"/""" Caro's Kaartjes: Sweet as a Peach - fleurige note card

Pagina's

4 juli 2021

Sweet as a Peach - fleurige note card

Kaart met paarse bloemen gemaakt met Sweet as a peach product pakket van Stampin' Up!

Hallo!

Sinds een poosje ben ik wat meer op Instagram en Facebook te vinden, dan op mijn blog. Dat komt doordat ik op het moment wat minder tijd heb om blogberichtjes te schrijven, want dat is toch altijd wel een 'werkje'. 

We zitten hier middenin een verbouwing van de zolder en nog een andere kamer. Lees overal staan lege kasten, dozen en andere rommel - om crazy van te worden, maar we houden het einddoel in zicht. Ieder dag een stapje vooruit.

Bovendien zijn we beland aan het einde van het (corona) schooljaar, wat betekent dat ik af en toe wat extra werk, om nog zoveel mogelijk leerlingen te zien voor de ogen en orentesten e.d. Dit doe ik als werk als assistente bij de Jeugdgezondheidszorg.

Maar het komt ook, omdat ik sinds een tijdje samen met mijn collega's Miranda en José iedere donderdag een 24 uurs uitdaging aan ga op Instagram. We gaan dan aan de slag om een leuke kaart te maken en nodigen jou uit om met ons mee te doen.

Miranda en José waren hier al mee begonnen en vroegen mij om ook eens mee te doen, want eigenlijk waren we min of meer alle drie onze mojo een beetje kwijt.

Het idee is om binnen 24 uur een kaart te maken met een bepaald product pakket van Stampin' Up! Niet te moeilijk, gewoon snel en simpel. 

Dit sprak mij wel aan, dus ik deed gezellig mee en bleef eigenlijk iedere week mee doen met deze meiden.

Deze week hebben een creatie gemaakt met het SWEET AS A PEACH product pakketSUper leuk!

Als de kaart klaar is uploaden we onze creatie op Instagram. 
Hierbij maken we gebruik van #wijdagenjeuit en #24uurschallenge

Deze hashtags fungeren als kleine zoekmachientjes.
Wanneer je op Instagram gaat zoeken op deze hashtags, dan zie je vanzelf ergens onze creaties verschijnen + de creaties van iedereen die mee doet. Zo leuk!

Close up van een kaart met paarse bloemen gemaakt met Sweet as a peach product pakket van Stampin' Up!

Ik pakte deze keer een notitiekaartje, omdat die zo lekker makkelijk al voorgerild zijn en er meteen een passende envelop bij zit.

Om je te laten zien, dat de SWEET AS A PEACH stempels ook leuk zijn in een andere kleur dan koraal (Calypso Coral of Pale Papaya), stempelde ik de bloemetjes in paarse kleuren. Hierbij gebruikte ik de kleuren Fresh Freesia, Highland Heather en Gorgeous Grape

Ik gebruikte de Stamparatus om de bloemetjes steeds op dezelfde plek te kunnen stempelen. Eerst in Fresh Freesia, daarna heb ik de randjes een klein beetje aangezet met een beetje Highland Heather en Gorgeous Grape. 

Hiervoor gebruikte ik een vingersponsje, zodat ik niet meteen het hele bloemetje te pakken had, maar de kleur gecontroleerder op bepaalde plekken kon aanbrengen.

Het tekstje heb ik met wit embossing poeder op een stukje Basic Black karton geëmbosst en daarna uitgestanst met een stansje uit de bijpassende perzikstansen.

Een overzichtje van alle gebruikte materialen kun je {HIER} vinden.

Kom jij volgende week ook meedoen met onze uitdaging op Instagram?
Het begint in principe iedere week op donderdagavond.
Wat we gaan doen is steeds een verrassing, dat bepalen we altijd op de dag zelf pas.

Dus heb je Instagram en heb je de set waarmee we gaan werken, dan vinden wij het heel tof als je met ons mee komt stempelen! Gewoon voor de lol, lekker simpel en snel.

Fijn weekend...

Tot Stempels!


   




De gebruikte producten zijn verkrijgbaar via Caro's Kaartjes

  • Woon je in Nederland? Dan zou ik het heel leuk vinden om jouw demonstratrice te mogen zijn.
  • Woon je in België? Dan kan ik je alleen helpen als je een postadres in Nederland hebt of wanneer je de producten bij mij komt afhalen.
  • WINKEL ONLINE bij Caro's Kaartjes - klik {HIER} om meteen te shoppen. (Betaling is mogelijk met credit card).
  • HOST CODE - bestel je via de webwinkel en gebruik je de hostcode 7XAMNSBQ, dan ontvang je volgende maand een leuke verrassing via de post om je te bedanken. Bestel je voor €200 of meer gebruik dan de host code niet en bestel gratis Stampin' Up!® producten via de Stampin' Rewards.
  • AANSCHAF STARTERSPAKKETkies voor €175 aan Stampin' Up!® producten uit de actuele catalogi en/of lopende speciale aanbiedingen. Je betaalt €129. Hiermee heb je een korting van €46 te pakken. Interesse? Klik {HIER} om meteen jouw pakket te bestellen.
  • AANBIEDINGEN: check de koopjes in de webwinkel en bespaar tot wel 70%. OP=OP! Deze koopjes zijn ook via de mail te bestellen. Klik {hier} om alle koopjes te bekijken
  • BESTELLEN VIA E-MAIL is ook mogelijk via: carooskaartjes@hotmail.nl  Betaling is mogelijk per bankoverschrijving, tikkie of betaalverzoek.Bij bestellingen vanaf €60 zijn de verzendkosten gratis. Dit geldt alleen voor bestellingen per mail.


CREATE WITH US TUTORIAL BUNDLE




Deze maand een gratis CREATE WITH US TUTORIAL met 15 super gave SWEET AS A PEACH projecten bij een bestelling vanaf €60 of bij aanschaf van het SWEET AS A PEACH productpakket.

Deze CREATE WITH US TUTORIAL is ook los verkrijgbaar voor €15
Heb je interesse stuur dan een E-mail naar carooskaartjes@hotmail.nl









Geen opmerkingen:

Misschien vindt je deze blogposts ook leuk om te bekijken: