"/""" Caro's Kaartjes: Makkelijke Maandag - Animal Outing

7 mei 2018

Makkelijke Maandag - Animal Outing


Vandaag in de Makkelijke Maandag weer één van de bedank cadeautjes, die ik recent aan een aantal van mijn klanten heb mogen sturen. 

www.carooskaartjes.blogspot.com

Ik heb een leuke Stampin' Up! verrassing ingepakt in van die leuke goud gestreepte zakjes. 
Dat zakje alleen is al een leuke verpakking!

Maar er moest nog iets bij vond ik, dus ik heb er een doily omgedaan met een clipje om het zakje te sluiten.

Daarbovenop heb ik met een nieuwe maatje notecards (standaardkaartjes met envelopjes - o, zo handig!) een kaartje gemaakt. 

Het is een super simpel kaartje geworden gestempeld met de nieuwe stempelset Animal Outing, welke vanaf 1 juni a.s. verkrijgbaar is.

Ik heb de gestempelde afbeelding ingekleurd met Stampin' Blends. En voor alle Stampin' Blends fans is er goed nieuws....er komen veel nieuwe kleurtjes aan in de nieuwe jaarcatalogus! Dat betekent nog meer kleurplezier!

Wat een feestje zo op de maandag. Als dat geen goed begin is...

Voor nog meer leuke Maandag creaties kijk je gezellig bij mijn Makkelijke Maandag maatjes: 

Tot Stempels!Hier is een overzichtje van alle bundels, die exclusief in mei als voorpremière 
op de Stampin' Up!® jaarcatalogus 2018-2019 verkrijgbaar zijn:


Share What You Love - Beginners bundel


De Just Getting Started bundel is perfect voor mensen die net beginnen met stempelen, omdat deze bundel zowel de mooie stempelset "Love what you do", als 2 kleurtjes inktpads, papier en een blok om mee te stempelen bevat. 

Als gratis product krijg je de Very Vanilla Note Cards & Envelopes, waarmee je al meteen een basiskaart in huis hebt. 

Eigenlijk alles wat je in basis nodig hebt voor een goede start is aanwezig bij deze bundel.


Share What You Love - Een beetje meer bundelKies je voor deze bundle, dan kun je je creaties meteen mooi aankleden met mooie accessoires en kleur toevoegen met het bijpassende kaartkarton. 

In tegenstelling tot de bundel hierboven ontvang je één kleur inktpad, maar met de embellishements en het cardstock kun je kleurtjes genoeg toevoegen. 

De notecards zijn in deze bundelvervangen door 40 very vanilla enveloppen, welke je gratis krijgt. Hiermee kun je meteen de door jouw gemaakte creatie opsturen. 

De Share what you love embellishement kit krijg je er ook gratis bij. Alleen het doosje al een hoog hebben hebben gehalte heeft. 

Al met al een leuke kit met extra mogelijkheden.


Share What You Love - Ik wil alles bundel


Met deze 'Ik wil alles' bundel kun je creatief helemaal los gaan. In deze bundle ontvang je ook het prachtige stevige design papier met mooie parelmoer effecten. 

Alle producten in deze bundle coördineren uiteraard weer helemaal met elkaar, zoals je van Stampin' Up!® gewend bent.

Bij deze bundel krijg je naast de vanillekleurige enveloppen en de embellishmentkit ook de Statement of the Heart stempel gratis. Deze stempel is straks niet los verkrijgbaar in de nieuwe Stampin' Up!® jaarcatalogus.


Ook kun je nu al de hele collectie In Color 2018 -2020 inktpads aanschaffen met 10% korting.

De inktpads zijn vernieuwd en verbeterd. 
Zo zijn ze beter stapelbaar, makkelijker te openen,  en is er aan de inkt een ontschuimer toegevoegd. Ook is er een extra kleurlabel toegevoegd, wat je aan de binnenkant kunt plakken, zodat je precies kunt zien met welke kleur je bezig bent. 

Deze kleurtjes worden meteen in de vernieuwde, verbeterde versie geleverd. 

Heb je interesse in één of meer Stampin' Up!® producten, stuur dan jouw bestelling door naar carooskaartjes@hotmail.nl, dan maak ik het graag voor je in orde.
Heb je interesse in één of meer Stampin' Up!® producten, stuur dan jouw bestelling door naar carooskaartjes@hotmail.nl, dan maak ik het graag voor je in orde.

Let op: 25 mei a.s. is de allerlaatste bestelling die ik doe uit de huidige Stampin' Up! jaarcatalogus en de Stampin' Up! lente/zomer catalogus 2018. Daarna kun je de producten die niet mee doorgaan niet meer bestellen. 

Ook zijn de huidige producten die in bundelvorm verkrijgbaar zijn, dan niet meer als bundels te verkrijgen, indien ze mee door gaan! 

Wanneer je nog bundels op je verlanglijstje hebt staan is het dus verstandiger om deze in mei nog te bestellen, want dan heb je nog een korting te pakken in de bundel.


De bovenstaande producten/bundels zijn ook uit te kiezen in het Stampin' Up! starterspakket!

Voor dit pakket betaal je €129 en mag voor €175 aan Stampin' Up!® producten naar eigen keuze uitzoeken. De verzendkosten zijn gratis wanneer je het starterspakket bestelt. Let op: je kunt niet over de €175 heen bij de bestelling van het starterspakket.

Daarna kun je jouw favoriete Stampin' Up!® producten met 20% korting (20% korting wordt gegeven op de prijs - de btw, de bruto prijs dus). kopen, zolang je je Stampin' Up! kwartaalbedrag haalt. Haal je dit niet? Geen probleem! Dan kun je alleen niet meer met korting bij Stampin' Up! kopen, maar nog wel steeds bij mij bestellen.

Wil je meer informatie over het starterspakket, dan kun je me mailen via carooskaartjes@hotmail.nl

Wil je het starterspakket meteen bestellen? 
Klik dan op de afbeelding hierboven met de mevrouw die heel blij haar Stampin' Up! bestelling uitpakt.
Geen opmerkingen:

Misschien vindt je deze blogposts ook leuk om te bekijken: