"/""" Caro's Kaartjes: Creatieve Harten Bloghop Stempel & Scrap

Pagina's

6 mei 2017

Creatieve Harten Bloghop Stempel & Scrap


Hallo,

Wat leuk dat je weer een bezoekje brengt aan mijn blog!

Vandaag heb ik samen met mijn team "De Creatieve Harten" een speciale bloghop voor je in de aanbieding. Het is namelijk Internationale Scrapbooking dag en daarom hebben we als thema "Scraps" gebruikt.

Omdat niet iedereen van scrapbooking houdt, hebben we het thema iets verruimd, want het verwerken van restjes in projecten is ook hartstikke leuk! Dus je kunt je hart ophalen met super veel leuke inspiratie op het gebied van scrapbooking, project life en 'scraps'.

Je zult ook zeker regelmatig nieuwe producten van Stampin' Up! voorbij zien komen, die in de nieuwe catalogus staan. Deze gaat vanaf 1 juni a.s. in. Wil je een exemplaar ontvangen? Stuur me dan een berichtje via carooskaartjes@hotmail.nl

Verder hebben we vandaag ook een speciale bloghopper. Ik mag je met trots laten weten dat onze collega Margriet Tournier heeft ingestemd om ook een rondje mee te hoppen. Echt super leuk! Margriet stond hoog op ons lijstje van gastbloghoppers. Wij zijn namelijk fan van de stijl van Margriet en willen dat ook graag met je delen.

Voor deze bloghop heb ik een scraplayout gemaakt met een bijpassende Project Life pagina (een in vakken verdeelde pagina met foto's en leuke insteekkaartjes).

www.carooskaartjes.blogspot.com

Voor de layout heb ik de nieuwe stempelset Wood Words gebruikt. Een super coole nieuwe stempelset met bijpassende framelits, welke vanaf 1 juni a.s. verkrijgbaar is. In deze stempelset vind je leuke vormen zoals cirkels, sterren, hartjes en nog veel meer leuks. Vandaag heb ik vooral de cirkels en de sterren gebruikt. 2 van mijn favorieten. 

Verder heb ik nog een favoriet gebruikt, namelijk de Badges en Banners stempelset met bijpassende pons.

En ook de nieuwe Nederlandse stempelset "Voor elke gelegenheid" is super gaaf om mee te scrappen. Deze kun je ook erg leuk gebruiken in je agenda of in je planner. Super cool! 

Had jij vroeger ook zo'n volle agenda volgeplakt met leuke plaatjes, stickertjes en andere leukigheden? Ik wel. Nu kunnen je weer net als vroeger lekker weer je agenda pimpen. :) Jeugdsentiment! 

De Nederlandse stempelset "Voor elke gelegenheid" is ook vanaf 1 juni verkrijgbaar en gaat €21,00 kosten.

www.carooskaartjes.blogspot.com

Ik heb een bijpassende Project Life pagina gemaakt bij mijn layout. De combinatie van een scrappagina en een Project Life pagina vind ik een leuke manier om mijn foto's te verwerken en zo krijg ik een heel gezellig foto album van alle leuke momenten. Heerlijk om nog eens in terug te bladeren.

Voor zowel de layout als de Project Life pagina heb ik kleuren gebruikt, die ook in de foto's zitten. Daarnaast heb ik enkele foto's ook in zwart/wit afgedrukt, zodat de kleurenfoto's meer accent krijgen.

www.carooskaartjes.blogspot.com


Voor mijn Project Life pagina heb ik nog een paar leuke kaartjes gemaakt om tussen de foto's te verwerken. Met dezelfde materialen, als die ik op mijn layout heb gebruikt.

Met het labeler alfabet heb ik nog wat leuke tekstjes toegevoegd en ik heb een nieuwe set met stansen uitgeprobeerd, namelijk de Lovely words thinlits. Ook deze leuke stansen zijn vanaf 1 juni a.s. verkrijgbaar, dus nog even geduld. Maar ik kon het niet laten om alvast lekker aan de slag te gaan met al die SUper leuke nieuw producten van Stampin' Up!

En dan is het nu de hoogste tijd om lekker door te hoppen naar mijn gezellige collega Margriet, die al met smart klaar zit met een hartstikke leuk project. Ik wens je heel veel plezier en hop gezellig door voor SUper veel leuke inspiratie! 


Margriet Tournier


Lijst met deelnemers aan deze bloghop: 


Tot Stempels! 15 opmerkingen:

D. Bennenk zei

Wat een mooie lay-out, Caro. En je zelfgemaakte PL-kaartjes zijn SUper!

Anne-Marie zei

Wat leuk om zo'n layout met de PL pagina te combineren. Ziet er goed uit!

Miriam zei

Wat een onwijs gaaf geheel, de lay-out met de PL pagina! En dat van zwartwit foto's afwisselen met kleur ga ik (proberen te 😁) onthouden.... erg effectief!

Jantine zei

Mooie lay-out en leuke PL pagina, Caro!
Groetjes
Jantine

Margriet Tournier zei

Wat een mooie layout en PL pagina Caroline. Leuke foto's ook! Nogmaals hartelijk dank voor de uitnodiging om deel te nemen aan jullie blophop. Het was me een waar genoegen.

Groetjes,
Margriet

Carola Creations zei

Wat een leuke layouts hebt je gemaakt, en geweldige foto's xxx

Sandra Korten zei

Erg leuke spread!!

Made by Krealien zei

Geweldig mooie layout en pl pagina bedankt voor de inspiratie.

Gonne zei

Wow prachtig! Leuke foto's ook.

Diana van Otterlo zei

Erg mooi Caroline! Leuk ook die kleuren!

Monique zei

Erg leuk! Gaaf zo in zwart/wit en geel!

De Stempelolifant zei

Leuk, leuk, leuk!!!!
En inderdaad supergaaf om dat kaartje zo te maken met die nieuwe stans Lovely!!

Eveline zei

Heel leuk Caro.

Corliene van de Hoef zei

Leuk gedaan Caroline! Ik vind vooral de "rust" wat kleuren betreft mooi gedaan, als je snap wat ik bedoel ;) Erg mooi geheel!

flowersbynight van Henrike Heikoop zei

Ziet er heek erg mooi uit.

Misschien vindt je deze blogposts ook leuk om te bekijken: