"/""" Caro's Kaartjes: Caro gaat naar de KreaDoe

Pagina's

31 oktober 2015

Caro gaat naar de KreaDoe



Morgen sta ik een dagje op de KreaDoe in Utrecht. Ik heb er reuze veel zin in, maar ik vind het ook wel een beetje spannend hoor! Al die indrukken, mensen, drukte en gezelligheid, ik ben erg benieuwd hoe het zal zijn. Mocht je me willen opzoeken, dan ben ik te vinden op het workshopplein van Stampin' Up! Daar kun je dit leuke label als make and take komen maken! Hélène heeft deze tag woensdag al met een aantal gezellige dames gemaakt tijdens de make and take sessie. En ze waren erg enthousiast.

Bij een make and take kun je Stampin' Up! producten komen uitproberen en hierbij helpen wij je natuurlijk een beetje op weg. Ben je nog niet bekend met Stampin' Up! of met stempelen? Kom dan juist even een kijkje nemen en neem eens plaats aan de tafel, dan kun je zien hoe leuk het is!







Het leuke is, dat Hélène en ik veel dingen samen organiseren, zoals het Winterwonderland evenement in Dordrecht op 28 november a.s. En aangezien we allebei op een andere dag op de KreaDoe aanwezig zijn, kunnen we ook deze make and take met elkaar delen. Dus heb je deze leuke make and take afgelopen woensdag gemist? Dan heb je morgen nog een kans om deze alsnog bij mij te komen maken! Is dat niet gaaf? Ik hoop jou te mogen ontmoeten aan de make and take tafel.






Tot Stempels!


Photobucket

1 opmerking:

Jantine zei

Heel veel plezier! Ik heb de workshop woensdag bij Hélène gedaan, was erg leuk!
Groetjes
Jantine

Misschien vindt je deze blogposts ook leuk om te bekijken: