"/""" Caro's Kaartjes: Poinsettia Petals last minute Christmas Card

Pagina's

17 december 2020

Poinsettia Petals last minute Christmas Card


Stampin' Up! - Poinsettia Petals - kerstkaart - christmas card - Artisan Design Team - Caro's Kaartjes - 2020

Hallo en welkom op mijn blog!

Het was weer zover...
Ieder jaar neem ik me weer voor om ruim op tijd te beginnen met het maken van mijn kerstkaarten, maar op de één of andere manier wordt het toch altijd weer een last-minute klusje. En zo ook dit jaar...

Persoonlijk vind ik het ontvangen van kerstkaarten een feestje in de brievenbus in aanloop naar de kerstdagen. Veel leuker dan een appje of een Facebook berichtje. De verwondering van het openmaken van de envelop tot het lezen van het geschreven berichtje is een lichtpuntje in donkere dagen. 

Zeker nu we weer in lockdown zitten. Hoe leuk is het, om dan een kaart te krijgen waar iemand moeite voor heeft gedaan? De moeite om de kaart te schrijven, de moeite om de kaart op te sturen en helemaal speciaal is het, als er moeite is genomen om de kaart zelf te maken.

Vandaar dat ik afgelopen weekend alsnog als een jekko een heleboel kerstkaarten heb gemaakt, waaronder de beauty hierboven. Hiervan maakte ik er maar vier, want het sponsen was toch nog wel wat tijdrovend.

Stampin' Up! - Poinsettia Petals - kerstkaart - christmas card - Artisan Design Team - Caro's Kaartjes - 2020

Voor deze kaart gebruikte ik de Poinsettia Petals stempels en goud embossing poeder. Ik heb gesponsd met Cherry Cobbler inkt en Merry Merlot inkt en de nieuwe Blending Brushes, die je in de nieuwe Lente/Zomer mini catalogus kunt vinden op pag.70. 

Om de bloemen nog iets beter naar voren te laten komen heb ik ze ingekleurd met een Wink of Stella. Hierdoor wordt de kleur iets intenser en krijgen ze nog een beetje meer subtiele glitter. Ze hadden al subtiele glitter, omdat ik het prachtige Shimmery white kaart karton had gebruikt. Dit karton vind ik echt fijn om te gebruiken voor mijn kerstkaarten, omdat de subtiele glitter de kaarten net even iets specialer maken.

Tot slot heb ik nog wat goud spetters toegevoegd met Shimmery Paint. Helaas hebben we de goude variant niet meer in de collectie, maar nog wel rijpwit en champagne, waar je hele leuke sneeuwspetters mee kunt maken.

Voor deze kaart gebruikte ik de schets van TGIF challenges. Deze schets is namelijk super geschikt om last-minute nog een heleboel kerstkaarten te maken. 

De eerste kaarten zijn al verzonden. A.s. weekend gaan we voor een tweede ronde.

Heb jij al je kerstkaarten al verzonden? Of stuur je er geen?

Tot Stempels!


   





De gebruikte producten zijn verkrijgbaar via Caro's Kaartjes

  • Woon je in Nederland? Dan zou ik het heel leuk vinden om jouw demonstratrice te mogen zijn.
  • Woon je in België? Dan kan ik je alleen helpen als je een postadres in Nederland hebt of wanneer je de producten bij mij komt afhalen.
  • WINKEL ONLINE bij Caro's Kaartjes - klik {HIER} om meteen te shoppen. (Betaling is mogelijk met credit card).
  • HOST CODE - bestel je via de webwinkel en gebruik je de hostcode JJMXVR97, dan ontvang je volgende maand een leuke verrassing via de post om je te bedanken. Bestel je voor €200 of meer gebruik dan de host code niet en bestel gratis Stampin' Up!® producten via de Stampin' Rewards.
  • AANSCHAF STARTERSPAKKETkies voor €175 aan Stampin' Up!® producten uit de actuele catalogi en/of lopende speciale aanbiedingen. Je betaalt €129. Hiermee heb je een korting van €46 te pakken. Interesse? Klik {HIER} om meteen jouw pakket te bestellen.
  • AANBIEDINGEN: check de koopjes in de webwinkel en bespaar tot wel 70%. OP=OP! Deze koopjes zijn ook via de mail te bestellen. Klik {hier} om alle koopjes te bekijken
  • BESTELLEN VIA E-MAIL is ook mogelijk via: carooskaartjes@hotmail.nl  Betaling is mogelijk per bankoverschrijving, tikkie of betaalverzoek.Bij bestellingen vanaf €60 zijn de verzendkosten gratis. Dit geldt alleen voor bestellingen per mail.

Geen opmerkingen:

Misschien vindt je deze blogposts ook leuk om te bekijken: