30 januari 2016

Stampin' Up! High Tea Party workshopdag - laatste kans om je op te geven!Vandaag is het de allerlaatste dag dat je je kunt opgeven voor onze High Tea Party workshop dag! Deze dag wordt van 11.00-17.00 uur gehouden in Dordrecht op zaterdag 13 februari a.s. 
Kosten bedragen €40 inclusief lunch , koffie/thee/fris en wat lekkers. 

Kom jij ook gezellig theeleuten?

We gaan lekker aan de slag met mooi op het thema afgestemde Stampin' Up! producten in gezellige kleurtjes. Hiermee maken we een aantal leuke projecten. 

Opgeven kan via het volgende document. Gewoon jouw gegevens invullen via de computer en dan is het klaar. Opslaan gaat automatisch ;-) Lukt het je toch niet om je gegevens in te vullen en wil je wel graag komen? Stuur me dan een berichtje via carooskaartjes@hotmail.nl. Ik help je graag!Zien je jou ook voor een lekker bakkie thee en een dag vol gezelligheid op 13 februari?
Wij kijken ernaar uit!

Tot Stempels!


Photobucket

2 opmerkingen:

  1. Ziet er veel belovend uit ! Helaas kan ik niet van de partij zijn dit keer....

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jammer Annette, maar wie weet volgende keer beter...;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een berichtje voor mij achter te laten. Het is onwijs leuk om te zien wie mijn blog leest en wie mijn creatieve uitspattingen kan waarderen. Ik hoop dat je snel nog eens terug komt om te genieten van mijn nieuwste maaksels.
Creatieve groet,
Caro
*** Thank you so much for taking the time to leave a comment. I really appreciate it!!!