"/""" Caro's Kaartjes: 24 uur lang 15% korting op stempelsets

Pagina's

14 september 2022

24 uur lang 15% korting op stempelsets


24 uurs stempelactie!
Heb je een stempelset uit de Jaarcatalogus 2022-2023 op het oog?
Bestel deze dan op 15 september a.s. met 15% korting!

Deze actie is geldig vanaf 14 september 0.00 uur tot en met 15 september 23.00 uur

Donderdagavond 15 september 2022 doe ik een verzamelbestelling, maar het is slimmer om de stempelset via de webwinkel te bestellen, gezien het nog weleens hard kan gaan met de voorraad.

In de webwinkel kun je tegenwoordig ook met Ideal betalen!
Shop jij online jouw favoriete set met korting, gebruik dan graag de gastvrouwcode KG6F3BVC van deze maand, zodat ik je volgende maand een leuk bedankje kan sturen.

Klik op de link en winkel automatisch met de gastvrouwcode:

Wil je toch liever via de mail je bestelling opgeven? Dat kan!
Donderdagavond verwerk ik alle bestellingen, dus zorg dat jouw bestelling voor 19.00 uur in mijn mailbox zit; carooskaartjes@hotmail.nl

Tot Stempels!


   




De gebruikte producten zijn verkrijgbaar via Caro's Kaartjes

  • Woon je in Nederland? Dan zou ik het heel leuk vinden om jouw demonstratrice te mogen zijn.
  • Woon je in BelgiĆ«? Dan kan ik je alleen helpen als je een postadres in Nederland hebt of wanneer je de producten bij mij komt afhalen.
  • WINKEL ONLINE bij Caro's Kaartjes - klik {HIER} om meteen te shoppen. (Betaling is mogelijk met credit card).
  • GASTVROUW CODE - bestel je via de webwinkel en gebruik je de gastvrouw code KG6F3BVC, dan ontvang je volgende maand een leuke verrassing via de post om je te bedanken. Bestel je voor €200 of meer gebruik dan de host code niet en bestel gratis Stampin' Up!® producten via de Stampin' Rewards.
  • AANSCHAF STARTERSPAKKETkies voor €175 aan Stampin' Up!® producten uit de actuele catalogi en/of lopende speciale aanbiedingen. Je betaalt €129. Hiermee heb je een korting van €46 te pakken. Interesse? Klik {HIER} om meteen jouw pakket te bestellen.
  • AANBIEDINGEN: check de koopjes in de webwinkel en bespaar tot wel 70%. OP=OP! Deze koopjes zijn ook via de mail te bestellen. Klik {hier} om alle koopjes te bekijken
  • BESTELLEN VIA E-MAIL is ook mogelijk via: carooskaartjes@hotmail.nl Betaling is mogelijk per bankoverschrijving, tikkie of betaalverzoek.Bij bestellingen vanaf €60 zijn de verzendkosten gratis. Dit geldt alleen voor bestellingen per mail.


Geen opmerkingen:

Misschien vindt je deze blogposts ook leuk om te bekijken: