"/""" Caro's Kaartjes: Stampin' Up!® uitverkoop

9 april 2018

Stampin' Up!® uitverkoop


Als echte Nederlander hou ik wel van een uitverkoopje!
Jij toch ook?

Dat komt goed uit, want vanavond vanaf 21.00 uur begint de uitverkoop bij Stampin' Up!®

Voor alle producten, die niet meer mee over gaan naar de nieuwe Stampin' Up!® jaarcatalogus geldt dan OP=OP! En een aantal van deze producten zal ook afgeprijsd zijn.

De ervaring heeft geleerd dat een aantal producten, zoals ponsen en inkt navullingen heel snel uitverkocht zijn. Wil je niet misgrijpen, kijk dan tijdig!

Je kunt voor deze items vanaf vanavond 21.00 uur terecht in de Stampin' Up!® webwinkel (betaling mogelijk met credit card). Klik op de "Winkel Nu" knop in de rechter zijbalk of op deze link:
https://bit.ly/2uZW4mj

Vanwege privé activiteiten, doe ik op 21 april a.s. pas weer een verzamelbestelling. Wil je eerder bestellen, dan kan dat via de "Winkel Nu" knop in de rechter zijbalk
Vergeet dan niet om de host code YB49WHTT te gebruiken, wanneer je voor minder dan €200 bestelt! Dan kan ik je in de volgende maand een bedankje sturen.Bestel je in de maand april en/of in de maand mei bij Caro's Kaartjes? 
Dan maak je kans op een hele set met Stampin' Markers t.wv. €125!

Voor iedere €25 krijg je 1 punt. Alle punten gaan in een pot en daaruit wordt één winnaar getrokken. Heb je meer punten, dan maak je meer kans, maar dat lijkt me logisch.

Dit is een eenmalige actie die alleen geldig is bij Caro's Kaartjes.
De winnaar wordt op 1 juni a.s. bekend gemaakt. 😃

Veel shop plezier en tot Stempels!
Geen opmerkingen:

Misschien vindt je deze blogposts ook leuk om te bekijken: