"/""" Caro's Kaartjes: Nieuw in mei...De Eastern Palace bundle!

26 april 2017

Nieuw in mei...De Eastern Palace bundle!


www.carooskaartjes.blogspot.com ; carooskaartjes@hotmail.nl

Hoi hoi,

Leuk hier is een leuk nieuwtje...

In mei geeft Stampin' Up! alvast een voorproefje op de nieuwe catalogus, door de Eastern Palace Suite aan je voor te stellen. Deze prachtige Suite heb ik al voor kunnen bestellen en ik ben in de experimenteer fase met deze geweldige set. Eerst dacht ik mwah, maar hij is echt geweldig! En multi toepasbaar ook. Hierboven zie je een bonbon tasje, dat ik heb gemaakt met deze set en het Gift Bag Punch Board. Helemaal leuk om met moederdag te vullen met iets lekkers en mee te nemen naar je mams.

Vanaf 1 mei a.s. zijn deze producten ook voor jullie te bestellen in speciale bundles!
Ben je na het lezen van deze blogpost enthousiast geworden en wil je 1 van de 2 bundles bestellen? Stuur me dan gerust een mailtje via carooskaartjes@hotmail.nl of bestel vanaf 1 mei a.s. via de Stampin' Up! webwinkel. De shopknop kun je in de zijbalk vinden.


De prints van het design papier vind ik helemaal geweldig! Super leuk om kaartjes mee te maken, maar zeker ook geschikt om mee te scrappen. 

En wat dacht je van leuke verpakkingen maken? Ja echt mooi papier! De 2 vellen rechts met het sjieke goud zijn enkelzijdig bedrukt en de andere vellen zijn voorzien van een dubbelzijdige print. Aan iedere kant een andere print, zodat je kunt kiezen welke je het leukst vindt. 

Als voorafje op de catalogus heeft Stampin' Up! 2 mooie pakketten samengesteld van deze Suite, waarin alle materialen op elkaar afgestemd zijn voor een super mooi resultaat.

Beide pakketten zijn alleen van 1 tot 31 mei te bestellen via Caro's Kaartjes; carooskaartjes@hotmail.nl

Eastern Palace Starter Bundle

Het eerste pakket is de Eastern Palace Starter Bundle.

EASTERN PALACE STARTER BUNDLE
bestelnummer 147196

In dit pakket zit een stempelset, het super mooie design papier waar ik zo enthousiast over ben, inktpads in de nieuwste kleurtjes, stickers met goudprint om je creaties nog sjieker te maken. De nieuwe kleurtjes van de inkt komen ook weer terug in het design papier.

Bij dit pakket ontvang je gratis een setje van 20 notecards en enveloppen, zodat je meteen aan de slag kunt om gezellige kaartjes te maken.


Eastern Palace Premiere Bundle

Het 2e pakket is iets uitgebreider en zeer geschikt voor gevorderden of mensen die graag in 1 keer alles bijpassend willen hebben (zoals ik...ahum!) 

EASTERN PALACE PREMIER BUNDLE
bestelnummer 147209

In dit pakket vindt je alles wat in het eerste pakket wordt aangeboden, dus de stempelset, design papier, bijpassende inktpads (*in nieuwe kleurtjes!*), de sjieke goudstickers, maar ook leuke mini kwastjes (tassels) en stansen die mooi bij de stempelset passen. Een compleet pakket voor uren knutselplezier!

De stansen zijn echt super leuk, want je kunt ze met elkaar combineren om verschillende patronen te maken. Ze zijn ook heel leuk met de stitched shaped cirkelstansen en de layering circle stansen van Stampin' Up! te combineren.

Bij dit pakket krijg je een heel pak dik vanille kaartkarton + een pak enveloppen geheel gratis!

Het dikke vanille kaartkarton en de notecards en enveloppen in deze kleur zijn nieuw in het assortiment bij Stampin' Up! en in mei alvast verkrijgbaar via deze bundle. 

Vanaf 1 juni a.s. zijn al deze producten ook los te bestellen, maar dan is er geen voordeel meer van de gratis notecards of het gratis karton en enveloppen. Bovendien kun je vanaf 1 juni de bovenstaande producten niet meer in deze bundle vorm kopen. Dit is alleen een actie voor de maand mei.


Tot slot heb ik nog even een paar voorbeeldjes van de Stampin' Up! site voor demo's gesnaaid om aan jullie te laten zien. 

Ik ga van de week nog meer voorbeeldjes maken en ik ga ook zeker met deze set scrappen. Zo leuk!

Tot Stempels!

Geen opmerkingen:

Misschien vindt je deze blogposts ook leuk om te bekijken: