"/""" Caro's Kaartjes: Stamping and Blogging schets 104

Pagina's

13 mei 2015

Stamping and Blogging schets 104


Er is weer een nieuwe schets uit van Stamping and Blogging. 

Wahooo, ik ben zoooo blij, want ik kan jullie melden dat jullie vanaf nu ook mee kunnen doen! Sandi en Heather hebben heel hard gewerkt aan een speciale pagina voor deze uitdaging. Vanaf nu kunnen jullie op het blog van Sketch and Stamp jullie creaties met de schetsen van Stamping and Blogging uploaden met Mr. Linky. En natuurlijk hoop ik dat jullie nu lekker aan de slag gaan met de schets van deze week.

Klik op Sketch and Stamp of op de schets en dan wordt je naar dit speciale blog doorgelinkt. Mocht je de schets van deze week nog niet zien, neem dan later nog even een kijkje, want het kan zijn dat de schets door het tijdsverschil met Amerika nog niet geladen is.


Made by Caro 2015

Op dit moment geniet ik samen met onze jongste zoon Gio heerlijk van nog een weekje vakantie en het even niet zoveel "moeten".  Misschien komt het daardoor dat ik een beetje mijn mojo kwijt ben. De schets van deze week komt een beetje uit mijn tenen, ondanks de mooie nieuwe producten, die ik al mocht gebruiken.  Je zou denken, nieuwe producten, meteen inspiratie! Nou, eerlijkheidshalve moet ik bekennen dat dit deze keer niet het geval is. En dat terwijl ik toch echt wel heel erg enthousiast ben over al het nieuws wat eraan komt in de nieuwe catalogus.


Made by Caro 2015

Helemaal blij word ik bijv. van het nieuwe enveloppapier, waarmee je met je punchboard mooie enveloppen kunt maken bij je kaartjes, maar je kunt er ook hele leuke zakjes mee maken met de mini thinlits of zelf een pocket card creƫren, zoals ik hier heb gedaan. Dit papier is iets dunner dan het mooie Stampin' Up! cardstock, maar zeker nog stevig genoeg voor zakjes, pockets of enveloppen.
En het mooie van dit papier is, dat de ene kant een print heeft en de andere kant volledig in kleur is.
Hierdoor is het leuk dubbelzijdig te gebruiken en kun je zelf kiezen wat je voor jouw projectje leuker vindt.


made by Caro 2015

Deze pocketkaart is helemaal gemaakt met nieuwe producten op de Chalk Lines stempel na. Deze staat ook al in de huidige catalogus, maar deze stempel is me pas net opgevallen. Kun je nagaan...er staat ook zoveel moois in de catalogus. Dit zal zeker niet de laatste keer zijn dat ik deze stempel ga gebruiken. De leuke mini hartjes zijn schattig om achtergronden mee te maken, maar er zitten nog veel meer mooie stempels in deze set.

Natuurlijk moest ik ook even de nieuwe stempelset You're so sweet uitproberen. Wat is deze stempel leuk om met je markers in verschillende kleurtjes te kleuren! Voor deze pocketcard heb ik 2 nieuwe In Color kleuren gecombineerd, nl. Tip Top Taupe en Watermelon Wonder. Wat een prachtige namen hebben deze kleurtjes weer he?!

Ook het designteam is weer los gegaan op deze schets. Ga gezellig even bij ze langs hoppen om inspiratie op te doen!

Amy Koenders - USA – www.stampwithAmyK.com
Michelle Last - UK– www.michellelast.co.uk
Kerstin Kreis - Germany – Scraparound.de
Claire Daly - Australia– www.clairedaly.typepad.com
Shelagh Freemantle - Canada – www.shelaghfreemantle.com
Patrice Halliday-Larsen - New Zealand – Create with Stamps.co.nz -
Marine Wiplier - France– www.marineetstamp.com


Tot slot nog even een klein instructieplaatje hoe je zelf zo'n leuke pocket kunt maken.

Made by Caro 2015


De basis van 6x12 inch score je aan beide zijden op 1 inch, draai je papier een kwartslag en score ook het midden op 6 inch. Dan knip of snij je aan 1 helft de beide zijkanten van 1 inch weg. Aan de andere kant laat je ze zitten en knip je alleen de hoekjes af, zodat je hiermee een plakrand kunt maken om je pocket dicht te plakken.  Pons nog een half rondje uit in de grootte die voor jou wenselijk is. Plak daarna de pocket dicht. 

Wil je een bijpassende kaart maken? Gebruik dan voor je kaart de maat 6 x 3.3/4 inch.

En niet vergeten om mee te doen he?! Het zou SUper zijn als Nederland ook vertegenwoordigt zou worden bij de deelnemers aan deze schets.

Tot Stempels!


Photobucket

6 opmerkingen:

stampwithamyk zei

I love your project Caro! Great colors, fantastic design. I love it all! :)

Michelle Last zei

Love the colours and I have not even seen that sentiment before! love your designs and all you create, cannot wait till I see you on the incentive trip in Madeira x

Claire zei

LOVE! Great colours, and such a clean crisp look. Fabulous little pocket design, thanks for sharing the template. I will be making these for sure.

Shelagh Freemantle zei

This project is such a great idea!! Thanks for the recipe as well. Love the colors you used....hugs from Shelagh.

Patrice zei

Wowza caro really love your pocket card, great color combination and design. Thanks for sharing the template, will def have to have a go at making one of these.

Sarah zei

Het is me eindelijk gelukt om je blog te volgen ! Ik geraakte maar niet aangemeld...
Leuke post. Ik ga sketch and stamp zeker in het oog houden . Liefs ☆ Sarah ☆

Misschien vindt je deze blogposts ook leuk om te bekijken: