"/""" Caro's Kaartjes: Stampin' Up!® vlinderkaart voor Global Design Project #075

21 februari 2017

Stampin' Up!® vlinderkaart voor Global Design Project #075


www.carooskaartjes.blogspot.com

Vandaag zag ik op het blog van het Global Design Project de nieuwe uitdaging staan en toevallig had ik nog wat restjes liggen in de trent van deze uitdaging met gevleugelde vrienden. Dus deze kon ik mooi meteen verwerken op een kaartje! Ruimt meteen ook weer op. Nou ja, dat zou natuurlijk ideaal zijn, ware het niet dat ik er toch weer wat spullen bij heb gepakt, die ook weer terug opgeruimd moeten worden. En zo blijven we lekker bezig!

De rozet had ik ook nog liggen, want dat was een uitprobeerseltje wat nog op mijn bureau lag. Dit kon ik mooi combineren met de banner en de geembosste vlinder achtergrond die ook nog rondzwierven op hetzelfde bureau. En zo kun je dus snel even iets maken als je af en toe wat rond laat slingeren. Ik geloof dat ik een voordeel heb ontdekt van mijn chaotische aard. ha! 


De uitdaging bij het Global Design Project is deze week; gevleugelde vrienden. 

Leuk thema!! Jij kan natuurlijk ook mee doen met deze uitdaging. Als je op het plaatje hierboven klikt wordt je doorgeschakeld naar het Global Design Project blog.Natuurlijk moest er op mijn creatie een vlindertje komen. Hoe kan het ook anders! Ik blijf de vlinderstansen van Stampin' Up!® echt geweldig vinden.

Eigenlijk heb ik op deze kaart al mijn meest favoriete Stampin' Up!® producten gebruikt, zoals het Pop of Pink design papier, de Bold Butterfly stansen, de Fluttering embossing folder met vlinders en het goud glimmer papier voor een beetje bling.

Al deze materialen zijn verkrijgbaar via Caro's Kaartjes. Mocht je Stampin' Up!® producten willen bestellen dan kun je onderaan deze blogpost in het productoverzicht op 1 van de plaatjes klikken, waardoor je meteen wordt doorgeschakeld naar de Stampin' Up! webwinkel.

Wil je liever niet online shoppen, dan kan ik het ook voor je bestellen. Geen probleem!
Stuur je bestelwensen in dat geval via de mail naar carooskaartjes@hotmail.nl, dan maak ik het verder voor je in orde.


Deze vlinders zijn ook erg leuk in het nieuwe glimmer papier, dat je GRATIS kunt kiezen bij een bestelling van €60.

Vanaf vandaag zijn er namelijk nieuwe producten toegevoegd aan het assortiment gratis te kiezen Stampin' Up!® producten bij een gekwalificeerde bestelling van €60 of meer.
Deze producten kun je online bekijken in de extra Sale A Bration folder. (zie link in de zijbalk of klik op het plaatje van het glimmerpapier).

Ik vond het erg leuk  even een uitstapje te maken van de Cupcakes and Carousels en mee te doen met dit uitdagingenblog. Ik hoop dat jij ook mee gaat doen. Wie weet heb jij ook nog wat restjes liggen om te verwerken? 

De rest van de week gaan we weer verder met de Cupcakes and Carousels. Dus kom gezellig nog even buurten als er weer een nieuwe blogpost online is.

Tot Stempels!

Photobucket

Voor dit project heb ik de volgende 
Stampin' Up!® producten gebruikt:

Mocht je Stampin' Up!® producten willen bestellen,
dan kan dat via Caro's Kaartjes

Klik op onderstaand plaatje en shop online of
stuur jouw bestelwensen via de mail naar carooskaartjes@hotmail.nl
en dan maak ik het graag voor je in orde

- Het is nog steeds SALE-A-BRATION! -
Wat betekent, dat je bij iedere €60 iets GRATIS
mag uitzoeken uit de Sale-A-Bration folder

2 opmerkingen:

Paula Dobson zei

I love everything about this card Caroline! All the textured, themed white space, the glitz and single colour. Perfect ♥ Thanks for playing at Global Design Project this week.

Janneke de Jong zei

Wat een mooie kaart Caro ;O)
Leuk dat je meedoet bij GDP deze week!

Misschien vindt je deze blogposts ook leuk om te bekijken: