"/""" Caro's Kaartjes: In the Spotlight - Nacht in Bethlehem

23 augustus 2017

In the Spotlight - Nacht in Bethlehem


www.carooskaartjes.blogspot.com

De eerste 2 dagen werken en de 1e voetbaltraining zit er alweer op. Even gezellig bijkletsen met collega's en kennismaken met de andere ouders uit het voetbalteam van Gio. We zijn hier thuis langzaam weer aan het wennen aan de RRR modus. Het is wel weer even omschakelen hoor, na lekker vrij te zijn geweest. Maar ik moet toegeven dat het ook wel weer fijn is om weer in het normale ritme te raken. 

Het beloofd vandaag weer een warme dag te worden en dan staat je hoofd waarschijnlijk nog helemaal niet naar kerst, eerder naar het strand. Maar ik heb toch twee snelle mini kerstkaartjes voor je in de aanbieding. Ze zijn gemaakt met stempels uit de nieuwe Nederlandse stempelset Nacht in Bethlehem. Een prachtige set met rood rubberen stempels, die het traditionele kerstverhaal vertellen. Deze stempelset heeft ook bijpassende stansen en is vanaf 1 september verkrijgbaar als bundle. Deze set is overigens straks ook in het Engels verkrijgbaar.

www.carooskaartjes.blogspot.com

De kaartjes zijn 3x 3 inch en Stampin' Up! heeft hiervoor vanaf 1 september ook mooie bijpassende envelopjes verkrijgbaar. 

Bij de bovenste kaart zie je alleen de ster uitgestanst. Deze heb ik eerst geƫmbosst met zilver embossing poeder, om hem nog meer effect te geven. Dit heb ik meteen 2 keer gedaan, zodat ik eenzelfde ster ook op het onderste kaartje kon gebruiken. Hier heb ik ook de kerstfiguren uitgestanst om de kaart wat meer diepte te geven. Ik vond deze set verrassend leuk om mee te werken. Er zijn zoveel kerststempels, maar eigenlijk maar weinig die het echte kerstverhaal vertellen. Ik vind ze leuk! En daarom heb ik ze deze week in de Spotlight staan.

www.carooskaartjes.blogspot.com

Bij Online Stampin' Party kun je deze en volgende week Sneak Peek weken In the Spotlight verwachten. We laten je graag alvast wat voorbeelden zien van wat er zoal in de nieuwe herfst/winter catalogus staat. Neem ook gezellig even een kijkje bij Danielle, Hilde, Sandra en Eveline. Zij hebben ook erg leuke creaties op hun blog staan. De een doet mee aan de Sneak Peek weken en de ander heeft iets anders leuk erop staan. Dus ga gezellig even bij ze langs.

Ik wens je een fijne woensdag toe. Geniet van het zonnetje!

Tot Stempels!
1 opmerking:

Ankie vd Polder zei

Mooie kaartjes en een hele gave set. Hij staat op mijn verlanglijstje :-) Groetjes, Ankie

Misschien vindt je deze blogposts ook leuk om te bekijken: