"/""" Caro's Kaartjes: Makkelijke Maandag - Share what you love

30 april 2018

Makkelijke Maandag - Share what you love


www.carooskaartjes.blogspot.com

Voor de makkelijke maandag van vandaag heb ik een snel kaartje gemaakt met de Share What You love bundel. Ik heb alleen in plaats van vanille notecards een nieuw maatje witte note cards gebruikt, welke vanaf 1 juni a.s. verkrijgbaar zijn.

Als kleurtje heb ik een lekkere roze uitgekozen. Omdat ik thuis in de minderheid ben met alle mannen, mis ik soms een beetje het roze gehalte. Daarom heb ik het in dit kaartje gestopt door de In Color kleur Flirty Flamingo te gebruiken, welke terugkomt in de nieuwe kleurcollectie van Stampin' Up!®

Voor deze kaart heb ik geen speciale technieken gebruikt, het is vrij recht toe recht aan stempelen. Ik heb alleen het grote achtergrondvlak eerst één keertje op een kladpapier gestempeld, voordat ik het om mijn papier heb gezet, zodat ik een iets lichtere kleur kreeg voor deze achtergrond.

Op deze manier komen de bloemetjes beter naar voren op de kaart.

De gouden spettertjes heb ik met een gouden Wink of Stella aangebracht, welke ik nog had liggen. Dit geeft net even dat extraatje aan deze kaart.

Ik heb de kaart verder vrij clean en simpel willen houden, zodat ik er snel een aantal tegelijk kon maken.


Stampin' Up!® een speciale actie voor je in petto in de maand mei. 

Vanaf 1 mei 2018 kan iedereen namelijk al een aantal producten uit de nieuwe catalogus bestellen in speciaal geselecteerde product bundles. 

Er zijn 3 verschillende variaties + een bundle met de nieuwe In Color inktpads. 
Brandi van Stampin' Up!® vertelt je er alles over in deze video:Even alle bundles op een rijtje:Share What You Love - Beginners bundel


De Just Getting Started bundel is perfect voor mensen die net beginnen met stempelen, omdat deze bundel zowel de mooie stempelset "Love what you do", als 2 kleurtjes inktpads, papier en een blok om mee te stempelen bevat. 

Als gratis product krijg je de Very Vanilla Note Cards & Envelopes, waarmee je al meteen een basiskaart in huis hebt. 

Eigenlijk alles wat je in basis nodig hebt voor een goede start is aanwezig bij deze bundel.


Share What You Love - Een beetje meer bundelKies je voor deze bundle, dan kun je je creaties meteen mooi aankleden met mooie accessoires en kleur toevoegen met het bijpassende kaartkarton. 

In tegenstelling tot de bundel hierboven ontvang je één kleur inktpad, maar met de embellishements en het cardstock kun je kleurtjes genoeg toevoegen. 

De notecards zijn in deze bundelvervangen door 40 very vanilla enveloppen, welke je gratis krijgt. Hiermee kun je meteen de door jouw gemaakte creatie opsturen. 

De Share what you love embellishement kit krijg je er ook gratis bij. Alleen het doosje al een hoog hebben hebben gehalte heeft. 

Al met al een leuke kit met extra mogelijkheden.


Share What You Love - Ik wil alles bundel


Met deze 'Ik wil alles' bundel kun je creatief helemaal los gaan. 

In deze bundle ontvang je ook het prachtige stevige design papier met mooie parelmoer effecten. Alle producten in deze bundle coördineren uiteraard weer helemaal met elkaar, zoals je van Stampin' Up!® gewend bent.

Bij deze bundel krijg je naast de vanillekleurige enveloppen en de embellishmentkit ook de Statement of the Heart stempel gratis. 


Deze stempel is straks niet los verkrijgbaar in de nieuwe Stampin' Up!® jaarcatalogus.


Share What You Love - In Color collectie 2018-2020


Ook kun je nu al de hele collectie In Color 2018 -2020 inktpads aanschaffen met 10% korting.

De inktpads zijn vernieuwd en verbeterd. 
Zo zijn ze beter stapelbaar, makkelijker te openen,  en is er aan de inkt een ontschuimer toegevoegd. Ook is er een extra kleurlabel toegevoegd, wat je aan de binnenkant kunt plakken, zodat je precies kunt zien met welke kleur je bezig bent. 

Deze kleurtjes worden meteen in de vernieuwde, verbeterde versie geleverd. 

Heb je interesse in één of meer Stampin' Up!® producten, stuur dan jouw bestelling door naar carooskaartjes@hotmail.nl, dan maak ik het graag voor je in orde.Tot Stempels!Geen opmerkingen:

Misschien vindt je deze blogposts ook leuk om te bekijken: