zo leuk te combineren is heb je al snel een fleurige combinatie.
De hello stempel heb ik uitgeknipt en bovenop geplakt, omdat dit niet in de cirkel paste. Soms moet je even zoeken naar een creatieve oplossing.

Stampin' Up! is te bestellen via carooskaartjes@hotmail.nl / www.carooskaartjes.blogspot.com


Aan de binnenkant heb ik een bijpassend kaartje gemaakt. De tekstjes hierop zijn van een andere stempelset (Perfect Pairings), welke ook gratis te uit te zoeken is tijdens SALE-A-Bration bij een bestelling van €60 of meer. Zowel deze set als het design papier Wildflower Fields zijn t/m eind maart in de SALE-A-Bration te verkrijgen, maar de Hello stempelset is vanaf 15 januari a.s. niet meer te kiezen.

Wil je deze niet missen? Bestel dan a.s. vrijdag mee met de verzamelbestelling!
Of plaats jouw bestelling op ieder ander gewenst moment via carooskaartjes@hotmail.nl

Bestellingen vanaf €60 worden gratis naar jouw huisadres verzonden.

Hopelijk vind je mijn creaties weer leuk geworden. Ze zijn allemaal net even anders en dat maakte het ook zo leuk om er zoveel te maken. Mijn favoriet is degene met de donkerpaarse tekst. Welke spreekt jou het meest aan?

Tot Stempels!


Photobucket

1 opmerking:

Susie Wusie zei

Nou ik kan gewoon echt niet kiezen hoor....ik vind ze allemaal en heel erg gaaf, ook al zou ik dit papier niet zo snel uitkiezen....als je het dan zo in deze creatie ziet is het eigenlijk wel heel erg leuk...

Groetjes Suus

Misschien vindt je deze blogposts ook leuk om te bekijken: