"/""" Caro's Kaartjes: Stempelset in de hoofdrol - Botanical Blooms bundle

29 januari 2016

Stempelset in de hoofdrol - Botanical Blooms bundle
Hoi hoi,

Hebben jullie vanmorgen al gekeken naar het nieuwe filmpje van Hélène?
Zij had een lekker fris kaartje gemaakt met de Botanical Blooms in combinatie met een SUper leuke Sale-A-Bration stempelset, welke je gratis mag uitzoeken bij een bestelling van €60,00.
Heb je nog niet gekeken? Probeer dan straks nog even langs te gaan bij Hélène

Vandaag ga ik het over een andere boeg gooien en ik ga er een chique bedoeling van maken!www.carooskaartjes.blogspot.com voor meer Stampin' Up!  inspiratie en informatieSpeciaal voor deze gelegenheid had ik bedacht dat ik geen standaard kaartjes wilde maken, maar iets anders leuks. Daarom heb ik een kraft zakje (kraft tag a bag gift bag) bewerkt tot een kaart.
Hiervoor heb ik een rillijn gemaakt op ongeveer 4.1/4 inch vanaf de onderkant van het zakje.
Daarna heb ik de zijkanten ingeknipt, zodat ik de bovenflap om kon vouwen.
Om de flap heen heb ik een mooi lint geplakt.www.carooskaartjes.blogspot.com voor meer Stampin' Up!  inspiratie en informatieToen ik de botanical blooms serie voor het eerst zag, dacht ik oh nee...niks voor mij! Maar dat kwam heel duidelijk door de kleuren die gebruikt waren. En toen ik wat voorbeelden in andere kleuren langs zag komen dacht ik JAAAA! dit toch wel heel erg leuk!
Mijn favoriete kleur bloemen zijn witte bloemen. Daarom wilde ik eens proberen om de bloemen in een witte variant te maken. Hiervoor het ik het prachtige Shimmery white cardstock gebruikt. Dit is wit kaartkarton met een mooie glitterglans.
www.carooskaartjes.blogspot.com voor meer Stampin' Up!  inspiratie en informatieMaar helemaal wit was toch wel erg wit om te verwerken op het zakje, al kan dat voor bijvoorbeeld een bruiloftscreatie wel heel mooi zijn! Maar ik vond het voor nu toch een beetje te wit.
Gelukkig lag de wink of stella goud in de buurt en toen had ik mijn witprobleem heel snel opgelost. Met de wink of stella goud ben ik de bloemen gaan kleuren. Doordat de wink of stella ook glitter bevat, evenals het papier heb je een dubbel effect, maar toch nog subtiel. www.carooskaartjes.blogspot.com voor meer Stampin' Up!  inspiratie en informatieDe bloemen zijn gestanst. De bladeren heb ik gestanst uit ribbelcardstock (corrugated cardstock) en daarna ook gekleurd met de wink of stella. Althans de grote volle bladeren. De fragilere bladeren heb ik gewoon zo gelaten, anders werd het wel heel veel glitter.www.carooskaartjes.blogspot.com voor meer Stampin' Up!  inspiratie en informatieMet gluedots heb ik de bloemen in elkaar geplakt en daarna heb ik er nog een paar plakpareltjes op gedaan voor een chique look.www.carooskaartjes.blogspot.com voor meer Stampin' Up!  inspiratie en informatieIn het zakje heb ik nog een bijpassend kaartje gemaakt en zo heb je vrij snel een heel leuk setje!

Hopelijk heb ik jullie wat inspiratie gegeven vandaag. Ik zou zeggen, probeer zelf ook eens zo'n zakje kaart te maken. Het is echt heel erg leuk om te doen.

Ik ben erg benieuwd wat jullie ervan vinden, dus laat gerust een reactie achter. Het is leuk om te lezen wat mijn volgers van mijn creaties vinden. Reacties worden dus zeer gewaardeerd. :)

Fijn weekend allemaal!

Tot Stempels!


Photobucket


Hier is een overzichtje van de gebruikte producten om dit kaartzakje te kunnen maken. Wanneer je op het plaatje klikt wordt je meteen doorgeschakeld naar de webwinkel. Lukt het je niet, dan kun je deze producten ook via mij bestellen wanneer je interesse hebt. Voor bestellingen en/of meer informatie: carooskaartjes@hotmail.nl
Built for Free Using: My Stampin Blog

8 opmerkingen:

Miranda V zei

Prachtig! De combinatie met het goud is heel geslaagd, leuk model en je hebt er een mooi geheel van gemaakt!

sandra korten zei

Oh wauw!! Wat mooi zeg!

Tracy May zei

Your card and gift bag/envelope are beautiful Caro xx

Caroline van der Straaten zei

Dank je wel Miranda! Erg leuk dat je regelmatig een reactie achter laat op mijn blog. Het is altijd leuk om te lezen wat de bezoekers van mijn blog vinden van mijn creatieve uitspattingen. :)

Caroline van der Straaten zei

Thanks Sandra! :)

Caroline van der Straaten zei

Thank you for your lovely comment Tracy! x

Rian zei

mooi zeg!

Peg Coombes zei

Just watched Michelle on Periscope and loved your M&T, so lovely xx

Misschien vindt je deze blogposts ook leuk om te bekijken: