"/""" Caro's Kaartjes: Joy Fold verjaardagskaart

Pagina's

16 december 2017

Joy Fold verjaardagskaartHoogtijd voor een Sneak Peek uit de nieuwe Lente/Zomer catalogus van Stampin' Up!
Het feestgehalte in deze catalogus is erg hoog, dus ik ben er meteen mee aan de slag gegaan.
Want we hebben aankomend jaar weer genoeg verjaardagen en feestjes in het vooruitzicht, dus laten we deze keer eens wat vooruit werken. 

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik ben nogal van de last-minute nog even een kaartje maken, want dan wil ik toch weer een nieuw exemplaar meenemen of versturen. Gekkenwerk natuurlijk, maar ja zo werkt mijn brein nu eenmaal.

Dit jaar wil ik het toch iets anders gaan aanpakken en alvast wat klaarleggen, zodat die last-minute stress niet zo opspeelt.

www.carooskaartjes.blogspot.com

Bij mijn Engelse collega Jullie Kettlewell zag ik een poosje terug zo'n leuk kaartmodelletje, een Joy Fold kaart. Nou vrolijk werd ik er inderdaad van. Ik had dit model nog in mijn achterhoofd zitten om nog eens te maken. En daar was het nu de tijd voor.

Toen ik het super vrolijke Picture Perfect Party Design papier blokje zag, wist ik meteen dat ik juist deze kaart daarmee wilde maken. Met de bijpassende Picture Perfect Birthday Stempelset staat dit garant voor een feestje. Het leuke aan het papier vind ik, dat je aan de ene kant leuke designs hebt en aan de andere kant een fotoprint. Weer eens iets heel anders! Ik vond die fotoprints wel een uitdaging.

www.carooskaartjes.blogspot.com

De kaart bestaat eigenlijk uit 2 vierkante kaarten. Aan de binnenkant van de kleine kaart heb ik een kleine verrassing ingemaakt, in de vorm van een klein envelopje, waar je geld of een cadeaukaart in kunt stoppen. Wat een feestje!

www.carooskaartjes.blogspot.com

Natuurlijk wil je ook je boodschap aan de jarige ergens opschrijven, dus in het envelopje heb ik nog een klein kaartje gemaakt, waar je nog iets persoonlijks op kunt schrijven.

De teksten in de Picture Perfect Birthday stempelset pasten echt perfect bij dit project.

www.carooskaartjes.blogspot.com

Wanneer je de kaart helemaal dicht hebt is hij gesloten met een lint.
Aangezien deze maat kaart niet in een gewone envelop past, besloot ik er zelf eentje bij te maken met het Envelope Punch Board. Hiermee kun je altijd een passende envelop maken bij je kaart. Geweldig toch?


 Deze Joy Fold kaart is het project van onze Online Stampin' Party Happy Mail Swap.

In januari kun je hieraan mee doen!

Hoe werkt deze Happy Mail Swap?

Begin januari ontvang je via de mail een stap voor stap werkbeschrijving van deze kaart, naar aanleiding waarvan jij jouw eigen Joy Fold kaart gaat maken. 
Je wordt gekoppeld aan een Happy Mail Swap maatje. Jouw kaart stuur je voor eind januari 2018 op naar je swapmaatje en jouw swapmaatje stuurt haar exemplaar naar jou. Je ruilt als het ware.
Dit is een 1 op 1 swap. Je hoeft niet 10 exemplaren van het zelfde te maken. Gewoon 1 (of 2 als je er zelf ook eentje wilt houden).

Wanneer jij de swapkaart van jouw swappartner hebt ontvangen, laat je deze zien op de Facebookgroep Online Stampin' Party. Zo krijgen we heel veel verschillende leuke inspiratie voor deze kaart.

Je kunt je vanaf nu tot en met 31 december a.s. opgeven. 
Aangezien wij ook van Oud en Nieuw willen genieten, zullen wij de deelnemers op woensdag 4 januari 2018 mailen met de werkbeschrijving en de happy mail swap partner. Gelukkig is januari een lange maand en heb je dus nog genoeg tijd over om de kaart te maken en voor 31 januari 2018 naar je swapmaatje op te sturen.

Voor dit project heb je in ieder geval 1 vel 12 x 12 inch (30x30 cm) design papier of karton nodig voor de bijpassende envelop en een Envelope Punch Board.

Qua gewicht moet je rekening houden op min. 2 postzegels, want dit is wel een dikkere kaart. Maar zo leuk om te maken!

Doe jij ook gezellig mee? Geef je dan nu op via de volgende link:
http://bit.ly/2kADe1Z

Tot Stempels! 2 opmerkingen:

Miriam zei

Kaart is een cadeautje op zich! En erg leuk papier met vrolijke kleurtjes...

Jacqueline zei

Ik heb een vraag over de swap. Mag je enkel Stampin up produkten gebruiken? Zo ja? Moeten dat dan nieuwe produkten zijn of mogen dat ook retired produkten zijn?

Misschien vindt je deze blogposts ook leuk om te bekijken: