"/""" Caro's Kaartjes: Creatieve Harten Bloghop Trick or Treat

7 oktober 2017

Creatieve Harten Bloghop Trick or Treat


Nog even en dan staat Halloween alweer voor de deur. En hoewel dat in Nederland niet overal heel populair is, geldt dat niet voor onze buurt. In de buurt waar ik woon wordt veel voor de kinderen georganiseerd. Ze mogen op bepaalde tijden langs deuren waar een flyertje op hangt, zodat ze weten dat ze aanbellen bij mensen die meedoen. De mensen die meedoen halen vaak heel wat uit de kast. De één nog gekker dan de ander. Vorig jaar had iemand zelfs zijn gang verlengd met een tent en hier een heus spookhuis gebouwd, waar je ook de hoek om kon. Je schrok je rot, want om de hoek stond nog een eng figuur die je aan het schrikken maakte. We hebben ook een jaar gehad, dat er naderhand een griezelverhaal werd vertelt op het speelplein met als ondersteuning van het verhaal heuse halloween geluiden, die uit een grote speaker denderden. Als sfeerverhoger waren er ook vuurkorven op de speelplaats neergezet. Zoals je leest, leeft het dus nogal bij ons in de buurt.

Vandaag laat ik je graag wat leuke Halloween traktaties zien voor onze maandelijkse Creatieve Harten bloghop. Samen met mijn leuke collega's hebben wij ons best gedaan om jullie van Trick or treat inspiratie te voorzien. Dit kan zijn een leuke Halloween verpakking, maar het kan ook een leuke Trick or Treat zijn voor een andere gelegenheid. Want er zijn immers meer leuke dagen om iemand te verrassen met een aardigheidje. Dus klik onderaan de blogpost straks ook op de volgende knop om nog meer leuke creaties te kunnen bekijken!

www.carooskaartjes.blogspot.com

De afgelopen weken heb ik het best druk gehad en ik was nog helemaal niet aan Halloween toe. Daarom ben ik inspiratie op gaan doen op You Tube. Daar stuitte ik op leuke filmpjes van mijn Duitse collega Jasmin (Stempel Doch Mal). Zij heeft een serie met leuke Halloween verpakkingen gemaakt. Ik heb haar gevraagd of ik haar verpakking na mocht maken voor onze bloghop en dat mocht! Hoe leuk!

Ondanks dat de video van Jasmin in het Duits is, kunnen jullie het denk ik prima volgen. De maten zijn in cms, dus dat is ook fijn.www.carooskaartjes.blogspot.com

Natuurlijk heb ik het niet precies nagemaakt, maar ik had wel meteen een mooi uitgangspunt. Ik heb ook de boven en de onderkant omgedraaid, zodat het nietje aan de onderkant zit.

Aan de binnenkant zit een zakje Haribo Halloween snoepjes. Je kunt deze verpakking dus ook leuk voor andere zakjes Haribo gebruiken wanneer je een traktatie moet maken. Een andere aankleding erop en voila, een snelle traktatie!

www.carooskaartjes.blogspot.com

Terwijl ik lekker met de Haribo traktaties bezig was borrelde er in mijn hersenpan nog een leuke creatie op. Dus ik ben snel naar zolder gerend en heb daar nog een pizzadoosje gehaald. Dit heb ik met een super handige sponge brayer van Stampin' Up!® van wit naar oranje omgetoverd.

Een lintje erom en wat leuke Halloween accenten en dan heb je een leuke Halloween weggever.

www.carooskaartjes.blogspot.com

En zo ontstond er een setje met Halloween traktaties. 
De Haribo Halloween verpakkingen zijn net van die luciferhoudertjes, vind je niet?

Tijd om door te gaan naar het volgende leuks.  Ilse zit al met smart op je bezoekje te wachten.
Wat ze in petto heeft? Ga maar gauw kijken!


Geniet van je weekend.

Tot Stempels!Voor bovenstaande Halloween traktaties heb ik de volgende
Stampin' Up!® producten gebruikt:

Deze producten zijn te bestellen via Caro's Kaartjes
Klik op het plaatje om meteen naar de webwinkel te gaan
Betaling kan aldaar met credit card.
Heb je geen credit card en wil je graag iets bestellen?
Stuur me gerust een mailtje:
Dan verzorg ik jouw bestelling graag!

2-1/2" Circle Punch
2-1/2" Circle Punch
[120906]

9 opmerkingen:

Leoni BG zei

Wat een leuk setje! Zo mooi die oranje pizzabox, nooit aan gedacht dat je hem ook kunt brayeren. Die Haribo luciferdoosjes ga ik zeker maken. Laat jasper nou net rond Halloween jarig zijn.

Danielle Kassing - Stamp Along zei

Geweldig! En die luciferdoosjes zijn geweldig, zeker als je grote hoeveelheden moet maken!

Miriam zei

Wow! Erg leuk en dat oranje springt echt van mijn scherm af. Heel mooi!

Diana van Otterlo zei

Erg leuk!

Monique zei

Super weer. Die lucifermapjes zijn populair deze hop.
Goed idee om de pizzabox te kleuren met de beste!

D. Bennenk zei

Hartstikke leuk, Caro. Het oranje doosje is m'n favoriet. Zeer Cool.

Carola Creations zei

Wat een leuke dingen heb je allemaal gemaakt.

Unknown zei

Liebe Caro, ich versteh zwar nicht alles was du schreibst, aber deine Verpackungen gefallen mir sehr gut. Ich hab mich gefreut das dir meine Idee so gut gefallen hat und du mein Video verlinkt hast. Toller Blog Hop!
Lieben Gruß Jasmin

Eveline zei

Erg leuke verpakkingen.

Misschien vindt je deze blogposts ook leuk om te bekijken: