"/""" Caro's Kaartjes: Creative Stampin' Weekend - verslag van een geslaagd weekend

30 september 2017

Creative Stampin' Weekend - verslag van een geslaagd weekendZo jammer dat het alweer voorbij is...

Vorig weekend waren we heerlijk aan de freubel met 12 gezellige dames in het Brabantse Hoogeloon. Samen met Sandra en Daniëlle mocht ik een creatief weekend verzorgen op Landgoed de Biestheuvel. Het was een stukje rijden, maar zeker de moeite waard!

De locatie zag er perfect verzorgd uit. Mooie kamers voor de dames en de algemene ruimte was in 2 delen gesplitst. In een gedeelte stonden 2 grote knutseltafels en een lange eettafel. In het andere gedeelte was de huiskamer, waar even gerelaxed kon worden.  Het was prachtig weer en gelukkig konden we ook naar buiten om te eten in het bijbehorende tuintje.


We hadden voor deze dagen een gevarieerd programma bedacht en voorbereid.

Op vrijdagavond rond de klok van 6 uur, half 7 kwam iedereen binnen druppelen. Op de kamers hadden we al een kleine verrassing voor onze gasten klaar gezet. Toen iedereen eenmaal weer beneden was gearriveerd hebben we alle deelnemers, als startschot van een gezellig creatief weekend, een leuke goodiebag gegeven.

Rond 7 uur aten we een heerlijke soep en waren er broodjes.

Daarna gingen onze gasten aan de slag met de Blackbox opdracht. Ze kregen een pakketje met materialen en een stempelset en mochten 2 kaarten maken. 1 kaart werd ingeleverd om te versturen als Happy Mail Swap. Ook werd er gestemd op de leukste kaart en degene met de meeste punten kreeg een leuk prijsje.

Na afloop werd er nog even gezellig nagekletst in de huiskamer.


Op dag 2 was er een druk programma. Sandra had een geweldig leuk mini album voorbereid, waarin de Memories and More kaartjes van Stampin' Up!® zaten verwerkt. Alle deelnemers hadden een heel pakketje met kaartjes in de goodiebag ontvangen, dus deze konden ze meteen mooi gebruiken.


De dames waren er serieus aan bezig, maar vonden het helemaal leuk. Er werd tussendoor even gepauzeerd, zodat iedereen even op adem kon komen. Het is zo leuk om te zien dat iedereen weer zijn eigen draai gaf aan dit album!


Tussen de middag hebben we gelunched met heerlijke broodjes. Sommigen zijn even een frisse neus wezen halen in de tuin en er werd heerlijk met elkaar gekletst en gelachen.

Na de lunch hadden onze gasten nog tot een uur of 3 / half 4 de tijd om in ieder geval de basis van het album af te maken. Daarna was er gelegenheid voor een wandeling over het landgoed of om gewoon even lekker te relaxen en alle decoraties te bewonderen.


Om half 5 ging de make and take van start. Hiervoor heb ik een aantal watercoloring technieken laten zien, waarmee 3 make and take kaartjes gemaakt konden worden. Het was fijn dat onze gasten deze technieken alvast konden oefenen, want deze technieken werden ook gebruikt in de projecten van het avondprogramma.

Maar niet voordat er eerst even lekker werd gegeten...


Er was een overheerlijk buffet, met voor een ieder wat wils. Van varkenshaasjes in roomsaus tot scampi's tot zoetzure kip, rijst of frietjes, pastasalade, gewone salade, stokbrood met kruidenboter. Het kon niet op! Iedereen heeft volgens mij heerlijk zitten smullen.

Na het eten rond de klok van 20.00 uur ging de avondworkshop van start. 
Onze gasten konden 3 projectjes maken. Een mini pizzadoosje met 4 kleine kerstkaartjes, een kerstkaars in een explosiebox en een cadeaukaarthouder. Het was misschien wat veel, maar gelukkig zou er de volgende dag ook nog wat tijd over zijn, zodat alle projecten alsnog afgemaakt konden worden. 

Tijdens de avondworkshop, die in kerstthema was, hebben we gezellig kerstmuziek gedraaid en was er ook tijd voor de nodige hilariteit. 


Een aantal van ons hadden kerstmutsen meegenomen en tussendoor hebben we een korte pauze gehouden om glühwein, advocaatje met slagroom of chocomel met slagroom te drinken. Het was een gezellige boel!


Op zondag konden de dames nog een leuk home decor wandrek maken met de Memories and More kaartjes, die ook voor het album gebruikt zijn. Er zitten genoeg kaartjes in dit kitje om meerdere projecten mee te maken. In het begin moesten de dames even inkomen, maar uiteindelijk waren ze toch wel heel content met het eindresultaat.

Tussen alle bedrijven door deze dagen werden er ook prize patrols uitgereikt. Iedereen ging uiteindelijk met een prijsje naar huis.

Na de lunch was er nog tijd voor alle projecten die nog niet af waren. De dames hebben echt SUper hard doorgewerkt. Er waren er zelfs die een optie wilden om nog een dagje langer te blijven. Een mooier compliment konden we ons niet wensen!


Wij hebben genoten om al onze creatieve gasten zo te zien genieten van hun creativiteit. Er werd ook zeker een eigen draai aan onze projecten gegeven en dat vonden wij natuurlijk te gek! Het is zeker voor herhaling vatbaar en dat gaan we ook doen, namelijk in het weekend van 23 februari 2018.

Zet deze datum vast in je agenda als je er ook bij wilt zijn! Je kunt ons ook alvast mailen via onlinestampinparty@gmail.com, mocht je het echt niet willen missen.

Uiteindelijk was ik zondagavond rond de klok van 19.00 uur weer thuis. Hoewel ik erg heb genoten, heb ik mijn spullen op zolder gezet en ben even heerlijk van mijn gezin gaan genieten en lekker vroeg naar bed gegaan, want er was niet veel geslapen het weekend. Er staat nog een gedeelte van de tassen op zolder op me te wachten om uit te pakken, dus dat staat voor vandaag op het programma. Lekker weer de boel opruimen en nagenieten.


Maandag moest ik weer gewoon werken, maar gelukkig kon ik thuis wat administratie doen. Dat was wel fijn. Opeens klonk de deurbel...
Ding, dong...vol verbazing loop ik naar de voordeur. Wie kan dat nou zijn? Nog groter is mijn verbazing als mij een prachtige bos bloemen wordt overhandigd. 😍 Ik vraag aan de mevrouw die de bloemen komt brengen:' Waar heb ik deze mooie bos aan verdiend?' Ze zegt:'Lees het kaartje maar'. Snel naar binnen en dan sta ik met tranen in mijn ogen en pink ik een klein vreugdetraantje weg. Dank jullie wel lieve knutseldames! Wat een onwijs leuke verrassing. Veel te gek hoor  

Ze staan nog steeds prachtig. Puur genieten!


Volgens mij hebben de dames het erg naar hun zin gehad. Je kunt je geen mooiere recensie wensen als, dat één van de ladies zelfs haar wandrek speciaal heeft gemaakt met een mooie afscheidstekst;
"Meer dan geslaag. Superfijn weekend met héél toffe meiden! Voor herhaling vatbaar...."

Nou dat horen wij natuurlijk graag. Kom jij ook de volgende keer?


Tot Stempels!2 opmerkingen:

uitterlindenclan zei

Ziet er heel gezellig uit. Goed georganiseerd! Mijn compliment!

Angie McKenzie zei

What a fun time!!!

Misschien vindt je deze blogposts ook leuk om te bekijken: