"/""" Caro's Kaartjes: Artisan Design Team Curvy Celebrations Blog Hop 1

Pagina's

1 oktober 2020

Artisan Design Team Curvy Celebrations Blog Hop 1*** Dear International readers, I'm so sorry I haven't translate my post this time. 
Please use the translation button in the upper right corner if you cannot understand Dutch language.


Hallo en welkom bij deze extra Blog Hop van het Artisan Design Team.
Wij hebben de eer om jullie voor te stellen aan gloednieuwe producten met de naam Curvy Celebrations. In het Nederlands gaan deze producten Zwierig vieren heten.
Deze Zwierig vieren producten zijn producten uit de Mini Catalogus voorjaar 2021! Ze zijn tijdelijk vroegtijdig te bestellen als voorproefje op de nieuwe mini catalogus. 

Voor klanten zijn deze producten vanaf 3 november a.s. bestelbaar. 

Ben je demonstratrice of wil je demonstratrice worden? Dan kun je vanaf 1 oktober a.s. al je slag slaan en dit superleuke product pakket in huis halen. (bestellimiet per persoon 1 exemplaar van stempels en stansen, 3 exemplaren voor het design papier). 

Je kunt dit product pakket ook kiezen in het starterspakket als je nog geen demo bent, maar wel al met deze leuke producten aan de slag wilt.

Voor deze eerste Artisan Blog Hop met deze super leuke producten, mocht ik aan de slag met het Quite Curvy productpakket. Een mooie stempelset met leuke teksten in mooie lettertypes en bijpassende stansen.
In dit product pakket viel mijn oog meteen op de schattige vogeltjes, het leuke randstansje en het kleine stempeltje met blaadjes. Hiermee heb ik een klapkaart gemaakt. De zwierige verjaardagstekst benadrukt het leuke randje nog eens.De binnenkant heb ik in dezelfde stijl versierd. Op het onderste paneel maakte ik een pocket, waarin bijv. een cadeaukaart past. De rand met bladeren heb ik niet ingekleurd, maar een klein randje gesponst in dezelfde kleur als waarmee ik heb gestempeld, namelijk Coastal Cabana.

Natuurlijk heb ik aan de binnenkant ook weer wat van die vogeltjes terug laten komen. Zijn ze niet schattig?! En heel fijn dat er ook stansjes bij dit product pakket zitten om ze mee uit te stansen. Geen gedoe met priegelig knipwerk!


Mijn collega Emma is aan de slag gegaan met de Curvy Christmas set en het bijpassende design papier. Klik op de next knop en ga snel een kijkje bij haar nemen om te zien wat voor leuks zij hiermee heeft gemaakt!Meer van deze leuke creaties bekijken? Bezoek dan de blogs van mijn collega's van het

ARTISAN DESIGN TEAM 2020:

Caroline van der Straaten - je bent nu hier / you're here now

Tot Stempels!


   

  • WINKEL ONLINE bij Caro's Kaartjes
  • HOST CODE - bestel je via de webwinkel voor €60 of meer en gebruik je de hostcode BQU62PHY, dan ontvang je volgende maand een leuke verrassing via de post. Bestel je voor €200 of meer gebruik dan de host code niet en bestel gratis Stampin' Up!® producten via de Stampin' Rewards.
  • AANSCHAF STARTERSPAKKET: kies voor €175 aan Stampin' Up!® producten uit de actuele catalogi en/of lopende speciale aanbiedingen. Je betaalt €129. Hiermee heb je een korting van €46 te pakken.
  • AANBIEDINGEN: check de koopjes en bespaar tot wel 70%. OP=OP!
  • BESTELLEN VIA E-MAIL bij Caro's Kaartjes: carooskaartjes@hotmail.nl


4 opmerkingen:

Ilonka zei

Wat een prachtige kaart, en leuk stempel.
Groetjes Ilonka
https://meandmyscrapworld.blogspot.com/

Jan Clothier zei

Lovely card, Caro. I like the way you've made it into a gift pocket. The curved edge makes it really special.

MarvA1ix zei

You just took it to the next level when you opened up that card. Wow! It's fabulous.

Lotte zei

Wat een toffe kaart! Die vraagt om een CASE

Misschien vindt je deze blogposts ook leuk om te bekijken: