16 oktober 2015

Wekelijkse aanbiedingen


Iedere woensdag komen er weer nieuwe wekelijkse aanbiedingen uit. Op de producten die in de wekelijkse aanbiedingen staan heb je maar liefst 25% korting. Let wel op; deze aanbiedingen gelden slechts 1 week, dus staat er iets voor je bij, sla dan snel je slag!

Deze week zijn er ook weer 3 toppers van aanbiedingen. Maar als ik 1 ding van deze 3 mocht kiezen was het wel deze te gekke stempelset! Hier is ook een bijpassende pons bij verkrijgbaar om je het leven nog makkelijker te maken (hexagon pons besteller 130919 €19,50).
Ter illustratie laat ik je nog 3 totaal verschillende creaties zien die ik met deze stempelset gemaakt heb. 
Mocht je 1 van de wekelijkse aanbiedingen willen bestellen of misschien iets anders uit 1 van de Stampin' Up! catalogi geef het dan vanavond voor 19.00 uur aan me door via carooskaartjes@hotmail.nl, want dan kun je nog meeliften met de verzamelbestelling!

Tot Stempels!


Photobucket

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een berichtje voor mij achter te laten. Het is onwijs leuk om te zien wie mijn blog leest en wie mijn creatieve uitspattingen kan waarderen. Ik hoop dat je snel nog eens terug komt om te genieten van mijn nieuwste maaksels.
Creatieve groet,
Caro
*** Thank you so much for taking the time to leave a comment. I really appreciate it!!!