"/""" Caro's Kaartjes: Stamp to Share - Painted Harvest

13 oktober 2017

Stamp to Share - Painted Harvest


Hoi allemaal,

Ik heb een beetje vertraging opgelopen met mijn blogpost van Stamp to Share. Ik was een weekje abuis en dacht dat we eigenlijk pas volgende week weer aan de beurt waren voor deze bloghop. Super suf natuurlijk! Maar de tijd gaat sneller dan ik denk en hupsakee het was alweer zover.

Helaas kan ik niet meer aan de hop meedoen, maar ik wilde jullie wel graag laten zien wat ik gemaakt heb. Dit had ik namelijk al een maand geleden af!  Echt superduper suf dus!! Kennelijk ben ik beter in last-minute dan in vooruitwerken. Weer wat over mezelf geleerd. :)

www.carooskaartjes.blogspot.com

Voor deze bloghop had ik een cadeauset met kaartjes bedacht. Ik vind deze bloemenset echt bij uitstek geschikt om kaartensets te maken om aan iemand cadeau te kunnen geven.


www.carooskaartjes.blogspot.com

Voor de voorkant heb ik een stuk wit papier bestempeld met de bloemen uit de Painted Harvest stempelset. Daarna heb ik de bloemen gemaskerd en de Music Sheet achtergrond stempel in licht grijs eroverheen gestempeld.

Verder heb ik het rustig gehouden, want ik vond dat de bloemen de hoofdrol moesten krijgen in dit geval.

De bloemen heb ik eerst gestempeld in de kleur Wisteria Wonder (lila), daarna heb ik de dichtere bloem er met de kleur Rich Razzleberry (roodpaars) eroverheen gestempeld. Het midden van de bloem is gestempeld in de kleur Elegant Eggplant (blauwpaars).

www.carooskaartjes.blogspot.com

In deze set heb ik 3 varianten kaartjes verwerkt, nl. 10x15 cm kaarten,  7.5 x 7.5 cm kaartjes en labels voor aan een cadeautje of een bloemetje. Hiervoor heb ik ook een lintje toegevoegd, zodat je de labels goed kunt maken.

Ook bij de kaartjes heb ik de bloemen gemaskerd en de Music Sheet stempel eroverheen gestempeld. Dit idee had ik gezien bij mijn leuke collega Nina, die super goed is met technieken. Ik vond het effect zo leuk, dat ik dit ook eens wilde proberen.  

Even een tip voor het maskeren van de bloem: Knip de bloem niet helemaal precies uit, maar knip gewoon een rondje in de vorm van de bloem en laat de buitenrand van de bloem vrij van het masker. Dan krijg je een mooiere overloop. Wanneer je de bloem precies uitknipt dan krijg je snel witte randen en dat is niet zo mooi.

Op iedere kaart heb ik weer een andere tekst gebruikt en zo wordt het een hele leuke gevarieerde set om cadeau te geven of lekker zelf te houden.

Nu is mijn collegaatje bijna jarig, dus deze leuke doos heb ik speciaal voor haar gemaakt. En aangezien paars haar lievelingskleur is, ben ik daar lekker mee aan de slag gegaan. Maar eigenlijk is deze bloem mooi in iedere kleur!

Een poosje geleden heb ik een aantal Snel en Simpel kaartjes gemaakt met deze stempelset voor Scrap Sunday. Deze kaartjes kun je terugvinden door {hier} te klikken.
Hier had ik ook een filmpje bij gemaakt, maar doordat wij problemen hadden met onze wifi, kon ik het filmpje niet uploaden. Maar gelukkig gaat het nu beter met de wifi, dus hier is alsnog dat filmpje.

Veel kijk plezier!
Mijn collega's van Stamp to Share hebben ook mooie creaties gemaakt met deze fantastische stempelset, dus ga gezellig even bij ze langs!


Tot Stempels!
Voor bovenstaande kaarten cadeauset heb ik de volgende Stampin' Up!® materialen gebruikt:

Al deze producten zijn verkrijgbaar via Caro's Kaartjes

Bestellen kan op 2 manieren:
In de webwinkel door op het plaatje te klikken (betaling met credit card)
of 
stuur een mailtje naar carooskaartjes@hotmail.nl
Ik help je graag!
Product ListWil je meebestellen?

Stuur dan voor 21 oktober 2017 19.00 uur een email
met jouw bestelling (productnaam, bestelnummer, jouw adres) naar:

Geen opmerkingen:

Misschien vindt je deze blogposts ook leuk om te bekijken: