"/""" Caro's Kaartjes: Stampin' Up! SALE-A-Bration nieuwsflits!

17 maart 2015

Stampin' Up! SALE-A-Bration nieuwsflits!


Oke, jullie weten al dat het SALE-A-Bration is en dat je een cadeautje uit de SALE-A-Bration folder mag uitkiezen bij iedere €60 aanschaf van Stampin' Up! producten.
Laatst liet ik jullie ook weten dat de Blendabilities helaas niet meer verkrijgbaar zullen zijn en hiermee vervalt dus ook de keuze op dit product in de SALE-A-Bration folder automatisch.
Stampin' Up! heeft als vervanging voor de Blendabilities nog een aantal producten voor je, om uit te kiezen gedurende deze SALE-A-Bration maand!
Let wel op, want alle SALE-A-Bration items zijn nu verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.
Het ene product zal sneller gaan dan het andere, zeker nu de optie van de Blendabilities is weggevallen en daarom past Stampin' Up! de OP=OP methode toe. 
Dit is overigens met uitzondering van de stempelsets. 

Voor alle duidelijkheid; je kunt nu dus bij iedere €60 aanschaf van Stampin' Up! producten een cadeautje uitkiezen uit danwel bovenstaande producten, danwel uit de extra flyer, die hieronder staat afgebeeld, danwel uit de originele SALE-A-Bration folder, die je onderaan deze blogpost kun inzien door op het plaatje te klikken. De blendabilities uit deze folder zijn dus helaas niet meer verkrijgbaar!
Maar er zijn nu genoeg andere leuke producten voor in de plaats gekomen, die leverbaar zijn zolang de voorraadstrekt, met uitzondering van de stempelsets.
De stempelsets blijven namelijk gewoon leverbaar!Klik op de foto om de SALE-A-Bration folder in te zien


Op 27 maart a.s. is de allerlaatste SALE-A-Bration verzamelbestelling.
Wil je nog een keertje van deze leuke actie profiteren stuur dan voor 26 maart a.s. je bestelling door naar carooskaartjes@hotmail.nl
Komt jouw bestelling in aanmerking voor een SALE-A-Bration cadeautje, dan ding je ook automatisch mee naar de stempelset Amazing Birthday t.w.v. €24,95!

Wil je het risico niet lopen dat jouw SALE-A-Bration product net op is, omdat je geen SALE-A-Bration stempelset hebt uitgekozen, stuur dan jouw bestelling zo snel mogelijk door!
En ook jij kan dan meedingen naar de Amazing Birthday stempelset.

Ik hoop dat het zo duidelijk is.
Mocht je nog vragen hebben, dan mag je me altijd een mailtje sturen; carooskaartjes@hotmail.nl


Tot Stempels!

Photobucket

Geen opmerkingen:

Misschien vindt je deze blogposts ook leuk om te bekijken: