"/""" Caro's Kaartjes: Laatste kans voor diverse Stampin' Up!® producten

9 april 2018

Laatste kans voor diverse Stampin' Up!® productenHallo allemaal,

Eerder heb ik jullie laten weten, dat de Stampin' Up! uitverkoop om 21.00 uur zou beginnen. Nu wil het feit, dat het dit jaar net iets anders gaat dan ik gewend was, waarvoor mijn excuus.

Vanaf nu geldt, voor alle producten uit de huidige Stampin' Up! jaarcatalogus en de Spring Summer catalogus, die niet mee over gaan naar de nieuwe Stampin' Up! jaarcatalogus, OP = OP!

In eerste instantie is er nog geen korting op deze producten, maar let wel op...deze producten zijn vanaf 31 mei a.s. of eerder wanneer de voorraad op is, niet meer bestelbaar!


Vanaf 8 mei a.s gaat Stampin' Up! de voorraad bekijken en dan zouden er mogelijk nog producten tegen aanbiedingsprijzen aangeboden kunnen worden. We weten dus niet of dat zo is en welke producten dat zijn. Wil je straks weten of er Stampin' Up!® producten met korting verkrijgbaar zijn? Check dan vanaf 8 mei a.s. regelmatig de Stampin' Up!® webwinkel om eventuele aanbiedingen te bekijken. 

Je kunt alle laatste kans producten vanaf vanavond 21.00 uur in de Stampin' Up!® webwinkel bekijken (betaling mogelijk met credit card). Klik op de volgende link om meteen naar de webwinkel te gaan: 
https://bit.ly/2uZW4mj

Vanwege privé activiteiten, doe ik op 21 april a.s. pas weer een verzamelbestelling. Wil je eerder bestellen, dan kan dat via de bovenstaande link.

Vergeet dan niet om de host code YB49WHTT te gebruiken wanneer je voor minder dan €200 bestelt! Dan kan ik je in de volgende maand een bedankje sturen.Bestel je in de maand april en/of in de maand mei bij Caro's Kaartjes? Dan maak je kans op een hele set met Stampin' Markers t.wv. €125!

Voor iedere €25 krijg je 1 punt. Alle punten gaan in een pot en daaruit wordt één winnaar getrokken. Heb je meer punten, dan maak je meer kans, maar dat lijkt me logisch.

Dit is een eenmalige actie die alleen geldig is bij Caro's Kaartjes.

De winnaar wordt op 1 juni a.s. bekend gemaakt. 😃

Veel shop plezier en tot stempels!Geen opmerkingen:

Misschien vindt je deze blogposts ook leuk om te bekijken: