27 augustus 2008

2 snelle Cuttlebugkaartjes / 2 quick Cuttlebug cards
Toen ik vannacht niet kon slapen ben ik maar een kaartje gaan maken. Het werden uiteindelijk 2 snelle Cuttlebugkaartjes. Ik had op het blog van Adela eens een workshopje gezien hoe je deze kaartjes kon maken, dus ik heb het idee van haar gepikt. Foei Caro!
Hier is de link naar het workshopje: http://creationsbyar.blogspot.com/2008/05/partial-embossing-with-cuttlebug.html
Ik heb parelmoerpapier gebruikt, wat een superchique uitstraling geeft. Het lint heb ik van Krista gekregen en kwam nu goed van pas.

*** While I couldn't sleep last night I made 2 quick Cuttlebug cards. On Adela's blog I'd seen a tutorial how to make this, so I stole the idea of her. Shame on you Caro!
Here's the link to the tutorial: http://creationsbyar.blogspot.com/2008/05/partial-embossing-with-cuttlebug.html
I used paper in the color mother of pearl, which makes the card super chique. The ribbon was a present from Krista and came in very handy.

Stamp: AUD
Ink: Stazon Jet black
Paper: I think it was from Club Scrap, papierengeltje

5 opmerkingen:

 1. Prachtige kaarten Caro, héél chique!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, I love the simplicity of these!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zijn prachtig, net als je andere kaarten weer! Ik ben trouwens benieuwd of je inmiddels bent bevallen, in elk geval wens ik je veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je had bij mij op mijn blog al een berichtje geschreven over de cuttlebug, en ik doe dat ook dat schuren nu is er papier op de markt color core en dat is helemaal super dat papier heeft 2 lagen dus dan komt er bij het schuren een andere kleur naar voren.Wat ik ook regelmatig doe is de mal kleuren met inkt, moet je maar eens proberen krijg je ook een leuk effect. Groetjes Agitte

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een berichtje voor mij achter te laten. Het is onwijs leuk om te zien wie mijn blog leest en wie mijn creatieve uitspattingen kan waarderen. Ik hoop dat je snel nog eens terug komt om te genieten van mijn nieuwste maaksels.
Creatieve groet,
Caro
*** Thank you so much for taking the time to leave a comment. I really appreciate it!!!