"/""" Caro's Kaartjes: Good morning Magnolia

Pagina's

6 juni 2019

Good morning Magnolia

https://carooskaartjes.blogspot.com/ | carooskaartjes@hotmail.nl

Hallo allemaal,

Het is alweer even geleden, dat ik iets liet zien op mijn blog.
Ik heb namelijk heerlijk 2 weken vakantie gehad, waarin er van alles gebeurde, waardoor ik wat minder aan freubelen toe kwam.

Zo kregen wij een aantal dagen visite van onze vrienden Barbara en Herbert uit Oostenrijk, die wij via Stampin' Up!® hebben leren kennen. Het was zo leuk om bij te kletsen en toerist in eigen land uit te hangen! We hadden het zo druk met leuke dingen doen, dat we niet eens hebben geknutseld.


We zijn onder andere naar de markthal in Rotterdam, naar Delft en naar het Binnenhof geweest.
Daarnaast hebben we ook wat kleinere uitstapjes gemaakt, zoals naar de molen bij ons in de buurt en een hele grote orchideeënkwekerij (Ter Laak in Wateringen), waar we een hele mooie pot met orchideeën hebben gekregen van onze mannen. Lief he?!


Deze dient vandaag als achtergrondje voor de foto's van mijn kaartjes.

Naast dat we visite hadden, was het ook een spannende tijd, want mijn vader is geopereerd. Hij had darmkanker en ze hebben het gelukkig goed weg kunnen halen. Spannend was het wel! Maar het gaat heel goed met hem. Van de week heeft hij zelfs zijn tuintje weer staan sproeien. Echt fijn!

Ook hadden we nog een feestje te organiseren en te vieren, want Bas was in maart 50 geworden en we hadden 1 juni als feestdatum geprikt. Hiervoor moesten ook de nodige voorbereidingen voor getroffen worden. Inmiddels is het feest geweest en is de rust weer een beetje teruggekeerd hier thuis.

Al met al was gisteren de eerste dag in lange tijd, dat ik eindelijk weer eens lekker aan mijn knutseltafel kon gaan zitten. Tsja en toen.....totaal geblokkeerd!

https://carooskaartjes.blogspot.com/ | carooskaartjes@hotmail.nl

Ik had een heleboel leuke nieuwe spulletjes bestelt uit de nieuwe Stampin' Up!® jaarcatalogus, welke vanaf 4 juni jl. is ingegaan en had er nog niets mee gedaan. Daar zat ik dan...wat zou ik eens gaan doen en met welke set zou ik gaan beginnen.....mmmmmm....keuzestress! 

Toen bedacht ik me opeens, dat ik misschien weer eens mee kon doen aan een challenge. Dit hielp mij eerder ook altijd om leuke dingen te maken. Ik was vooral gek op sketch challenges. Ja, dat moest ik weer eens doen.


Ik vond een leuke eenvoudige sketch bij Freshly Made Sketches
Aan deze sketch kun je nog mee doen tot maandag 10 juni a.s. als je het leuk vindt.Daarnaast vond ik nog een leuke challenge, die goed te combineren was met deze sketch, bij de Lift Challenge van Cornelie en Marjan. De uitdaging daar is, om een bloem of een swirl in goud folie of goud embossing te verwerken op je creatie. (Meedoen kan tot en met vrijdag 7 juni a.s. 18.00 uur)

Zij inspireerden mij om de grote Magnolia bloem te gebruiken uit de nieuwe stempelset Good Morning Magnolia.


https://carooskaartjes.blogspot.com/ | carooskaartjes@hotmail.nl

Deze bloem alleen is al prachtig en heeft behalve wat kleur, niet veel meer nodig om een leuke kaart mee te maken.  In goud embosst wordt hij helemaal sjiek de Paris.

Helemaal bovenaan deze blogpost zie je de kaart in een licht groene variant (Soft Seafoam).
Daar ben ik mee begonnen, maar ik wilde ook graag weten hoe hij er in het roze (Petal Pink) uit zou zien, dus maakte ik er twee. 

https://carooskaartjes.blogspot.com/ | carooskaartjes.hotmail.nl

De geëmbosste afbeeldingen heb ik ingekleurd met Stampin' Blends. Eerlijkheidshalve moet ik wel toegeven, dat ik de combinatie embossing met Stampin' Blends niet helemaal fantastisch vind. De blends zijn geneigd om toch wat van het embossing mee te nemen als je kleurt. Volgende keer dus toch maar weer gewoon met Memento stempelen of met Early Espresso (donker bruin), wat denk ik ook wel heel mooi is met deze bloem.

Op de achtergrond heb ik nog wat structuur proberen aan te brengen door embossingfolder te gebruiken in de laagjes.En toen zag ik opeens, dat mijn kaart ook voldoet aan de 4 laagjes, die vereist zijn voor de MULTI- LAYERED (laagjes) challenge op het Dutch Card Lovers challenge blog. (meedoen kan tot en met vrijdag 7 juni 18.00 uur)

Wow, 3 challenges in 1 kaart, dat is toch best knap, al zeg ik het zelf.
SUper leuk om weer eens mee te kunnen doen!

Tot Stempels!

Gebruikte Stampin' Up!® materialen:
Stampin' Up!® producten zijn verkrijgbaar via Caro's Kaartjes

Wil je een bestelling plaatsen?
Dat kan 24/7 in de Stampin' Up!® webwinkelKlik op het winkelmandje om naar de Stampin' Up!® webwinkel te gaan.
Maak een gratis account aan om meteen te kunnen shoppen.

Betaling mogelijk met een creditcard  

Vergeet niet om de hostess code te gebruiken als je af gaat rekenen. 😉
Liever via de mail bestellen? Dat kan natuurlijk ook.


Stuur een mailtje met je bestelling naar carooskaartjes@hotmail.nl,
dan maak ik het graag voor je in orde.

Wanneer je een bestelling mailt, zou ik je willen vragen om 
de bestelnummers, naam product en je adres in de mail te vermelden.
Dit maakt het voor mij makkelijker om jou te helpen.

Wil je meer weten over de bestelwijze? Klik dan {hier}
10 opmerkingen:

Marjan zei

Echt een erg mooie kaart, Caro! Wat leuk dat je meedoet met DCL!

Eveline zei

Wat is kanker toch een rot ziekte. Ik ben blij te lezen dat je vader goed door de OK heen is gekomen. Inderdaad spannende tijden.
Je kaarten zijn super mooi. In beide kleuren. En die stempelset is gaaf!

Knuffel, Eveline.

Marjan zei

Ik zie net dat je ook met e Liftchallenge meedoet, super!

anja curvers zei

Prachtig kaartje mooi met die grote bloem. Bedankt voor je deelname aan DCL.

Cornelie zei

Hé Caro, wat leuk om je bij onze challenge te zien! Als ik je verhaal lees merk ik dat je het druk hebt als altijd haha maar gelukkig het meeste allemaal erg leuk. Van je vader minder zeg, heftig! Ik hoop dat hij deze stijgende lijn vast weet te houden!!
Snap dat je even blokkeerde en wat heerlijk om wat inspiratie te vinden. Prachtige kaartjes heb je, zoals gewoonlijk, gemaakt. Mooie stempel en klerur gebruik. Ook de embossing erachter, nice!
Nogmaals super leuk dat je meedoet, dank je wel. En lieve groetjes van mi j!

Judy Rozema zei

Wow! Both cards are so beautiful. I love the texture in the background and your gorgeous embossing! Thank you for joining us at Freshly Made Sketches this week!

Karren zei

Beautiful image and such gorgeous cards! The embossing folder looks amazing! Thanks so much for joining us at Freshly Made Sketches.

Lyn Bernatovich zei

Love your card designs!!!!

Jen Timko zei

These are both lovely! Gorgeous cards! So glad to see you this week at FMS!

Garrett zei

Deze zijn echt super mooi hoor!

Misschien vindt je deze blogposts ook leuk om te bekijken: