"/""" Caro's Kaartjes: Stampin' Up! uitverkoop

25 april 2017

Stampin' Up! uitverkoop


Het is weer uitverkoop bij Stampin' Up! 

Stempels, inkt, stansen, design papier, embossingfolders, linten, embellishments en andere leuke Stampin' Up! producten met kortingen tot wel 60%. Klik op het winkelwagentje hierboven om in de Stampin Up! webwinkel te kijken wat er zoal in de aanbieding is. OP = OP, dus zie je iets leuks wacht dan niet te lang met bestellen!
Klik als je in de Stampin' Up! webshop bent rechts op de knop clearance rack om alle aanbiedingen te bekijken! 


Klik daarna rechts op de knop Sort By:Dan kun je de aanbiedingen sorteren op prijs, oudste, nieuwste en zelfs op alfabet van de naam van het product.

Zie je een leuk product en wil je bestellen? Dan kun je meteen via de webwinkel bestellen, indien je in het bezit bent van een credit card. Maak gratis een account aan en je kunt 24/7 jouw favoriete Stampin' Up! producten shoppen.

Bestel je voor minder dan €200, gebruik dan a.j.b. de onderstaande hostcode in het scherm waar je af gaat rekenen. Wanneer je de hostcode gebruikt kan ik je een kleine attentie toesturen.Heb je geen credit card? Geen nood! Je kunt ook via de mail je bestelling doorgeven, dan help ik je graag! Heb je bestelwensen of vragen mail dan naar carooskaartjes@hotmail.nl

Ik ga vandaag verder met het maken van voorbeelden om mijn blog de komende tijd mee te vullen. Het is even wat stiller is qua creaties, maar dat volgt snel weer. :) 
Het is immers prima weer om te knutselen vandaag. 
Ga jij ook knutselen of iets leuks doen? 
In ieder geval wens ik je een hele fijne dag toe!

Tot Stempels!
Geen opmerkingen:

Misschien vindt je deze blogposts ook leuk om te bekijken: