"/""" Caro's Kaartjes: Creatieve Harten Blog Hop - favoriete verpakking

21 november 2020

Creatieve Harten Blog Hop - favoriete verpakking

Stampin' Up! - star pillow box - winterwensen - snowflake wishes - Caro's Kaartjes - Artisan Design Team


***Dear International readers, please use the translate button in the upper right corner for translation in your own language.

Hallo!

Welkom bij de Creatieve Harten Blog Hop!

Vandaag laten we je creaties van onze favoriete verpakkingen zien.
Niets is zo leuk als zelf cadeauverpakkingen maken. Deze Blog Hop is helemaal op mijn lijf geschreven. Ik vind doosjes maken namelijk super leuk!

Stampin' Up! - star pillow box - winterpracht - winterwensen - snowflake wishes - Caro's Kaartjes - Artisan Design Team

Een poosje geleden zag ik ergens op het wereld wijde web leuke ster doosjes in de vorm van een pillow box. Zooooo leuk! Die wilde ik ook eens maken. En hoe leuk is het om ze dan voor deze Blog Hop te maken?! Juist....

Maar ja, hoe maak je die stervormige pillow box doosjes eigenlijk? Mmmm....dat werd Googlen, want Google weet immers alles. Ik zocht op star pillow box template printable, want ik wilde een patroon dat ik kon uitprinten. 

En jawel, google deed zijn job beter dan verwacht. Niet alleen vond ik een printbaar patroon, maar ik vond ook nog een filmpje met een beschrijving hoe ik zelf een mal kon maken, die je keer op keer kunt gebruiken. Wow, dat is nog eens handig! 

Dit downloadbare patroon en het filmpje kun je {HIER} vinden, op het blog van Fritzi's Kunterbuntes Chaos. Hoewel het filmpje in het Duits is, is het prima te volgen.

Stampin' Up! - star pillow box - winterpracht - winterwensen - snowflake wishes - Caro's Kaartjes - Artisan Design Team

Omdat ik alle maten uit wilde proberen, maakte ik eerst een torentje van pillow box doosjes in stervorm. Hiervoor gebruikte ik het super mooie 
Winterpracht designpapier.

Ik stapelde de doosjes op elkaar en bond ze samen met het bijpassende Winterpracht lint.

De feestelijke toef bovenop maakte ik door een paar strikken te maken en de uiteinden van de linten terug te stoppen en vast te plakken met een glue dot.

Ik hing er een leuke glitterster aan als decoratie met een tekstje uit de stempelset Winterwensen

Alle gebruikte producten zijn via Caro's Kaartjes te bestellen, zolang deze in de catalogus staan of zolang de voorraad strekt: carooskaartjes@hotmail.nl 

Stampin' Up! - star pillow box - winterpracht - winterwensen - snowflake wishes - Caro's Kaartjes - Artisan Design Team

De kleinste ster pillow box vond ik zo leuk, dat ik spontaan besloot om er nog een paar te maken. Leuk om kleine kerstwensjes in te doen en weg te geven of op het bord te leggen bij het kerstdiner.

De doosjes heb ik gedecoreerd met sneeuwsterren gemaakt met de Sneeuwvlokjesstansen.

Een paar doosjes heb ik voorzien met de tekst "Klein Kerstwensje" uit de stempelset Winterwensen. Maar ook zonder tekst zijn dit super leuke doosjes, vind je niet?

Meer inspiratie voor leuke verpakkingen kun je vinden bij mijn super creatieve teamgenootjes: 


Tot Stempels!


   Op 24 november a.s. 10% korting op heel veel producten uit de Stampin' Up! jaarcatalogus! De gebruikte producten zijn verkrijgbaar via Caro's Kaartjes

  • Woon je in Nederland? Dan zou ik het heel leuk vinden om jouw demonstratrice te mogen zijn.
  • Woon je in België? Dan kan ik je alleen helpen als je een postadres in Nederland hebt of wanneer je de producten bij mij komt afhalen.
  • WINKEL ONLINE bij Caro's Kaartjes - klik {HIER} om meteen te shoppen. (Betaling is mogelijk met credit card).
  • HOST CODE - bestel je via de webwinkel en gebruik je de hostcode JJMXVR97, dan ontvang je volgende maand een leuke verrassing via de post om je te bedanken. Bestel je voor €200 of meer gebruik dan de host code niet en bestel gratis Stampin' Up!® producten via de Stampin' Rewards.
  • AANSCHAF STARTERSPAKKETkies voor €175 aan Stampin' Up!® producten uit de actuele catalogi en/of lopende speciale aanbiedingen. Je betaalt €129. Hiermee heb je een korting van €46 te pakken. Interesse? Klik {HIER} om meteen jouw pakket te bestellen.
  • AANBIEDINGEN: check de koopjes in de webwinkel en bespaar tot wel 70%. OP=OP! Deze koopjes zijn ook via de mail te bestellen. Klik {hier} om alle koopjes te bekijken
  • BESTELLEN VIA E-MAIL is ook mogelijk via: carooskaartjes@hotmail.nl  Betaling is mogelijk per bankoverschrijving, tikkie of betaalverzoek. Bij bestellingen vanaf €60 zijn de verzendkosten gratis. Dit geldt alleen voor bestellingen per mail.

6 opmerkingen:

kaneeltje zei

Wat een dotjes! Die ga ik zeker een keer maken!

Lotte zei

Ohhh wat een leukerd! - als doosjes gek die ga ik zeker maken

Elly zei

Wat zijn ze leuk! Die link ga ik gebruiken hoor, dank je wel voor de inspiratie!

Diana van Otterlo zei

Wauw! Die zijn helemaal superleuk! Dit komt op mijn to-do-lijst!

flowersbynight van Henrike Heikoop zei

wat een hele lieve mooie doosjes, super leuk

Monique zei

Wauw, deze zijn leuk! die kleintjes.... zucht!!
toch ook maar op mijn to-do lijst..

Misschien vindt je deze blogposts ook leuk om te bekijken: