"/""" Caro's Kaartjes: You Can Create It! oktober showcase

Pagina's

1 november 2015

You Can Create It! oktober showcase

Hoi hoi,

Het is weer tijd om het verrassingspakketje en alle creaties van You Can Create It! oktober te onthullen. En was zijn er weer leuke dingen gemaakt zeg!
Hieronder  zie je het pakketje, zoals het internationaal is opgestuurd. 


Eerlijkheidshalve moet ik bekennen dat het wel een beetje buiten mijn comfortzone was deze keer. Maar dat is eigenlijk ook juist het leuke aan deze uitdaging. Zo kun je zien dat je ook met spullen of kleuren die je normaal niet zo snel zou kiezen tot een erg leuk resultaat kunt komen.


Deze maand heb ik ervoor gekozen om een verlengde pillowbox te maken met de pillowboxstans van Stampin' Up! Wanneer je de pillowbox 4 keer uitstanst en van alle 4 de gestanste stukken 1 kant met een flapje afsnijdt kun je ze weer aan elkaar maken door middel van een strook karton, waardoor je een verlengd doosje krijgt. Zo past er net iets meer in.


En toen had ik nog een stukje Soft Suede karton over. Hiervan heb ik een bijpassend kaartje gemaakt, dat precies in het pillowbox doosje past. 


En zo heb je een gezellig herfstig setje. Leuk om weg te geven met wat herfstchocolaatjes erin of iets anders leuks.


Inge is ook lekker in de weer geweest met de materialen van deze maand. Zij heeft een doosje gemaakt met de Baker's Box en een hele leuke herfstkaart. 

En dan is het nu tijd om te showen wat er zoal aan mooie herfstcreaties is ingezonden deze maand:


Annette KoolmeesDiana MackenbachMary KouwenbergIlona de Bondt
Ingrid Ottens
Ingrid ReynersLotte Noordzij-WaltherSandra Wieffering


Zoals je ziet hebben we weer een leuke diversiteit aan creaties mogen ontvangen. Wanneer je op één van de bovenstaande foto's klikt, dan wordt je automatisch doorgelinkt naar het blog van de maakster, wanneer deze bij ons bekend is.

Staat jouw creatie er niet tussen en heb je wel ingezonden? Laat het me dan nog even weten, want dan is er iets mis gegaan. 

Vanaf vandaag kun je je weer opgeven voor de verrassingsenvelop van november. Wil je hier meer informatie over? Klik dan {hier}.

Helaas hebben wij moeten besluiten om de halfjaar abonnementen te laten vervallen. Je kunt je dus vanaf nu alleen nog per maand opgeven.

Op het blog van Inge kun je de linkjes vinden naar alle andere deelnemende You Can Create It landen, zodat je ook die inzendingen kunt bekijken.

Tot Stempels!


Photobucket

Geen opmerkingen:

Misschien vindt je deze blogposts ook leuk om te bekijken: