"/""" Caro's Kaartjes: Gelukkig Nieuwjaar!

3 januari 2018

Gelukkig Nieuwjaar!

www.carooskaartjes.blogspot.com

Gelukkig Nieuwjaar!
Ik wens iedereen die dit bericht leest een heel fantastisch 2018 toe vol liefde, plezier, gezelligheid en natuurlijk creativiteit.

Die creativiteit zal op korte termijn wel weer komen, maar voor nu genieten wij nog van de kerstvakantie. Eventjes niets 'moeten'. Heerlijk! Even op adem komen van een toch best bewogen jaar, zodat we in 2018 er weer lekker tegenaan kunnen.

www.carooskaartjes.blogspot.com


2018 begint meteen met een feestje bij Stampin' Up!, want vandaag komt de lente/zomer catalogus uit en begint de Sale-A-Bration. Stampin' Up! fans weten al dat dit de leukste tijd van het jaar is. 

www.carooskaartjes.blogspot.com

Wat is nu precies Sale-A-Bration?


Sale-A-Bration bestaat eigenlijk uit 3 voordelen, waar je uit kunt kiezen:


1. SHOP - winkelvoordeelWanneer je voor een bedrag van €60 aan Stampin' Up! producten koopt uit de jaarcatalogus en/of de nieuwe lente/zomer catalogus kun je een gratis Stampin' Up! product uitzoeken uit de speciale Sale-A-Bration folder

Hierboven zie je plaatjes van zowel de nieuwe Lente/Zomer catalogus als de Sale-A-Bration folder. Wanneer je erop klikt opent deze, zodat je online kunt kijken wat er zoal in staat.

Nieuw dit jaar is, dat er speciale producten zijn toegevoegd in de Sale-A-Bration folder, die je alleen kunt uitkiezen als je voor een bedrag van €120 aan Stampin' Up! producten aanschaft. 

De keuze bij €120 bestaat uit een mooie set met framelits stansen of een hele mooie nieuwe Nederlandse teksten set, die overigens ook in het Engels verkrijgbaar is. Dit is een uitgebreidere stempelset die wordt geleverd in 2 doosjes. 

Helemaal bovenaan deze blogpost zie je het nieuwjaarskaartje, dat ik met deze set heb gemaakt.
Ik heb hier een beetje een oud en nieuw feestje van gemaakt, door wat producten uit de herfst/winter catalogus te gebruiken en deze mooie nieuwe Nederlandse tekstenset van Stampin' Up!

Vanaf 16 februari a.s. zal Stampin' Up! de Sale-A-Bration folder aanvullen met nog een aantal gratis te verkrijgen Stampin' Up! producten bij een bestelling vanaf €60.

2. JOIN - kom bij de club voordeelWanneer je besluit om je aan te sluiten bij Stampin' Up! tijdens Sale-A-Bration, dan mag je bovenop het standaard starterspakket ook nog eens 2 extra GRATIS stempelsets uitzoeken naar keuze.
Dat is een extra waarde tot wel €122, wat je gratis ontvangt.

Je betaalt €129 en mag voor €175 euro gratis uitzoeken naar keuze voor het starters productpakket Met daarbovenop dus nog 2 extra gratis sets.

Even een rekensommetje: €175 - €129 = €46 + €122 = € 168 aan gratis Stampin' Up! producten naar eigen keuze! Je kunt dus voor €175 + €122 =  €297 uitzoeken en betaalt slechts €129 
WOW! dit is echt de beste aanbieding die Stampin' Up! je kan bieden.

Let wel op, die €122 is afhankelijk van welke stempelsets jij uitzoekt. Hiervoor kun je een keuze maken uit de Stampin' Up! jaarcatalogus en/of de nieuwe Lente/zomer catalogus, maar niet uit de Sale-A-Bration stempelsets.

Nadat je het starters/product pakket hebt aangeschaft heb je recht op 20% korting bij iedere volgende aankoop die je doet bij Stampin' Up! (kleine kanttekening hierbij: De 20% korting krijg je over het totale bestelbedrag minus de BTW). Dit betekent, wanneer je nu het starters/product pakket zou aanschaffen, dat je nog tot en met maart nog de tijd hebt om alsnog jouw favoriete gratis Sale-A-Bration sets te verzamelen met daarbij 20% op jouw nieuwe aanschaf. Je kunt in ieder geval tot en met eind juni zelf met korting blijven kopen bij Stampin' Up! 

Al met al valt er dus heel veel voordeel te halen wanneer je bij de club komt.

3. Host - geef je eigen stempelfeestje en ontvang extra gastvrouwvoordeel


Nodig gezellig wat vriendinnen uit voor een stempelfeestje en laat mij de creative inhoud hiervan verzorgen.

Wanneer je samen met je vriendinnen bestelt, heb je vanaf €200 recht op Stampin' Rewards. Een soort gastvrouw cadeautje. Met deze rewards kun je gratis Stampin' Up! producten uitzoeken naar keuze of je kunt het gebruiken om bij het Stampin' Up! starters/product pakket te leggen en hiervoor nog minder te betalen.

Tijdens Sale A Bration geeft Stampin' Up! €27 extra Stampin' Rewards bovenop het bedrag waarvoor je al uit mocht zoeken, maar alleen bij bestellingen vanaf €275.

Al dit bovenstaande geldt niet alleen voor stempelfeestjes, maar ook voor privé bestellingen van deze bedragen. Dus heb jij een hele lange wensenlijst, dan is er meer voordeel te behalen om meer in één keer te bestellen in plaats van iedere keer een klein beetje. 

Al met al heeft Stampin' Up! deze Sale-A-Bration periode weer heel veel leuke voordelen voor de Stampin' Up! fans! 

Sale-A-Bration loopt van 3 januari 2018 tot en met 31 maart 2018.
En de nieuwe Lente/Zomer catalogus is geldig vanaf 3 januari 2018 tot en met 31 mei 2018.Tot slot nog het volgende...
De inschrijfdatum voor onze Kaarten en Scrap Parade is verlengd tot en met 7 januari a.s.

Op zaterdag 20 januari 2018 organiseer ik samen met mijn vriendinnen Leoni en Monique 
de Kaarten en Scrap Parade in De Vang in Wateringen.

Je bent welkom om van 10.00 - 14.00 uur.

Je kunt tijdens deze Parade kiezen of je kaarten wilt maken of dat je liever wilt Scrappen.

Tijdens de Kaarten Parade staat er een buffet met een keuze uit 9 kaarten voor je klaar! 
Tijdens de Kaarten Parade kun je zelf een aantal van deze kaarten uitkiezen om te maken.

Tijdens de Scrap Parade staat er een leuk Scrappakket voor je klaar, waarmee je naar aanleiding van een aantal voorbeelden zelf lekker aan de slag kunt gaan. Je mag de voorbeelden namaken of er lekker je eigen ding mee doen. 

Deze Kaarten en Scrap Parade wordt gehouden op zaterdag 20 januari a.s. van 10.00 - 14.00 uur in de ontmoetingsruimte van De Vang in Wateringen.

Kosten bedragen €19,50 (dit is inclusief een lichte lunch)

Lijkt het je leuk om kaarten te komen maken of om te komen scrappen? Geef je dan nu op via ons inschrijfformulier. Klik op de link om het inschrijfformulier in te kunnen vullen.
https://goo.gl/forms/N3jyWTjQrvYkZYsg2

De inschrijving sluit op 7januari a.s., zodat wij de tijd hebben om alles netjes voor te bereiden voor onze workshoppers.

Het beloofd weer een gezellige dag te worden.
Wij hebben er in ieder geval zin in!

Hier is alvast een sneak peek van de Kaartenparade:Al met al is het een vrij lange eerste post geworden van 2018, maar er is dan ook zoveel leuks om te melden! 

De eerste bestelling van dit jaar ga ik a.s. weekend doen! Mocht je mee willen bestellen met de verzamelbestelling, zelf willen bestellen of meer informatie willen over een bepaald Stampin' Up! gerelateerd onderwerp, stuur me dan gerust een mailtje via carooskaartjes@hotmail.nl 
Ik help je graag.

Tot Stempels!

Geen opmerkingen:

Misschien vindt je deze blogposts ook leuk om te bekijken: